icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
malaberuska
16. mar 2015

@fajtka1505
@adkat13 tak prvy den ripped in za mnou 🙂 vladala som to cele odcvicit, pri shrede som mala vzdy prvy den problem 🙂 tak uvidime co to da 🙂

danka_ba
16. mar 2015

@adkat13 ďakujem. Pozriem ho 😊

fajtka1505
16. mar 2015

@malaberuska si dobra ja idem az od zajtra lebo som stravila kopu casu u lekara s dcerou a kym mladsia spala tak som chystala obed... takze idem zajtra zacat a pauzovat uz tento tyzden nebudem

malaberuska
16. mar 2015

@fajtka1505 neviem ci sa zlepsila kondicka ale teda islo to v pohode i ked zo mna lialo teda dobre 😀

fajtka1505
16. mar 2015

@malaberuska no to si viem predstavit ja ked kukala tak to je dobra makacka :D a dnes nam vypovedalo DVDcko takze to budem musiet zajtra poriesit len cez net tak som zvedava

malaberuska
16. mar 2015

@fajtka1505 ja to mam v mobile 🙂

fajtka1505
17. mar 2015

@malaberuska tak som to dnes dala a tieklo zo mna ako po dostihoch :D no nevydrzala som to posilovanie brucha na chrbte lezat so zdvihnutymi nohami aj hlavou a rukami... a ledva som fucala pri "bezkovani" 😀

malaberuska
17. mar 2015

@fajtka1505 to brucho robi problém aj mne 😀 inak dnes som citila stehná a zadok, tazko sa mi sadala na wcko 😀 ale inak pohoda 🙂

adkat13
18. mar 2015

baby ktorým sa podarilo schudnúť 15-20 a viac kg, poraďte prosím, ako ste sa znova nakopli, keď vaša váha začala po istej dobe stáť? ďakujem 🙂

malaberuska
18. mar 2015

@fajtka1505 no ako? 🙂

fajtka1505
18. mar 2015

@malaberuska a v pohode, dnes som to dala skoro bez problemov :D len to drzanie na brucho som skoncila skor ako ony :D ale nic ma neboli

malaberuska
18. mar 2015

@fajtka1505 dneska uz ani mna 🙂 ale cítim ako mi spevneli stehna a ruky 🙂

fajtka1505
18. mar 2015

@malaberuska to je super, inak toto mi pride take lahsie svicenie oproti shred teda aspon zatial

vlny871
18. mar 2015

Ahojte cvičiteľky, cvičenie je úplne super. Cvičím od augusta 2014 a pekne sa mi tvaruje postava. Najväčšiu radosť mám z rúk, brucha a nôh, ktoré boli vždy problémom č.1. Pre mňa to je už ako droga. Keď môžem, hneď cvičím a prináša mi to nielen výsledok, ale odbúram počas cvičenia veľa stresu.

malaberuska
19. mar 2015

@fajtka1505 aj mne ale paradoxne sa pri tom spotim ovela viac.

fajtka1505
19. mar 2015

@malaberuska aj ja :D

malaberuska
19. mar 2015

@fajtka1505 a neviem ci je to len mojim pocitom ale sa mi zda ze oveľa viac sa mi spevňuje telo ako pri shrede.. Alebo to je tym, ze uz dlhsie cvicim tak sa to uz začína uberat ako ma, neviem 😀

knedlik544
19. mar 2015

@vlny871 gratulujem k uspechu. ja som momentalne odcvicila 2.den 3 levelu shredu. teda tie prve dva levely som zvladala v pohode, ale tento treti je poriadny zaberak na nohy. teda aspon ja ich citim ovela viac ako pred tym. ak sa mozem opytat ty si mala aku postupnost cviceni od jillain? aj si upravovala stravu?

betka14
19. mar 2015

Ahojte, som tu nova ale Jilien svičim pravidelne. Mam už odcvičene 30 dnovy plan 1,2 a 3 level,jogu a kickbox, Fat Boos ale hladam niečo nove, nejake nove cvičenia od nej, avšak neviem najsť. Našla som ešte tuto 6 tyždnovu verziu:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

ale level 2 a 3 tiež neviem vyhladať. Mala by som zaujem o Ripped in 30 ale ine jej videa napr.: http://www.jillianmichaels.com/fit/the-store/bo... Ak mate viete prosím pridať aj dalšie linky? dakujem Vám dopredu

betka14
19. mar 2015

dakujem, hned sa do toho pustim, skusala som aj iných cvicitelov ale Jilien je proste Nr.1 a ked si striedam cvicenia tak ma to nenudi

danka_ba
19. mar 2015

@betka14 a skušala si Zuzku Light? ja som dlho cvicila podla nej a teraz som sa dala na Jillian 🙂

betka14
20. mar 2015

@danka_ba nie neskušala, ja som v skutočnosti bežec, milujem beh na dlhe trate. Mam za sebou par polmaratonov, ale ked prišli deti nie je vždy čas vybehnuť a preto som skusila Jilien ale aj mi vyhovuje, lebo to nie je jednosmerne zamerane ako beh a malo to prinost aj pre mna- spevnenie hlavne ruk/ tie som mala slabe, čo je jasne lebo pri behu som ich neriešila / a brucha.Pravdaže chodim aj behavať a do toho davam Jilien

malaberuska
21. mar 2015

@fajtka1505 6ty den za mnou 🙂 zajtra volno, uuf nooo po 37 dnoch cvičenia 😀 (shred 31 dni, 6 dni ripped) pred dvoma mesiacmi keby mi to niekto povedal ttak si tukam na čelo 😀 a rozmyslam ze si dam ripped 1 este tyzden a az potom 2 🙂

fajtka1505
21. mar 2015

@malaberuska no ja som mala teraz zas pauzu, lebo mam svoje dni tak asi zacnem zas od pondelka opat a uvidim, ja asi len tyzdne po sebe a potom sa rozhodnem co dalej :D

mmmonika
21. mar 2015

Môžem sa pridať? Dnes som s obrovským sebazaprením dala svoj prvý deň.

katka444
22. mar 2015

Zapojte, treba cvičiť každý deň? Alebo, keď si nájdem čas. Stačí aj 2-3x do o týtýždňa?

mmmonika
22. mar 2015

Podľa inštrukcií na nete by sa malo každý deň cvičiť.

andusa
24. mar 2015

ahojte,cvici niekto z vas 6 week?
ja som zacala po 30days shred ( ubytok na vahe -4kil, a -3 cm cez poporodny pupok) 6 weeks-cvicim uz 3tyzdne ,a poviem vam,ze cele 3 tyzdne stagnujem. ☹
ziaden pohyb ani v cm ani na vahe.trosku ma to demotivuje,

danka_ba
24. mar 2015

@andusa ahoj, ja to teraz cvicim. Ale tak ze tyzden jedno a tyzden druhe 🙂

ako myslis ze stagnujes???

Je to uplne bezne že ked schudnes . potom nastane stagnacia. Hlavne sa nevzdavaj .)