Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

tak piaty deň za mnou 😎 už sa to stáva rutinou plus k tomu 20 minut orbitrek ,ešte uvidím ako bude večer snád niečo ešte krátke pridám 🙂
ahojte, dievcata neviete mi poradit kde najdem JM ripped in 30 week 4..dnes končím trojku a neviem nikde najsť 4....dakujeeem...
@silvia0310 aj ja dnes som si dala.. už mi to vobec nepripadalo take dlhe a bavilo ma to 🙂
ináč je dôležité ešte potom niečo zapojiť, neskončiť len tými 20 minutami, lebo vraj telo po 20 -30 minutach začne spaľovať tuky... takže prvých 20 minut čo odcvičíme s Jilian si spevníme telo, ale tuky neschudneme, energiu čerpáme len z jedla, ktoré sme za ten deň zjedli.. ap otom treba ešte pocvičiť dačo iné a budeme spaľovať tuky 🙂 takže orbitrek super
@knedlik544 ahoj, na brucho má jillian KILLER ABS a 6 WEEKS SIX-PACK. ten prvý je trošku ľahší ako ten druhý. na stehná a zadok je KILLERS BUNS&THIGHTS. všetko by si mala nájsť na ulozto.sk
@malaberuska
week 1, 2, 3 tu http://ulozto.sk/hledej?q=ripped+in+30
week 4 tu http://sdilej.cz/search.php?q=ripped+in+30+week+4
vybrala si si super, je to rovnaký systém ak shred, ale omnoho omnoho zábavnejšie a modernejšie, mňa to po tom nudnom shrede strašne bavilo 🙂
@malaberuska a funguje to tak, že sú 4 levely, každý cvičíš týždeň, rozdiel je ale v tom, že nie v kuse, ale 1-2x do týždňa máš pauzu (ak si dáš 2, rozhodne neodporúčam po sebe, je ťažké sa k tomu potom zase dokopať 🙂
@adkat13 dakujem si zlata 🙂 noo uz som sa docitala o tom nieco, este to musim stiahnut. dam si zajtra este jeden den z 3 levelu DS a potom od pondelka zacnem ripped a vzdy v nedelu si chcem dat pauzu 🙂
a pocitovo ako? je to tazsie cvicenie, lahsie? 🙂
@malaberuska tak som to robila aj ja 🙂 zo začiatku bolo pre mňa ťažké pochopiť, že musím mať pauzu, ale už som si na to zvykla a dokonca som mala pocit, že som počas rippedu oveľa rýchlejšie chudla. asi na tých pauzách niečo bude, telo by si nemalo zvyknúť, že sa cvičí úplne každý deň...
podľa mňa je to rovnaké, alebo trošičku ťažšie. ale naozaj iba minimálne. ale aj tak, keby som sa mala k niečomu z toho vrátiť, tak určite k rippedu, je to 100x lepšie podľa mňa 🙂 dokonca mi je ľúto, že som si každý level nenatiahla na 2 týždne, lebo cvičiť to len 5-6x mi pripadá také nevyužité, myslím si, že ten program by sa dal cvičiť oveľa dlhšie...
@adkat13 som zvedava teda ake pocity budem mať 🙂 ale mna bavilo aj 30 DS 🙂 len teda som schudla iba pol kila, skor mam pocit, ze sa mi telo spevňuje tak uvidim ako to bude pri ripped a ked ma to chyti tak budem cvicit ako si pisala, natiahnem to na viac dní 🙂 a co teraz cvicis ty?
@malaberuska ja tiež nemôžem povedať, že by ma 30DS nebavilo, ale keď som začala cvičiť ripped, tak sa mi to už zdalo príšerne nudné. ja som pri 30DS schudla kilo ☹ a to som teda mala z čoho chudnúť... ale určite to bolo tým, že v tých začiatkoch naberieš asi najviac svalovej hmoty. potom sa mi to ustálilo na 2kg/mesiac.
ak plánuješ cvičiť dlhodobejšie, a bude ťa to baviť, tak si to určite natiahni, lebo ono sa to zdá, ale jillian toho nemá zase až tak strašne veľa, podľa mňa to vychádza ani nie na rok. a môže sa stať, že sa ani nenazdáš a nebudeš mať čo cvičiť 🙂 ja si teraz neviem predstaviť, že by som si mala nájsť niekoho iného, tak som si na ňu zvykla 😝
ja už cvičím skoro pol roka, po 30DS a rippede som cvičila KILLER ABS (to bolo super, odporúčam), potom asi 2 mesiace som si dávala dokola na preskačku vždy niečo iné z týchto troch programov, lebo som sa nevedela rozhodnúť čo ďalej a teraz cvičím 6 WEEKS SIX-PACK a to je teda zabijak, už ľutujem, že som sa na to dala, ale tak čo už, musím to dotiahnuť do konca 🙂
@adkat13 a kolko si celkovo schudla? To 6 weeks..sa mi najmenej páči co soM si pozerala videa 😀
@malaberuska ani mne sa to nepáčilo, a teraz už viem prečo... ale podľa mňa je to megaúčinné, ak po tomto nebudem chudá, tak už neviem 😉
ja som zatiaľ schudla 15 kg, za necelých 6 mesiacov. ale musím povedať, že so stravou sa nepretrhnem, snažím sa dodržovať, ale určite by sa dalo viac a cez víkend na to kašlem úplne 🙂 no a v pláne je ešte ďalších 15 kg, ale to už bude na dlhšie, dosť sa mi to teraz spomalilo...
ty si teraz začala? koľko chceš schudnúť?
