icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
adkat13
27. mar 2015

@dana_l neboj, ten druhý level je dosť pohybový 🙂

mirkasmirka
28. mar 2015

Ahojte dievčatá ja ako tu tak čítam že nevládzete kardio...no ja mam občas tiež problém...funím...ale zaradila som po cvičení od Jill ešte 20-30 kardio (švihadlo, orbitrek, alebo som našla na youtube cvičenie na kardio) a poviem vám že je to stále lepšie a lepšie s kondičkou...dokonca som skúšala nejaké cviky s tabaty...odporúčam...na nete je vela zostáv...lahších...ťažších .... a kondiička príde. Tabatu tak 2-3 x týženne. Hoci tento týžden som pri malej bola rada že som stihla Jill ale ked toto zaradíte tak to bude určite lepšie a lepšie....

mmmonika
28. mar 2015

mirkasmirka Áno, to kardio je pre mňa najväčší problém. Idem pozrieť na youtube. Čo z toho cvičíš konkrétne?A čo je to tabata?

mirkasmirka
29. mar 2015

no ja mam stiahnuté nejaké videá na kardio aj so svihadlom cca 20 minút a strieda sa to 3 okruhy, minutu skáčes a potom robíš cviky...trvá to cca 20 minút.. napr. toto nie je ťažké ale ked daš po jill tak si ok Jump Rope Workout Routine - Intense Home Cardio _ Toning Exercises je to z youtube mam to stiahnuté v compe ..tabata pozri na nete...daj do googla..alebo aj pod názvom HIT cviky v ang. .nechce sa mi to rozpisovať.... princíp striedanie rýchlych a krátkych intervalov a je to veľmi efektívne...tie si hladám len tak na youtube..pred cvičením...nemám presné.... ale jedno napr. toto mam je viac hopkacie ale ak chceš tak skús, nie je ťažké- Fitness Blender Body Firming HIIT Workout for Beginners - Beginner HIIT Home Workout Routine. Inač s

andusa
30. mar 2015

@danka_ba ahoj ,chodim sem strasne malo,pri troch detoch nejak nestihnem nakuknut hned na MK ;)
stagnujem-co sa vahy a cm tyka. (ale kojim este,mozno preto to ide tak pomaly) aj ked ma to na chvilu demotivuje,ale idem dalej..davam si stredu a nedelu volno..dnes som zacala 2.L - 6 weeks...
pri tomto som sa aj viac zapotila..ale paci sa mi to viac ako 1.L ..

malaberuska
30. mar 2015

@adkat13 uuf no level 2 ripped mi dal teda poriadne zabrať 😀

malaberuska
30. mar 2015

@fajtka1505 ako si na tom? 🙂

danka_ba
30. mar 2015

@andusa no pri troch deťoch je obdivuhodne ze to stihas .)
tiez sa mi dvojka viac paci ...
ked mam cas - cize iba obcas, dam si polovicku aj z dalsieho levelu.
Ja stagnujem uz roky - pri vyske 168 mam vahu 51-54 : leto - zima.
a kedze nechodim do posilky, len taketo domace cvicenia nemam postavz Zory C. 🙂
ale staci ze som bola chora skoro mesiac a veru som sa necitila dobre bez cvicenia

andusa
30. mar 2015

@danka_ba tak,vsetko sa da,len treba chciet,a ukradnut si 30 min pre seba.. ;)
ja mam rada pohyb, a v mega tele by som nebola stastny clovek..i ked mam este +7 kil na sebe..musim to dat dole... najmensi ma 9m, a vidim ,ze po tretom to ide velmi tazko dole..po prvom porode islo vsetko samo bez cvicenia 😠 po 9tich mesiacoch som mala uz -2kila

andusa
30. mar 2015

@danka_ba inac, mas super vahu k tvojej vyske...ci?
ja mam 175cm / 76 kil 😠
a brucho mi strasne po cisaraku ostalo..

danka_ba
30. mar 2015

@andusa ja si tiez ako si povedala kradnem tych 30 minut :D, mam dve baby a niekedy mi pomahaju ze strazia cinky, alebo mi pocitaju ...
Raz som citala ze ako dlho priberas tak dlho by si mala chudnut, cize ked ma maly 9 mesiacov neni vela tych 7 kil, to do leta das .) A ako poznam deti, za chvilu zacne behat a ty za nim a hned su 2 kila dole ani nevies ako.
Brucho je potvora ... a po cisárskom sa nedivim a hlavne tretie tehu ... to by si sa musela starat iba sama o seba a mat doma opatrovatelku a sluzku ...

