icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jlp
31. jan 2016

@henrieta16 jeej to by bolo super. Ja mam dvoch chalanov 3,6r a 1,10r a chceme ist do tretieho mimina, ale povedla som si, ze kym nedam tieto cm a kg neotehotniem. 😁 ... Snad sa podari aj skor. Mam aj jedalnicek od trenera z minulosti. Mozem ti ho poslat.

aluska01
31. jan 2016

@muriel21 edte zarad bielkovinky...cottage,tvaroh a ine dobrotky 🙂

aluska01
31. jan 2016

@jlp ahoj, nemam jedalnicek... Dala som sa fo skupinky na FB, ovladnite svoj metabolizmus s Jill a tam je kopa "rád" ake potraviny ano, ako poskladat jedalnicek. Aj cvičenie. Jill ale aj iné,vyhovuje mi to striedať, cvicit viac dni to iste ma nebavilo.

muriel21
31. jan 2016

@aluska01 mas daky typ ako jest taroh a s cim ho skombinovat?niesom velky priatel s nim..skor cottage..

aluska01
31. jan 2016

@muriel21 ja čistý tvaroh nezjem...bléééé....ale vymixovaný so škoricou,alebo kakaom a lyžičkou medu to si dám 🙂 Dnes som robila na raňajky lievance z tvarohu a banánu,chuť bola dobrá, ale ten vzhľad 😀 nepáčili sa mi, tak už nebudem robiť...na tanieri to bol des. Ale aj tvaroh s kúskami ovocia je mňamka.

muriel21
31. jan 2016

@aluska01 ja skusim zamenit za nieco lepsie
..

henrieta16
31. jan 2016

@jlp zajtra chcem zacat cvicit. Uz musim a hladam partacku. Ja mam synov dvoch synov, jeden ma o chvilu 5 a druhy 6 rokov 🙂

jlp
1. feb 2016

@henrieta16 aj ja dnes zacinam. Co mam zadat na youtube?

henrieta16
1. feb 2016

@jlp najlepsie ak si to stiahnes na ulozto.sk

erikasvk
2. feb 2016

Baby ako dlho cvicit jillian kym vidim aky taky vysledok?

brigita2
3. feb 2016

Ahojte ;). Ja som zacala cvicit jillian minuly rok koncom novembra. Mam za sebou 30 day shred a dneska koncim ripped. Pri shrede som cvicila aj 6 week ale poslednych 9 dni z 2.l. som nedokoncila , to si nechavam po ripede dokoncit. Vysledky su viditelne, je pravda ze ja chudnut nechcem len svaly nabrat a je to paradaa ;)

nanulik
3. feb 2016

ahoj, pred davnymi dobami som zacala cvicit 30DS ale, nevydrzala som dlho. rada by som znova zacala cvicit, viete mi piradit nieco pre "zaciatocnika"?

kakatulik
3. feb 2016

@nanulik ahoj ja som tiez zacala iba pred par dnami s prvym levelom,ale kazdy den to nedam teda.Hlavne teraz na zaciatku svalovica jak svina.Musela som dat dva di pauzu.

nanulik
3. feb 2016

@kakatulik nasla som begginers shred. uz mam aj odvcicene. no ale asi som uz riadne skysla lebo nedala so vsetky opzkovania. na 30 DS neviem ci si trufnem, kvoli zdravotnym obmedzeniam (reumatoidna artritida) dufam ze zajtra vstanem z postele

kakatulik
3. feb 2016

@nanulik aj ja som tiez nieco take,aky je to rozdiel,lebo teraz neviem,ze ktore somja dala. Veru,hlavne tie na ramena s cinkami som totalne mlandrava.Ale som pozitivne naladena.

nanulik
3. feb 2016

@kakatulik nasla som si to nz youtube begginers shred part 1, su tri casti, kazda je na desat dni. mne to stacilo

kakatulik
3. feb 2016

@nanulik prave som si to pozrela,tak ja som zacala to 30DS Level 1.

danka_ba
4. feb 2016

už ste niektorá cvičili bodyshred???

lubaska21
5. feb 2016

ahojte baby, cvicila som uz pred 2rokmi s jill a teraz som sa opat do toho pustila, mam odcviceny level 1 a level 2 z programu 30day shred ale nemozem sa na youtube dopatrat k levelu 3, neviete mi s tym pomoct? kde by som to nasla? dik!

lubaska21
6. feb 2016

uz som ho nasla 🙂

ela1975
8. feb 2016

@henrieta16

Ahojcek, cvicila si uz body revolution?

zzuzanah
8. feb 2016

Baby môžem cvičiť aj bez tenisiek? Či má to svoj význam?

adamkofjo
8. feb 2016

Bez tenisiek ta budu boliet nohy najma clenky a bude sa ti smykat

brigita2
9. feb 2016

@danka_ba ahoj. Ja zacinam body shred v nedelum pozrela som si videa a bude to asi masaker ale strasne sa tesim 🙂 citala som skusenosti od tych ktori to cvicili a ze vraj prave pri tomto cvicenu dosiahli najvacsie zmeny. Uvidime 🙂

adamkofjo
9. feb 2016

Aj ja sa chystam teraz docvicujem killer abs ale treti level sa mi moc nepaci

kalerabik1
9. feb 2016

Ahojte, cvicenie s Jillian je naozaj super.Vsetkym odporucam.Mam odcvicene uz 2x komplet 30day shred a tiez cele 6w6p. Teraz cvicim Banish Fat Boost Metabolism.Trva to sice skoro celu hodinu ale bavi ma to. Cvicenie aj pohyb milujem,ale co je horsie ze milujem aj sladkosti,tak si davam predsavzatie ze uz sladkosti nebudem kupovat,uvidime ci to vydrzim kedze som sladkozrut :P Cviceniu zdar 🙂

verca007
11. feb 2016

Odcvicene 4 dni 1Level 30DS a 2 cm dole z bokov :D tesimmmm

kakatulik
11. feb 2016

@verca007 kazdy den? to nedam...mam vzdy hroznusvalovku. Tak kazdy treti. Ale nie so si ista,ci je to zdpave kazdy den takyto trening.

verca007
12. feb 2016

@kakatulik program je spraveny aby si ho odcvicila kazdy den tych 25min, ja som mala vzdy rano lytka a stehna jak zabetonovane 🙂 ale ked som zacala cvicit zas tak to preslo, dnes mam uz 5x odcicene a svalovka ziadna, no prvy den mi bolo az na vracanie

kakatulik
12. feb 2016

@verca007 bola by som rada,keby som dala aspom kazdy druhy.