Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@muriel21 ja čistý tvaroh nezjem...bléééé....ale vymixovaný so škoricou,alebo kakaom a lyžičkou medu to si dám 🙂 Dnes som robila na raňajky lievance z tvarohu a banánu,chuť bola dobrá, ale ten vzhľad 😀 nepáčili sa mi, tak už nebudem robiť...na tanieri to bol des. Ale aj tvaroh s kúskami ovocia je mňamka.
@jlp zajtra chcem zacat cvicit. Uz musim a hladam partacku. Ja mam synov dvoch synov, jeden ma o chvilu 5 a druhy 6 rokov 🙂
@henrieta16 aj ja dnes zacinam. Co mam zadat na youtube?
@jlp najlepsie ak si to stiahnes na ulozto.sk
Baby ako dlho cvicit jillian kym vidim aky taky vysledok?
Ahojte ;). Ja som zacala cvicit jillian minuly rok koncom novembra. Mam za sebou 30 day shred a dneska koncim ripped. Pri shrede som cvicila aj 6 week ale poslednych 9 dni z 2.l. som nedokoncila , to si nechavam po ripede dokoncit. Vysledky su viditelne, je pravda ze ja chudnut nechcem len svaly nabrat a je to paradaa ;)
ahoj, pred davnymi dobami som zacala cvicit 30DS ale, nevydrzala som dlho. rada by som znova zacala cvicit, viete mi piradit nieco pre "zaciatocnika"?
už ste niektorá cvičili bodyshred???
ahojte baby, cvicila som uz pred 2rokmi s jill a teraz som sa opat do toho pustila, mam odcviceny level 1 a level 2 z programu 30day shred ale nemozem sa na youtube dopatrat k levelu 3, neviete mi s tym pomoct? kde by som to nasla? dik!
uz som ho nasla 🙂
Ahojcek, cvicila si uz body revolution?
Baby môžem cvičiť aj bez tenisiek? Či má to svoj význam?
Bez tenisiek ta budu boliet nohy najma clenky a bude sa ti smykat
Aj ja sa chystam teraz docvicujem killer abs ale treti level sa mi moc nepaci
Ahojte, cvicenie s Jillian je naozaj super.Vsetkym odporucam.Mam odcvicene uz 2x komplet 30day shred a tiez cele 6w6p. Teraz cvicim Banish Fat Boost Metabolism.Trva to sice skoro celu hodinu ale bavi ma to. Cvicenie aj pohyb milujem,ale co je horsie ze milujem aj sladkosti,tak si davam predsavzatie ze uz sladkosti nebudem kupovat,uvidime ci to vydrzim kedze som sladkozrut :P Cviceniu zdar 🙂
Odcvicene 4 dni 1Level 30DS a 2 cm dole z bokov :D tesimmmm

@henrieta16 jeej to by bolo super. Ja mam dvoch chalanov 3,6r a 1,10r a chceme ist do tretieho mimina, ale povedla som si, ze kym nedam tieto cm a kg neotehotniem. 😁 ... Snad sa podari aj skor. Mam aj jedalnicek od trenera z minulosti. Mozem ti ho poslat.