Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Dievčatá - s čím je dobre pokračovať po 30 D.Shred? Vďaka za rady.
Ahojte, kde ste si tie videá stiahli? Rada by som začala tiež cvičiť 😉
@fajtka1505
@malaberuska
Ahojte. Sledujem vašu diskusiu. Cvicim momentalne 3 tyzden ripped. Ale nejako som sa zasekla. Mam strasnu svalovicu. Vcera som dokonca bola cely den uplne ko. 30DS bolo supet, 1 tyzden ripped ma nadchol velmi. Cvicila som ho dva tyzdne. 2 tyzden ripped som pretrpela, vobec ma nebavil a teraz ten treti týžden ma uplne dorazil. Neviem co mam robit. Si dam zasa 30DS a potom pojdem na cviky na brucho. Ako ste na tom vy?
@adkat13 mam za sebou dva dni a deň volna 🙂 zatiaľ ma toto cvičenie oslovilo najviac 🙂
@malaberuska aj mňa 1. level veľmi bavil. ale po tých 3 týždňoch som už cítila, že treba ísť ďalej, lebo si už telo na tie cviky zvyklo...
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Včera som odcvičila druhý den z2-hého levelu 30DS a úplne ma to odpálilo 😀 tuším ešte väčšia svalovka ako ked som začala 1.level....ale pomalinky sa rysuje výsledok...pás a stehná cítim malinko na nohaviciach...takže vydržíííím
Ahojte baby, ja som dnes odcvičila 2 level 5 deň... a cítim sa super, svalovicu mám neskutočnú dnes som si chcela dať pauzu ale pri pohľade do zrkadla som pochopila že sa oplatí prekonávať sama seba 🙂
pochválim sa trošku pred pár rokmi som nosila nohavice veľkosti 46, v piatok som si kúpila veľkosť 34 🙂 nevzdávajte sa a bojujte! 😝 😎
Waaaau to je super ja som si dala 90 dňovú diétu, držím ju 7 deň, dnes som odviezla tretí diel prvého levelu a tesim sa ako sa dopracujem k chúdence postave, chcem zhodiť 18 kg takze mam čo robiť lebo som sa dostala krátkodobými diétami k jojo efektu na 80 kg čo som si povedala, ze dost. Musím so sebou urobiť veľkú zmenu. Tak sa pridávam k vam, určite sa to bude ľahšie prekonávať
Dievčatá už som pochopila ze teda level 1 je na 10 dni level dva na 10 dni a level 3 na desať dni 😀 lepšie na tretí deň tak sa teda vrátim k tej jednotke ešte na 7 krát a idem ďalej no je to sleha cvičiť s ňou
Baby kde stiahnem 6 week six pack level 2? Dakujem
@malaberuska na strane 357 mam link na 2 level
@dragonovci ďakujem 🙂
@adkat13 mam za sebou level 2 a teda to je uz ina pecka, mokra jak mys ale drzala som s nimi 🙂
@fajtka1505 ako pokračujes? 🙂
@malaberuska 6w6p? no to je fakt iná pecka, ja som zatiaľ nič ťažšie od jillian nenašla a to som už odcvičila skoro všetko, čaká ma posledný program 🙂
@malaberuska ale v pohode uz cvicim tak sporadicky ale staci, na kg som uz dosla na povodnu vahu pred prvym tehu uz potrebujem len pospevnovat takze uz som zvolnila :D
@adkat13 a co vsetko si cvicila? Nech mam inšpiráciu 🙂
@malaberuska 30DS, Ripped In 30, Killer ABS, Body Revolution (iba fázu 3), 6w6p, Extreme Shed&Shred, One week shred a Hard Body. a doplnkovo Shred it With Weights.
ešte mám pred sebou Killer buns&thighs a potom neskôr keď sa bude dať stiahnuť, tak Killer body (to je nové, tak sa to ešte nedá)...
vôbec som necvičila No more trouble zones a Banish fat boost metabolism, ale to sú hodinové programy, tak to zatiaľ nechávam na neurčito...
@adkat13 tých stehien sa neboj, nie su až take ťažke. Ked to už cvičiš viac krat tak ti to už tak nepripada, mne už ani 6x6p nepride ťažke, skor je pre mna ťažke vždy nove video lebo su to cviky ktore nepoznam. Extreme Shed&Shred napr. ked som 1.x cvičila bolo to dosť.No more trouble zones a Banish fat boost metabolism ale moc ma to nezobralo. Najviac cvičim bud stehna 2 alebo 3 level alebo brucho.
Čaute, ja mám za sebou druhý týždeň 6w6p level 2, je to pecka ale telo si zvykne na všetko. Neviem, čo idem ďalšie cvičiť, skúsim asi abs killer
Ahojte baby, chcem zacat cvicit 30 days shred, ale prave som na youtube videla, ze je viac levelov. Level 1 mam cvicit 30 dni a potom prejst na level 2? Ci ako to je? Dakujem za vysvetlenie 🙂
@blondi2 level 1 cvičíš 10 dní, level znovu 10 dní , 3 tiež 10 dní, nech sa darí 🙂
tak ja som dnes dala prvy den z 30 days shred,no tieklo zo mna ako z mysi, ale citim ze nohavice povoluju po prvych dnoch, tak to vydrzim, uz len preto aby som zistila co to so mnou spravi a kde su hranice mojej sily, baby drzte sa, leto je uz tu 🙂
BAuch weg in 6 Wochen je co v anglictine?
Dajte nejaky tip na dalsie DVD 😉 neviem sa rozhodnut 😉

Ahoj...chviľku som sa odhodlávala a dnes sa konečne prestala lutovať, prekonala lenivosť,stiahla videá a začala cvičiť 30days shared...a vydržím čo najdlhšie