Chudneme s Jillian Michaels
Ahojte, a to sa cvici kazdy den to iste v danom leveli? Alebo kazdy den je ine cvicenie?
ahojte, ja som jill cvičila pred tehotenstvom ale len veľmi krátko, predtým ako som o nej nevedela som cvičila taebo. Je to v podstate rovnaké a veľmi odporúčam, pomohlo mi to.. Zajtra idem k zubárovi a keď sa mi prelieči zub, začínam Jill.. som 4 a pol mesiaca po pôrode a chcem sa dostať min. do tej váhy čo pred tehu.. tak nám všetkým držím palce, budem informovať ako pokračujem 🙂
Caute baby rozmyslam, ze zacnem cvicit, len stale ma trochu brzdi to,ze maleho 9m kojim a bojim sa ze stratim mlieko.Je tu mamina co cvici a koji? dakujem
ahojte baby cvicitelky ja som doteraz behala ale niako ma to opusta tak som zacla cvicit jillian som na 30DS a viete mi poradit ako mam postupovat po cvicebnych programoch viete mi poradit tie ktore to uz mate zmaknute najprv by som este chcela schudnut a az potom by som chcela spevnovat
Ahojte dievcata. Kazdy den vas chodim citat a odhodlavam sa zacat cvicit podla jill. Po porode potrebujem schudnut a dostat sa do pohody. Cim by som mala zacat? Tou 30 dnovkou? A ako sa to cvici v akych periodach? Vopred vam dakujem za vysvetlenie. Lenka
tak po menšej pauze od pondelka zas nabieham na Jill 🙂 dnes menšia rozcvička vo forme vymaľovania spálne, v tom teple som sa celkom slušne zapotila 😀 😀
Ahojte. Chcem sa opýtať..., či je tu niekto, kto pekne schudol len cvičením JM, bez úpravy stravy...?
Baby,cvici sa kazdy den alebo je den kedy si mozem dat pohov? Zacala som s 30 dnovou vyzvou
@ewellina bez upravy stravy to nejde, ja som s Jill a so zmenou stravy zhodila 25 kg a mozem povedat, ze jej cvicenia su uplne skvele. Makacka je to riadna, ale ten pocit po odcvicenom workoute ozaj stoji za to, no a ked vidite vysledky potom...to uz je neopisatelne....No strava v tomto pripade zohrava ozaj tych 80%, bez nej to proste bude len marna drina.
@petruska1212 ja som 30 DS cvicila ozaj poctivo denne, no samotna Jill aj v novsich programoch odporuca na regeneraciu aspon den volna po dvoch odcvicenych.
@ewellina ahoj. Otázne je aj ako sa stravujes teraz. Ja sa stravujem viac menej zdravsie. Teda normalne. Zeleninu, ovocie, mäso, prílohy ako zemiaky a ryza tiež. Občas aj nieco nezdravsie. A to som nezmenila. Stravujem sa stale rovnako a davam si aj sladke. Vacsinou ked sa naobedujem, dam si aj nejaky dezert. Jedine co som zmenila bol pitný rezim. Prestala som piť vselijake sladke limonády a coca colu a pijem len a len vodu. Cvicim jillian, teda cvicila som od januára do júna, teraz mam pauzu lebo v tom teple sa mi akoze naozaj nechce. A výsledok je ze z brucha mi islo dole 10 cm a zo stehna 5 cm. Ale to este nie je koniec, od septembra pokračujem. Hlavne ma motivuje ked mi ludia povedia ako je to vidieť 🙂
@knedlik544 Výborné výsledky. Takže v podstate nedržíš diétu, len jedávaš prevažne zdravo a cvičíš..
Ja som jedla zdravo aj pred cvičením a behala som.cvicim pravidelne a rada.neschudla som ale telo sa mi zmenilo a vyformovať. Vrelo odporúčam každému. Aj moja tehu sestra cvičí jillian a v pohode.
@petruska1212 určite necvič každý deň, mohlo by to mať opačný efekt ako očakávaš... odporúča sa pauza 1-2x do týždňa, príp. systém 3+1...
@ewellina Dá sa aj bez úpravy stravy, ale nie je to taký paf efekt, no i tak to vidieť, keď zrazu začneš každý deň cvičiť a predtým si nemala športové aktivity, jasné, že to spoznať - telo ostane pevnejšie - či sa strava upraví alebo nie. No a s úpravou stravy - to sú tie krásne fotky a podobne, čo nájdeš vo fórach, kde si baby píšu, ako vyzerali pred a po - tam to jednoducho vidieť na prvý pohľad - bez úpravy stravy to možno budeš vidieť len ty - tvoj pocit, tvoje oblečenie a tak. A určite závisí aj od postavy - či si už takto prirodzene štíhla, len nespevnená, alebo skôr plnoštíhla... Ja som cez prázdniny prestala - pokazila som si to dovolenkou, moja pohodlnosť vyhrala, ale dúfam, že čoskoro sa opäť naštartujem. Už sa mi opäť ozývajú boľavé kríže, čo som cvičením trochu odstránila. Držme si palce🙂

@stardust na celé telo je super Ripped in 30. je to podobné ako 30 DS, ale novšie, modernejšie, zábavnejšie 🙂
Extreme Shed&Shred bolo super, ale prvý level trošku ľahší, ak by ti nestačil, prejdi na druhý, ten je perfektný
Hard Body práve cvičím, je to 45-minútové. prvý level sa mi páčil trošku menej, druhý je fajn 🙂
perfektný program je One Week Shred, pozostáva z dvoch videí - posilovanie a kardio, ja to cvičím ako doplnkové, keď nemám náladu na svoj program...
nedávno som objavila Yoga Inferno, dlho som sa tomu vyhýbala, ale je to super 🙂))
a ešte ma napadá No More Trouble Zones, je to dosť dlhé, 50 minút, ale perfeknté posilovanie...