icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
betka14
14. apr 2015

Mne sa páčia aj tie stehna, 6W pack tiež velmi dobre

dana_l
15. apr 2015

@betka14 @adkat13 mate pravdu, ten level 2 je ovela pohybovejsi. clovek musi viac makat lebo sa tolko nelezi na zemi

adkat13
15. apr 2015

@danka_ba zlá správa - po 6w6p ti už bude pripadať všetko ľahké ☹(( možno okrem Killer buns & thights, ja som to ešte necvičila, ale vraj je to makačka, hlavne 2. level... ja teraz cvičím extreme shed&shred a po 6w6p mi to pripadá ako rozcvička ☹ a mal to byť program pre pokročilých...
alebo skús FOCUS T25 od Shauna T. - 3 mesačný program, náročnejší ako jillian a s neskutočnými výsledkami 🙂

izidora
15. apr 2015

@danka_ba- skus Hard Body, alebo body revolution od 3.fazy

tawerna22
15. apr 2015

Ahojte chcem zacat cwicit mohli by ste mi poslat link na level 1 v slovencine?

danka_ba
15. apr 2015

@adkat13 a ten Focus sa da niekde stiahnut?

adkat13
15. apr 2015

@danka_ba áno, na uložto.sk, skús tie zazipované súbory, mne fungujú. popis a rozvrhy nájdeš tu http://marrifit.blogspot.sk/p/shaun-t-t25-focus...

grettka
16. apr 2015

@tawerna22 neboj sa, nepotrebujes to v slovencine, pustis video, hoci aj z youtube, alebo si stiahnes z uloz.to, a pozeras a cvicis, sledujes ako cvicia oni a ides podla toho 🙂

ja som dnes dala na skusku ripped in 30 prvy level, bolo to ine ako shred, sviznejsie, skusim to striedat

33lenka33
18. apr 2015

Baby a tie leveli to je ako???1.level 10 dni,2.level 10 dni a potom???

grettka
19. apr 2015

@33lenka33 teraz myslis co? Shred alebo Ripped?
Shred je 10 dni dni jeden level, odcvicis, ides na 2, 10 dni odcvicis a ides na level 3. Medzi levelmi neoddychujes, cvici sa tak, ze sa plynulo nadviaze.
Ripped je na 4 tyzdne a kazdy tyzden sa cvici jeden level. Level sa cvici 6 dni a na 7. deň sa oddychuje.

kvietko
19. apr 2015

Ahojte žienky, práve cvičím 30days shred a keďže potrebujem schudnúť a spevniť bruško, rozhodla som sa pre 6weeks 6pack. Keď som to však pozerala, nikde neviem nájsť ten level2, viete mi niektorá poradiť a tiež ak môžte, napíšte či sa to dá zmáknuť po shrede?

fajtka1505
20. apr 2015

@malaberuska tak super vysledky mas za sebou, ja teraz akosi bez zmeny ale tento mesiac som to flakala musim sa opat nakopnut, zacala som od zaciatku a uvidime co to da

malaberuska
20. apr 2015

@fajtka1505 no vaha stojí.. Uvidime. Ale nohy spevneli dost, este zadok. Ale pri prvom dni ripped level 3 som skoro umrela 😀

fajtka1505
20. apr 2015

@malaberuska no mne aj vaha aj cm hlavne to brucho stale ako po 30ds ale davam ho opat teraz lebo tam boli dost zmeny na zaciatku a potrebujem trosku rozvicku kym pojdem na te nripped zas a co ides ked skoncis 3level?

malaberuska
21. apr 2015

@fajtka1505 level 4 😀 a potom este neviem. Keďže som si kazdy level natiahla cez dva týždne tak mAm ešte 2,5 týždňa pred sebou

adkat13
21. apr 2015

@kvietko buď rada, že si to nenašla 🙂 určite to nie je vhodné cvičenie po 30DS, je to od jillian asi najťažšie, takže je dobré nechať si to na koniec. ja som to cvičila po pol roku a ľutovala som, že som sa na to dala tak skoro... a keď potrebuješ zhodiť, najlepšie je na to kardio, skús si 1-2x do týždňa zaradiť na miesto svojho programu kardio cvičenie, napr. tieto:
http://jillianmichaels.rajce.idnes.cz/Cardio_1,...

