icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
13. sep 2012

@zuzu188 presne aj to som si ja dnes hovorila. Sice som na 2. leveli, ale zadychala som sa len ku koncu, inak pohoda...

zuzanat
13. sep 2012

no ako som vas tak precitala, tak dnes sa tu mlsa o sto sest, ja som bola so segrami na pizuu 😀 😀 😀 ale pravda je, ze sladke som mala naposledy v nedelu, to som si dovolila len raz tyzdenne, alebo teda tycinky dru, tie velmi lubim 😝 takze dnes som fajne presvihla prijem, ale neprezivam to nejako moc. len som si uvedomila, ze sa mi stiahol zaludok. asi aj preto,ze som nervozna strasne. Syn zajtra nastupuje prvy krat do skolky a rovno na cely den, a on uz skoro tri roky cez den nespava, tak sa toho bojim, ako to zvladne. aj to nove prostredie, nove deti, ucitelky....my sme sa totiz pred 4 mes. prestahovali uplne do ineho mesta ako sme predtym byvali...

kattulienka
13. sep 2012

no ja som uz druhy den necvicila,lebo som chora.ani v praci som nebola,ledva som stala na nohach a nie este cvicit.ale dufam, ze do konca vikendu budem fit a budem moc cvicit.uz mi to aj chyba.

ankaevka
13. sep 2012

ešte dobre, že je tam tá anita..inak by ma zbierali zo zeme už po prvom cvičení..ja som pre zmenu dnes nestíhala jesť..prvý a posledný raz som jedla o tretej..je to zlé ale nestáva sa mi to často (vlastne teraz prvý raz 😀 )..

ankaevka
13. sep 2012

@zuzanat neboj..viem z vlastnej skúsenosti, že maminky to viacej prežívajú a viac sa boja ako deti..uvidíš, bude sa mu tam páčiť..a možno budeš prekvapená z toho ako bude na obed spať s ostatnými deťmi 🙂 ...aj môj syn doma nechcel spať a v škôlke zázrakom furt spal 😉

ervenka
14. sep 2012

Vcera vecer sa mm diva na moje bolave nozky a hovori- tie tvoje clenky vobec nevyzeraju dobre. Opuchnute, stale ma bolia slachy nad patou. Tak hovori- v sobotu pojdes za nasim klubovym fizio... Obcas je dobre byt manzelkou trenera... Ale cvicit aj tak neprestanem. 😉
Inak, baby ja sa nemeriam, ale skusam natiahnut predtehotenske nohavice. a vcera vecer som skusila- natiahla na seba, ale este stale nezapnem... Ale uz sa to lepsi.. Vdaka Jillian.

baby124
14. sep 2012

@zuzu188 noo moj zje vsetko iba okrem mojho oblubeneho jedla sote 😅

baby124
14. sep 2012

@sisanka ani ja pri jillian uz nemam svalovku aleked som to pozerala zdalo sa mi to byt dost tazke

lucky14
14. sep 2012

Ahojte. Den 4 - level 1 - odcviceny. Jupiiii. 🙂 Neviem preco ale dnes sa mi cvicilo trosku tazsie ako predosle dni. 😒
@sisanka ..ako sa citis po vcerajsej dvojitej davke cvicenia? Teraz ides obidva programy naraz? 🙂 Si dobra! 😀

sisanka
14. sep 2012

@lucky14 citim sa fajn...neviem ci budem cvicit aj tu 9Odnovku kedze mi jedna kocka pisala ze to nie je dobre pre ludi s vacsou nadvahou...tak uvidim, cosi po nete este pokukam 🙂

kingstonka
14. sep 2012

@ervenka dik za pripomenutie skusania rifli 🙂 - na zaciatku cvicenia som si vydelila dvoje- prve chcem nosit po 30 dnovke - dnes som ich skusala a uz ich zapnem pohodlnejsie 🙂 - este mam 8 dni.. tie druhe az po 3 mesiacoch- tie som este dnes radesj neskusala

zuzanat
14. sep 2012

ahojte, tak syn v skolke a ja nervozna ako pes 😝 ci tam bude spat, ci tam bude mat rovesnikov a pod 😔 Snad je spokojny!

