Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Baby ako sa cvici 6 weeks six packs? kolko dni a kedy je oddych? dakujem 🙂
Baby ako ste cvicili killer abs?
Ahojte, a to sa cvici kazdy den to iste v danom leveli? Alebo kazdy den je ine cvicenie?
ahojte, ja som jill cvičila pred tehotenstvom ale len veľmi krátko, predtým ako som o nej nevedela som cvičila taebo. Je to v podstate rovnaké a veľmi odporúčam, pomohlo mi to.. Zajtra idem k zubárovi a keď sa mi prelieči zub, začínam Jill.. som 4 a pol mesiaca po pôrode a chcem sa dostať min. do tej váhy čo pred tehu.. tak nám všetkým držím palce, budem informovať ako pokračujem 🙂
Caute baby rozmyslam, ze zacnem cvicit, len stale ma trochu brzdi to,ze maleho 9m kojim a bojim sa ze stratim mlieko.Je tu mamina co cvici a koji? dakujem
ahojte baby cvicitelky ja som doteraz behala ale niako ma to opusta tak som zacla cvicit jillian som na 30DS a viete mi poradit ako mam postupovat po cvicebnych programoch viete mi poradit tie ktore to uz mate zmaknute najprv by som este chcela schudnut a az potom by som chcela spevnovat
Baby nieviete kde by som nasla 6 week six pack level 2?
@domina131 na strane 359 je link na 2 level
Ahojte dievcata. Kazdy den vas chodim citat a odhodlavam sa zacat cvicit podla jill. Po porode potrebujem schudnut a dostat sa do pohody. Cim by som mala zacat? Tou 30 dnovkou? A ako sa to cvici v akych periodach? Vopred vam dakujem za vysvetlenie. Lenka
tak po menšej pauze od pondelka zas nabieham na Jill 🙂 dnes menšia rozcvička vo forme vymaľovania spálne, v tom teple som sa celkom slušne zapotila 😀 😀
mám voľné DVD Jill, Boba, Chrisa , Zumbu - info do IP
Ahojte. Chcem sa opýtať..., či je tu niekto, kto pekne schudol len cvičením JM, bez úpravy stravy...?
Baby,cvici sa kazdy den alebo je den kedy si mozem dat pohov? Zacala som s 30 dnovou vyzvou
@ewellina bez upravy stravy to nejde, ja som s Jill a so zmenou stravy zhodila 25 kg a mozem povedat, ze jej cvicenia su uplne skvele. Makacka je to riadna, ale ten pocit po odcvicenom workoute ozaj stoji za to, no a ked vidite vysledky potom...to uz je neopisatelne....No strava v tomto pripade zohrava ozaj tych 80%, bez nej to proste bude len marna drina.
@petruska1212 ja som 30 DS cvicila ozaj poctivo denne, no samotna Jill aj v novsich programoch odporuca na regeneraciu aspon den volna po dvoch odcvicenych.
@ewellina ahoj. Otázne je aj ako sa stravujes teraz. Ja sa stravujem viac menej zdravsie. Teda normalne. Zeleninu, ovocie, mäso, prílohy ako zemiaky a ryza tiež. Občas aj nieco nezdravsie. A to som nezmenila. Stravujem sa stale rovnako a davam si aj sladke. Vacsinou ked sa naobedujem, dam si aj nejaky dezert. Jedine co som zmenila bol pitný rezim. Prestala som piť vselijake sladke limonády a coca colu a pijem len a len vodu. Cvicim jillian, teda cvicila som od januára do júna, teraz mam pauzu lebo v tom teple sa mi akoze naozaj nechce. A výsledok je ze z brucha mi islo dole 10 cm a zo stehna 5 cm. Ale to este nie je koniec, od septembra pokračujem. Hlavne ma motivuje ked mi ludia povedia ako je to vidieť 🙂
@knedlik544 Výborné výsledky. Takže v podstate nedržíš diétu, len jedávaš prevažne zdravo a cvičíš..
Ja som jedla zdravo aj pred cvičením a behala som.cvicim pravidelne a rada.neschudla som ale telo sa mi zmenilo a vyformovať. Vrelo odporúčam každému. Aj moja tehu sestra cvičí jillian a v pohode.
@petruska1212 určite necvič každý deň, mohlo by to mať opačný efekt ako očakávaš... odporúča sa pauza 1-2x do týždňa, príp. systém 3+1...
@ewellina Dá sa aj bez úpravy stravy, ale nie je to taký paf efekt, no i tak to vidieť, keď zrazu začneš každý deň cvičiť a predtým si nemala športové aktivity, jasné, že to spoznať - telo ostane pevnejšie - či sa strava upraví alebo nie. No a s úpravou stravy - to sú tie krásne fotky a podobne, čo nájdeš vo fórach, kde si baby píšu, ako vyzerali pred a po - tam to jednoducho vidieť na prvý pohľad - bez úpravy stravy to možno budeš vidieť len ty - tvoj pocit, tvoje oblečenie a tak. A určite závisí aj od postavy - či si už takto prirodzene štíhla, len nespevnená, alebo skôr plnoštíhla... Ja som cez prázdniny prestala - pokazila som si to dovolenkou, moja pohodlnosť vyhrala, ale dúfam, že čoskoro sa opäť naštartujem. Už sa mi opäť ozývajú boľavé kríže, čo som cvičením trochu odstránila. Držme si palce🙂

@stardust na celé telo je super Ripped in 30. je to podobné ako 30 DS, ale novšie, modernejšie, zábavnejšie 🙂
Extreme Shed&Shred bolo super, ale prvý level trošku ľahší, ak by ti nestačil, prejdi na druhý, ten je perfektný
Hard Body práve cvičím, je to 45-minútové. prvý level sa mi páčil trošku menej, druhý je fajn 🙂
perfektný program je One Week Shred, pozostáva z dvoch videí - posilovanie a kardio, ja to cvičím ako doplnkové, keď nemám náladu na svoj program...
nedávno som objavila Yoga Inferno, dlho som sa tomu vyhýbala, ale je to super 🙂))
a ešte ma napadá No More Trouble Zones, je to dosť dlhé, 50 minút, ale perfeknté posilovanie...