@adkat13 no cvičim 30 dni, vlastne mam za sebou 30 DS 🙂 a schudnúť? Bola by som rada takých 6-7 kg ale ak neschudnem tak aspon nech mi telo spevni a brucho splaskne hlavne 🙂 tak uvidim. Ale som rada, ze sa aspon hybem, kedze mam problemy s nohou, dlhsiu dobu som uz nebehala tak aspon toto 🙂
@adkat13 jeej a pozeral ze si z ruzinova, odkiap presne ak sa smiem spýtať? 🙂
@malaberuska jej, tak to ti závidím, že len 6-7 kíl, to máš zachvíľu 🙂 som z nív, a ty?
@adkat13 som myslela, ze bližšie niekde, ja som z Prievozu.. Noo mozMo malo ale za to asi pôjdu tazsie ☹ voľakedy, uuf to bolo dávno, som mala 52 kg, teraz 64, stačilo by mi mat takých 57-58.. Ale teda ide mi hlavne o spevnenie, ked uz nic ine 🙂
@malaberuska ja si myslím, že sa ti to s jiilian celkom rýchlo podarí, teda hlavne to spevnenie, na váhu sa môžeš vykašľať 🙂 ja na sebe vidím neskutočné zmeny, napriek tomu, že je ešte véééľa čo zlepšovať, ale napr. s rukami som už teraz úplne spokojná 🙂 ešte tie nohy a hlavne brucho a bude to super 🙂
@adkat13 ruky vidim asi najviac ze sa svaly rysuju 🙂 ale stravu som nejako moc neupravila..akurat som sa naucila poctivo raňajkovať 😀
@malaberuska aj ja som videla najskôr ruky. prvé zmeny som si všimla dokonca už po 10 dňoch. ak nepotrebuješ veľmi chudnúť, ale hlavne spevniť, tak si myslím, že strava nie je až taká dôležitá, zrejme ju ani teraz nemáš úplne katastrofálnu 🙂
@adkat13 no to nie, ale nie je ani uplne idealna 🙂 ale začala som jest viac zeleniny. No snad sa mi podarí aspon nieco aj schudnúť, uvidim 🙂
@malaberuska ahoj no tak idem aj ja na to ripped od pondelka a presne ako ty chcem mat v nedelu volno :D
moje vysledky po 30DS su -2.2kg, v pase -5cm, a kedze ostatok som merala az po L1 tak za 20dni islo dole cez boky -2cm, stehna -3cm, prsia -1cm a rameno -1cm, takze som spokojna no ja som aj upravila stravu, ale az po prvych 10dnoch som prestala jest po 18tej a vynechala som pecivo a pred dvoma tyzdnami som sa dala na stravovanie podla antonie Macingovej
najviac ma tesi to brucho lebo to je strasne este raz takych 5cm dole a bude to celkom fajn pokracujeme dalej :d drzim palce
@fajtka1505 tak ja takéto výsledky nemam 😀 co uz. Uvidime po ripped a tebe gratulujem 🙂 ja si dám ten ripped po leveloch asi tak ze namiesto jedného týždňa budem cvicit dva, cize pon-sob level 1, nedela oddych a zasa pon-sob lev.1 a nedela oddych a takisto level 2-3-4 🙂
Baby ktore od nej je najlepšie na spevnenie? Z časového hladiska mi vyhovuje tych 30 minut.
Schudnut ani nepotrebujem - len to spevnenie by som chcela viac 🙂
@adkat13 ten killer abs sa ako cvici? myslim aka je tam postupnost levelov?
@knedlik544 presne ako 30DS - 3 levely, každý cvičíš buď 10dní, alebo toľko, kým ti daný level nepripadá ľahký. takže kým ťa to baví, kľudne sa to dá natiahnuť aj na 6 - 8 týždňov...
@adkat13 super. dakujem. urcite vyskusam. mna uz caka posledny level 30DS. tak potom uvidim ci dam ripped alebo tento killer abs
@knedlik544 mne sa obdiva veľmi páčili. takže ak plánuješ cvičiť dlhodobejšie, tak kľudne obidva 🙂

Baby kde nájdem video ripped in? A funguje to ako 30 DS, koncim uz pomaly toto cvicenie tak hladam co ďalej 🙂