Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Tak co potom zabera
Ano gumovy expander ale ona tam ma taky vyzera ako svihadlo a ja som zohnala taky pas
Ahojte.Idem sa spýtať či cvičíte len tú polhodinku alebo 2x polhodinku denne?Je lepšie cvičiť ráno alebo večer?dakujéém
Ahojte prosim mozete mi poradit ako stymi levelami. Proste platila som si mesiac trenera je to super aj vysledok ale strasne drahe.. chcela by som vyskusat toto ale vobec nemam ani sajnu ako na to. Mozete mi to vysvetlit. Potrebujem na to aj nejake pomocky stroje )) ? Co sa tyka stravy ? Vsetko mi pomoze ak budete take zlate
@maca211 ahoj tak normal je napisane ze jeden level sa cvici 10 dni takze 3 levely 30 dni ale kludne mozes level 1 aj dlhsie cvicit zalezi na tebe ako sa citis..ja ho budem tiez viac nez 10 dni pretoze dnes som zacala a dala som horko tazko 15 minut..takze si to posuniem o par dni..a ked skoncis tie 3 levely mozes potom zacat ine partie ako brucho atd...vsetko je na youtube...
ahojte, prosim vas o nazor, ktory program Jill hodnotite ako najefektivnejsi/najefektnejsi (nejaky z tych narocnejsich)? potrebujem spevnit brucho a pribrat do stehien. dakujem🙂
@muriel21 ahoj,ja som zacala po stefanovi,ale len stepper a brusaky. Na FB som sa pridaka do motivacnej skupinky a hodlam sa presravat aj kedalnicek.dnes som vyrabovala tesco a dosla s kadecim co je pivolene. Cvicit naplno začínam od dnes,podla rozpisu twj skupinky 🙂 o vdrzimnam palčeky
@katusiatenko mne stačila polhodina, ale stravu som mala upravenú na štýl Norbi Update a za 9 mesiacov som dala dole 25 kg, ale po shrede tie ďalšie cvičenia sú už o niečo dlšie a ešte som si po 5 mesiacoch pridávala 10 min. kardio na začiatok, aby som bola v tých 130-140 pulze, držím palce, nech ťa to baví tak ako bavilo mňa 🙂
@maca211 no práve to je super, že to veľmi nemusíš riešiť, ja som potrebovala len činky a kúpila som si neoprénové trištvrťáky, no bolo super, kôli kolenám a karimatku a deku, alebo ja som musela potichu cvičiť 🙂 a v podstate cvičiť môžeš čo chceš od nej, ja som skúšala 30 day shred všetky levely, každý po mesiaci - cvičenie každý deň a strava norbi update, ona tam aj hovorí, že je dobre si upraviť stravu, má aj Jill svoje jedálničky, ale nemám ich preskúmané, potom som dala buns and thighs (zo stehien 1 cm po 3 mesiacoch- sklamanie trocha) a najmenej sa mi páčil 6 week 6 pack, a ako bonus 9 mesiacov bez migrény 🙂, takže môžem len odporučiť, do toho 🙂
@monca1111 dakujem za odpoved 🙂
Prosim, bol by niekto ochotny mi za naklady poslat cd s Jillian Michaels. MM to nejde stiahnut a doma mame datovo obmedzeny a pomaly net. Bola by som velmi vdacna

@lentilka46 no ty teda mas stastie..tak dufam ze nic vazne a pokracujes dalej...daj vediet 🙂