icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
kalerabik1
22. feb 2016

@brigita2 a to si vlastne pribrala tie 2kila pocas cvicenie? svalovej hmoty?

ela1975
22. feb 2016

Ahojte baby, chcela by som začať behávať a chcem sa spýtať či by sa tu našla nejaka babenka alebo mamička čo by sa ku mne pridala.Som z TT.dakujem

brigita2
22. feb 2016

@kalerabik1 ahoj. Ano pribrala ;)

klaudusik7
22. feb 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

ma ona aj nejake videa kde precvicuje?

sandrittka
29. feb 2016

@brigita2 ahoj prosim ta to znamena ze ten level 1 mam cvicit 30 dni to jest kazdy den rovnake cvicenia a potom dalsich 30 dni zase level 2? a td

lubaska21
1. mar 2016

@sandrittka nieeee, jeden level 10dni... cize za 30dni odcvicis vsetky 3 levely

brigita2
1. mar 2016

@sandrittka ahoj. Kazdy level sa cvici 10 dni takze dokopy 30 dni ;)

majaati
1. mar 2016

Mozem sa pridat?

vandulka24
4. mar 2016

Baby prosim vas viete mi poradit kde by som stiahla video body revolution cardio 2?

kalerabik1
6. mar 2016

Prosim vas,tie ktore mate uz co to odcvicene s Jillian,ktore cvicenie od Jill resp. aj level je podla vasich vysledkov najlepsie konkretne na brusne svalstvo? Totizto nohy a zadok az tak nepotrebujem uz posilnovat,hlavne to brusko,tak preto sa pytam.A tiez sa chcem spytat ci sa vam nerozsiril cvicenim pas o 1-2cm tym ze to svalstvo spevnelo?Vdaka 🙂 Cviceniu zdar :P

atka27
6. mar 2016

@kalerabik1 Vyslovene na brusko ma Jill urcene programy Killer ABS a 6 week 6 pack. Z môjho pohladu je 6w6p urcite ucinnejsi ale urcite aj narocnejsi (hlavne 2 level).
Co sa tyka toho pasu, pokial mas na brusku tuk, cvicenim a ,,hlavne" stravou ho stratis a cm ustupia , pokial uz len posilujes, tak ano, brusko sa moze navonok zvacsit, pretoze svaly ti vystupia na povrch.

suvla
7. mar 2016

@atka27 prosím Ťa kde si si stiahla ten druhý level 6week6pack???

atka27
7. mar 2016

Myslim, ze bol na ulozto.sk

brigita2
7. mar 2016

Taaak. Zacala som 4. Tyzden z bodyshredu. Tie vysledky ktore dosahujem ma velmi motivuju. Uz som zvedava ako budem vyzerat ked skoncim 8. Tyzden ;)

kalerabik1
8. mar 2016

@brigita2 Krasne vysledky🙂 vidim ze mas 2deticky,kedy cvicievas pocas dna,ci vecer ?🙂

brigita2
8. mar 2016

@kalerabik1 dakujem ;) pocas dna sa mi nevelmi da, ked tak poobede alebo okolo tej 7 mej vecer ked manzel uz je doma. Ale mala si uz zvyka ze mamka cvici a niekedy to vydrzi aj bez ocka ;)

zzuzanah
9. mar 2016

@brigita2 dodržujte aj tu diétu?

brigita2
9. mar 2016

@zzuzanah dobry ;) nedodrzujem ziadnu. Jem podla seba a snazim sa zdravo ;) mohlo by to urcite vyzerat lepsie, ale ked na nieco dostanem chut dam si.

kalerabik1
10. mar 2016

@brigita2 a vaha este ide hore alebo nie?

kalerabik1
10. mar 2016

@brigita2 a este sa chcem spytat prosim ta kolko kilogramove cinky pouzivas teraz ked cvicis Body shred?

brigita2
10. mar 2016

@kalerabik1 teraz mi vaha stoji ;) cely cas od zaciatku pouzivam 1,5 kg cinky ale chcem uz kupit tak 2 kilove lebo pri niektorych mi uz tie moje nestacia ;)

kalerabik1
10. mar 2016

@brigita2 a to si bola takto vo forme aj po prvom dietatku,ci takto si zacala cvicit az po druhom porode?🙂

brigita2
10. mar 2016

@kalerabik1 po prvom porode je pravda ze som schudla z 63 na 52 ale to len tak pri kojeni a ostala som sama so synom lebo manzel isiel do zahranicia pracovat a bola som na synom sama. Ked som zistila ze som po 2. X tehotna som zacinala na vahe 63 pocas tehotenstva +10kg takze 73 kg.Po porode za 2 mesiace - 20 kg. Mala som problemy zo zaludkom atd preto tak isli rychlo dole tie kila. A minuly rok v novembri som natrafila na jillian a uz to islo pekne samo ;)

brigita2
10. mar 2016

@kalerabik1 takze cvicit az po druhom porode. Predtym vzdy pokusy take cviky ako v skole tie zakladne a vydrzalo to asi max 5 dni a k tomu tie hlupe diety...

kalerabik1
14. mar 2016

@brigita2 Myslis,ze Body Shred je dobre cvicit aj ked chcem spevnit brucho? Lebo pozerala som si dneska tie videjka a dost mi to prislo zamerane hlavne na posilnovanie noh a ruk.Dost ma tento program laka aj si myslim ze by ma to bavilo.Len som si vedoma toho,ze u mna najviac potrebuje posilnenie brucho...Vdaka🙂

brigita2
14. mar 2016

Tak u mna hlavne pri BS spevnelo brucho ;) je tam dost posilnovania ano to mas pravdu ale pri tom posilnovani zapajas to brucho. A hlavne mas tam kazdy 3. Den to kardio a to velmi pomaha. Pri kardiu je to dobre ze ked to cvicis telo vie samo odkial ma palit tuk. Je to tazke ale oplati sa to cvicit ;)

kalerabik1
14. mar 2016

@brigita2 a nenarastol ti z toho zadok a stehna-myslim tym ze spevnelo svalstvo...No ja strasne rozmyslam ze od dneska to zacnem cvicit,len sa bojim toho ze sa mi vsetko zvacsi tym ze svalstvo narastie.Ja som chuda,pri vyske 175cm mam 55-57 kilo.Aj teraz bludim po internete a hladam nejake videa co by bolo narocne ale hlavne zamerane na to ,,poporodne,, brucho. 6w6pack mam uz obkukane...

ela1975
14. mar 2016

@kalerabik1 V dobrom ti pri tvojej vyške zavidim tie kilogramy.ja som rovnako vysoka a mam 73 kg a otrasne mlandrave brucho po porode. 😉

kalerabik1
14. mar 2016

@ela1975 no moje male ma 1rok aj 7mesiacov,tak za tu dobu som sa vratila na normalnu predtehotensku vahu.Ale je pravda ze cvicim brucho odkedy som skoncila sestonedelie.Treba cvicit a posilnovat to brusko inak to nejde...Vsak preto zasa hladam dalsi program co zacnem dneska cvicit aby som nebola mlandrava...:-/

brigita2
14. mar 2016

@kalerabik1 spevnelo mi vsetko. Este to nevidno az tak ale citim to, konencne namne nevyzeraju nohavice tak ze sa v nich stratim ;) 4tyzdne co cvicim BS mi dalo omnoho viac ako dokoby 6 tyzdnov 6w6p. Posledne 4tyzdne urobim tak ze pokracujem BS ale jeden den ked mam cvicit triumph vymenim za boba harpera, nejak sa mi ten level pozdava menej vysilujuci na 5 tyzden. Uvidime potom vyspedky ;)