danka_ba
30. mar 2015

@andusa u mna je vaha ok, len by som to chcela tak nejak viac pevne ... ako netrasiem sa, ale asi by som potrebovala nejaka zataze na to co chcem. Viac by som to chcela vyrysovane 🙂

fajtka1505
31. mar 2015

@malaberuska ahoj no zacala som ripped L2 a teda som fucala riadne, teraz som to trosku tu jednotku flakala natiahla som to cvicenie cez dva tyzdne lebo som mala trosku zdravotne problemy ale uz idem dalej tak hadam vydrzim, ale L1 bola teda len rozvicka proti dvojke :D

malaberuska
31. mar 2015

@fajtka1505 no to veru bola 😀 akoze mam dost pri tom 🙂 aj potom este 🙂

fajtka1505
31. mar 2015

@malaberuska som zvedava co bude potom trojka :D a uz pomaly rozmyslam co budem cvicit dalej :D

malaberuska
31. mar 2015

@fajtka1505 ja mam casu, dávam si kazdy level dva týždne 🙂

fajtka1505
31. mar 2015

@malaberuska no ja uvidim aky bude mat ucinok toto cvicenie i ked teraz asi budem chudnut pomalsie ked som na zaciatok dala dole tolko kg aj cm

betka14
31. mar 2015

@dana_l ten 2 level je ťažší, ale velmi rada ho cvičím

ajka771
2. apr 2015

caute baby, ake vysledky ste dosiahli s cvicenim od jill? ja som sa dnes konecne odhodlala a potrebujem nejaku motivaciu 🙂

emmuska2
2. apr 2015

ahojte cvicitelky poprosim vas ak mate este niake ine dobre cvicenie poslite mi prosim link stahujem si jill tak nech toho mam viac dakujem

knedlik544
2. apr 2015

Ja som chcela zacat jillian uz pred rokom. Vtedy som sa merala ale nedostala som sa k cviceniu. Nechcelo sa mi. To ked som videla fotky z letnej dovolenky tak som si povedala ze musim. Ale natahovala som to. Sama neviem prečo. Z lenivosti. A tak s si povedala 14.2. Ze idem na to. Mam za sebou shred. A od minulorocneho merania mam z brucha -6cm, zo stehien -2cm. Na váhu neviem. Nevazila som sa, ale celkovo som pevnejšia, kondičku mam ovela lepsiu. Takze idem na Ripped a dalej idem posilňovať brucho a stehna. To su u mna najhorsie partie. A to ze vidim ako sa mením ma poháňa vpred. Takze odporucam, smelo do toho. Je to len pol hodinka denne. 🙂

emmuska2
2. apr 2015

prosim vas ako je to rozdelene tie leveli viete mi to niektora povedat lebo ja zatial cvicim len day shred , tie dalsie su akoze tazsie

mmmonika
3. apr 2015

Cvičím teraz shred 30 day druhý level a už rozmýšľam, čo budem robiť po skončení tretieho levelu. Čo mi odporúčate? 6 week, alebo ripped?

adkat13
3. apr 2015

@mmmonika jednoznačne ripped in 30. 6w6p je dosť ťažké, ja som to cvičila po polroku s jillian a aj tak som to dala len ledva ledva. je lepšie si to nechať skoro úplne nakoniec... a ak chceš niečo na brucho, skús po ripped killer ABS, je to ľahšie ako 6w6p a mňa to veľmi bavilo 🙂

mmmonika
3. apr 2015

@adkat13 Ďakujem za radu. Určite skúsim. Na brucho v podstate nechcem, skôr stehná by som potrebovala. Ale viac menej ani nechcem schudnúť, len spevnieť.

adkat13
3. apr 2015

@mmmonika tak to potom môžeš v podstate hocičo od jillian. ona má všetky programy také, že si precvičíš celé telo. ja som pri 6w6p mala prvý týždeň svalovicu na stehnách a pri tom je to program na brucho 🙂 a má aj jeden program špeciálne na stehná a zadok, volá sa killer buns&thights, ale patrí tiež medzi najnáročnejšie...

betka14
4. apr 2015

@adkat13 chcem sa ťa spýtať killer buns&thights vieš prosim dať link na video? ja som našla len uputavku na to vidieo, dakujem

adkat13
4. apr 2015

@betka14 stiahla som to na ulozto.sk. netuším, či to tam ešte je, tam tie videá ubúdajú a pribúdajú...