@kingstonka ja som si tiez skusala jedny nohavice do ktorych chcem schudnut a teda este ich nezapnem ani omylom, takych dobrych 10cm mam naviac 😅
By som mala ist teraz cvicit, mladsieho som uspala, ale akosi sa mi nechce, ale musim sa premoct, ved uz mam za sebou 15 dni!

kingstonka
14. sep 2012

@zuzanat super/ si v polovici... moj uz spi, ale mam doma aj starsiu dnes a ta sa tolko navymyla kym zaspi-ak vobec...
tie moje motivacne rifle som zapla na zaciatku cvicenia ale bola som v nich ako spekacka ale uz je to lepsie

zuzanat
14. sep 2012

@kingstonka keby tak cm ubiehali ako dni,ale snad to vydrzim este tych 14dni. uz mam odcvicene, som krasna osprchovana, idem si urobit obed. dnes mam cestovinu plnenu masom a k tomu salat

zuzu188
14. sep 2012

@ervenka už máme kondičku 😀

zuzu188
14. sep 2012

@baby124 prečo?..čo mu nechutí?

zuzu188
14. sep 2012

konečne som sa normálne najedla..od rána som zjedla len 2 piškótky a jednu celozrnnú žemľu..teraz na obed,som si urobila zel. šalát s mozzarellou,vajíčkom a jogurtom..mňam 🙂..nechala som si polovicu aj na večeru 🙂

sisanka
14. sep 2012

ahojte baby tak uz mam dnes odcvicene -4.den uspesne za mnou a dala som si potom aj par min na orbitreku...trosku ma to prebralo lebo od rano by som len spala, doobeda som si pospala trosku s malym a stale som ako mechom prastena....dokonca aj Denisko zalomil na gauci, pricom on uz daaaavno na obed nespava...

baby124
14. sep 2012

@zuzu188 ja nevem preco...ozaj ako si natom s jill??poctivo cvicis?ci si davas aj niake prestavky?

zuzu188
14. sep 2012

@baby124 poctivo cvičím..iba 2x min. týždeň sa mi nedalo,ale inak každý deň 🙂..ty ako?

zuzu188
14. sep 2012

mama mi zjedla šalát,tak som si dala 3 kúsky mrazenej pizze..nevadí,vycvičím 🙂

baby124
14. sep 2012

@zuzu188 ja zozaciatku kazdy den potom som zo spodou nachladla tak tyzden som si dala pauzu a terat poctivo len dnes sa mi nechce tak som si dala oddychovy den

zuzu188
14. sep 2012

@baby124 mne sa zatiaľ chce stále 🙂..dnes mi došla ms,tak sa mi aj trošku blbo cvičilo 😒..krátky oddych nezaškodí 😉

zuzu188
14. sep 2012

polovica 3. levelu za mnou 🙂

emilly
14. sep 2012

Ahojte baby mohla by som sa k vam pridat? Len mi prosim vysvetlite co to vlastne cvicite 😀

sisanka
15. sep 2012

@emilly

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

toto cvicime 🙂 a necakas babo???

sisanka
15. sep 2012

@emilly aha to asi zle ukazuje...pod tvojim prispevkom ze "ma 1 dieta a caka babatko, termin ma februar 2012" - nejaka hlupost... 😀

ankaevka
15. sep 2012

@emilly ahoj, pridaj sa a cvič s nami 😀 ..desať dní jeden level a začínaš od jednotky
@sisanka už je na svete a stále jej to hlási..chybička se vloudila 😀

sisanka
15. sep 2012

tak dnes uz mam 5.den Jillian za sebou, fajne a snad bude cas aj poobede cvicit 🙂

barca127
15. sep 2012

Ahojte tak dnes odcviceny posledny den druheho levelu 🙂 zajtra pauza pretoze sme cely den u nasich a v pondelok hor sa na treti level 🙂