Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte,som tu nova v skupine,no Jillian cvicim od novembra..mozem sa pochvalit,ze brucho zmyzlo uplne,tak isto aj boky..pokracujem dalej,cvicenie ma nenormalne bavi.rano odvediem malého do školky a idem hned cvičiť..perfektne mi to naštartuje deň a mam aj viac energie .
Ahojte 🙂 prosím Vás mamičky, zasvätíte ma, ako začať ? Už nechcem žiť s tou pneumatikou okolo pása 😀 musím ju dať dole. Pred tehu som mala 56 kg. Teraz 66 kg. Stačí mi keď dám dole 5 kg, ale zo zadku a bokov. Myslíte že sa to dá ? 🙂
@zuzimka ahoj. a upravila si aj stravu?
knedlik544 ahoj.ano,stravu som upravila tiez,ale len minimalne.cokolady sa vzdat neviem,ale uz ju nejedavam vecer v postely,ale doobeda a len kusok,jem vela zeleniny,hydiny a ryb.a pred cvicenim si davam l-karnitin a cvicim v tych gatiach hot shapers.tie mam len kratko,tak som zvedava na vysledky 🙂
Nad tymi nohavicami som tiez uvazovala. Asi ich skúsim 🙂
potim sa v nich ako mys,ale je to voda 🙂 tak uvidim ci su dobre,ale hlavne treba cvicit...ja to mam dnes uz za sebou 🙂 a citim sa skvelo
Ja cvičím vyse mesiaca a tiez sa citim super. Citim ako pevniem a aj uz nieco islo dole. Z coho sa velmi tesim a to ma mozivuje este viac. Ja mam možnosť cvičiť iba cez obed ked syn spi. A môžem cvicit aj ked mam svoje dni?
@knedlik544 ja cvicim,dam si tampon a nevadi mi to..ale asi to je vec kazdej jednej,ci cvici ked ma svoje dni,alebo nie. dnes som to zabila obedom 🙂 slanina,cibula bryndza a spaldovy chleba 🙂 obcas mam taketo chutky 🙂 mne sa tiezpekne spevnila postava,na vahe som nebola,ale do leta to bude hadam dobre 🙂
@zuzimka no ja to dnes nedam, strasne mi je zle. mne to tiez nevadi, len som pocula niekde minule zevraj by sa vtedy nemalo cvicit. preto sa pytam. aj ja mam obcas chute 🙂 a cvicim len pondelok-piatok, vikendy sa venujem rodine, ked sme vsetci doma. uz mam za sebou 5 dni 3.levelu shredu. potom sa chystam na ripped in 30.
@knedlik544 ja cvicim tiež len 5.dni a vikend volno..ja to striedam,mam všetky cvičenia od jillian.v piatok cestujem,tak výbavička na cvičenie ide so mnou 🙂
@danka_ba Danka prosím ťa o radu, keď si stiahnem toto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8tak to isté by som mala cvičiť tých 30 dní, buď každý deň, alebo teda obdeň ? Asi sa hlúpo pýtam, ale fakt neviem 😒
@janap76 uz ti odpovedala Zuzka 🙂
malo by sa kazdy den, ale ked si zaciatocnik nesil to - aby sa ti to nezhnusilo. Preto som napisala pocuvaj svoje telo. Mozno sa ti bude chciet kazdy den .)
Ja som v štádiu že stale nieco hladam... nechudnem, len ma bavi cvicenie. Teraz nemam moc casu chodit do fitka preto vyhladavam taketo cvicenie ...
@adkat13 cvicim druhý tyzden ripped level 1 natiahla som si to teda na dva tyzdne. Ale poviem ti, riadne ma začali boliet kolena, uz sa mi to stalo pri shrede pri jednom levelu ku koncu ☹
@malaberuska aj mňa boleli kolená a stehná pri 1.leveli ripped. ale pri ďalších už nie, asi už nie sú až tak zamerané na nohy. tak snáď sa ti tých pár dní do konca týždňa už podarí vydržať a potom hurá na 2.level 🙂
@adkat13 vydrzim, uz len tri dVa dnI 🙂 poctivo natieram s
muzovim gelom, čo ma po behani 😀 som zvedava na 2. 🙂 uz som sa začínala báť ze zle cvicim keď ma bolia..
@betka14 neviem ci poznas toto od jillian
https://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM
ja teraz robim ten six pack a potom si dam ten no more trouble zones
Včera som dala šiesty deň a idem už tak na 90%. No to kardio stále nevládzem dať celé.
ahojte mozem sa opytat je aj nejake dvd od JILIAN

@betka14 Ahojky...pozri túto stránku...tu som ja našla L2 http://www.activio.sk/2014/03/jillian-michaels-... na konci sú videa