33lenka33
21. apr 2015

Baby ja som si na uloz to stiahla level 1,2,3 a idem na to,ale som mimo z vasich nazvov ako 30 DS,nripped,6 weeks,6pack......

adkat13
21. apr 2015

@33lenka33 to sú názvy jednotlivých programov, jillian ich má asi 10... 30DS je 30 days shred, potom je ešte Ripped in 30, 6 weeks six-pack.... ak si začiatočníčka začni 30 days shred, alebo je ešte ľahšie Begginer shred.
tu nájdeš prehľad http://marrifit.blogspot.sk/p/blog-page.html

33lenka33
21. apr 2015

@adkat13 dakujeeeem

betka14
22. apr 2015

@adkat13 podla toho vidim, že ešte nemam absolutne od nej všteky videa stiahnute, napr. Extreme Shed a Shred som ešte vobec necvičila teda som ho ani nenašla. Ty si ho už skúšala?

betka14
22. apr 2015

mam to idem stiahnuť

adkat13
22. apr 2015

@betka14 tak na to je ešte lepší tento prehľad http://shop.jillianmichaels.com/collections/dvds to je ofic. stránka jillian, tam je od nej úplne všetko, len samozrejme bez recenzií.
extreme shed&shred práve cvičím 🙂 neviem čo všetko už máš odcvičené, ale toto mi pripadá také stredne náročné. 2 levely, prvý 35 minút, druhý 45 minút. v prvom je aj trošku kardia, v druhom minimum. ten prvý nebol zlý, ale až tak veľmi ma nebavil, ale ten druhý je bomba 🙂 super posilovanie, hlavne na ruky, ale fakt ma to zatiaľ dosť baví...

betka14
22. apr 2015

@adkat13 no dnes som dala level 1, ale bez problemov, tiež ma moc nezaujal, skusim teda level 2 ak je naročnejší, ruky mi treba torchu precvičiť, kardio ja nemam problem, poskušam všetko postupne moc moc dakujem

adkat13
22. apr 2015

@betka14 skús, mňa veľmi baví, je tam síce aj pár jednoduchších cvikov, ale nezamieňam si ich za ťažšie, lebo to trvá 45 minút, takže mi to stačí.... a všade, kde sa dá mám v rukách činky...
cvičila si killer buns&thights? a hard body? tie by mali byť ťažie...

betka14
23. apr 2015

@adkat13 Ano obe mam odcvične, ale rada stiredam, ja necvičim kalsicky že level 1 10 dni a podobne, cvičim čo mam chuť, stehna 3 a na druhy den brucho2 , potom zase niečo z kruhových a podobne

adkat13
23. apr 2015

@betka14 a ako sú asi ťažké killer buns a hard body? s čím by si to porovnala? ďakujem 🙂

betka14
23. apr 2015

@adkat13 nie je to ťahšie, je to časovo dlhšie, ale nie až take intenzívne ako 30 min programy, v klude sa do toho pusti, Ta Jilien to ma namakane velmi dobre videa

adkat13
23. apr 2015

@betka14 OK 🙂 pustím sa do toho keď docvičím extreme shed. a killer buns&thights si necháme úplne na koniec, vraj je to dosť ťažké.
ešte ma napadlo, že si možno necvičila one week shred - sú to dve 30 minútové videá, jedno je posilovanie, jedno kardio. mne sa to celom páči, to kardio je podľa mňa najlepšie od jillian...

betka14
24. apr 2015

@adkat13 tak to mas pravdu necvičila, musim najsť postahujem a začnem, ty cvičiš plánovite ? teda 10 dni každé svičenie a tak? Ono sa to postupne zvyšuje ta zaťaž takže aj ťažke cičenia ti nebudu pripadať až take naročne. Ja mam dosť kardia trenujem na polmaraton- tento rok odbehnem už moj 8. ale chcela som zmenu a posilniť aj ine svaly preto som začala Jilien a som z nej nadšene.

adkat13
24. apr 2015

@betka14 ja som začala s tým, že idem chudnúť 30 kg, takže som sa rozhodla cvičiť dlhodobo. preto som aj cvičila väčšinu tých progamov tak ako sa má. každý level 2 týždne, 6w6p dokonca každý level 3 týždne...
rozhodla som sa, že si to najprv všetko poctivo odcvičím a potom, keď už budem dobre poznať jednotlivé workouty, budem si to striedať...
samozrejme, necvičila som úplne všetko, niektoré programy ako napr. one week shred, shred it with weights, yoga meltdown, yoga inferno, no more trouble zones a banish fat bosst metabolism sa mi zdajú skôr doplnkové, takže tie sie nechávam na víkend, aby som mala aspoň nejakú zmenu...
ak by ti náhodou nejaké video chýbalo, daj vedieť, mám skoro všetko 🙂

no tak to ty si iný športovec, mňa by nikto behať nedonútil, pre mňa je už toto veľký výkon 🙂 ale ak by si raz chcela niečo trošku ťažšie, ako jillian skús T25 od Shauna T., neviem, či to poznáš, ja sa na to chystám niekedy po lete, keď už odcvičím všetko od jillian...