Chudneme s Jillian Michaels
ok tak predsa len som sa dnes odhodlala cvicit- a 4 den trojky je za mnou... 🙂
Caute dievcata. Tak som dopadla. Fyzio sa na moje clenky pozrel a povedal,ze mozem byt rada, ze chodim 😖 Ze minimalne 2 tyzdne v klude. a potom obden cvicit... A ja slzy na krajicku,ze ved taaaaaaaak pekne som schudla a do Vianoc by som este rada 6 kg= rovnych 80. A on,ze noooo tak mozno lahsiu formu fitness, bez skokov, bez zatazovania clenkov 😖 LEbo ze s tym nie je sranda, pokial sa to nezotavi, moze to prejst do chronickeho stadia a potom uz nebudem moct nic robit, ani keby som chcela aj s chodenim mozem mat velke problemy... Aaaaach jo. ☹ A to som v polovici 2. levelu a vaha zase isla dole- 86,2. Ja sa nehram.
@kingstonka ja som sa tiez tak doobeda stale vyhovarala ze sa mi nechce a neakoniec som rada ze som sa k tomu dokopala a ak vyjde cas tak este zacvicim raz, uvidime 🙂
@ervenka :( no skoda- ale urcite si daj niekolko dni oddych a potom by som sa poobzerala po niecom menej dynamickom- mne sa ako cvicenie velmi pozdava kalanetika- aj som s nou mala dobre skusenosti- len pravdupovediac je pre vela ludi nudna
@sisanka drzim prsty nech ti to jedno cvicenie este vyjde- mne uz urcite nie- mojim dnesnym cielom je nepodlahnut nejakym dobrotam 😀 vikend je fakt kriticky -a teraz ked sa uz skor stmieva, netravime tolko casu vonku...
@kingstonka ja rada cvicim Jillian, ale je pravda, ze rocvicka je minimalna- (mozno v tom je pes zakopany- ze som privelmi stuhnuta a potom velky vykon a potom zase klud....) Skor to vidim tak, ze budem cvicit Zoro Czoboru- zorababy jeden den, a druhy bude Jillian, alebo rozcvicku s Zorou a 30minut s Jillian+ cooldown so Zorou. Musim to nejako vyhutat. Nebudem sediet na zadku. Navyse, ja nechcem aby vahy ukazovali +hodnoty. Pekne nech stale -.. trebars aj -300g/tyzden...
@ervenka no ved to je super motivacia, ked ti kila idu dole- nejak si to pre teba vhodne cvicenie vskladas- ja napriklad som mala niekolko dni nenormalne bolesti chrbta (platnicka) po prechode z jednotky na dvojku- uz som myslela, ze som to prehnala s tym skakanim pri mojej vahe- tak som na par dni zmernila skakanie a cuduj sa svete preslo to ...
Ahojte. Pre dnes odcvicene! Piaty den prveho levelu. Jupi! Uzasny pocit ked clovek docvici. 😀 Este tie dobroty okolo mna. 😒 Nejako sa mi nedari odolavat. 😒
@kingstonka presne!!vikendy su kriticke...a hlavne tento u nas, ideme na oslavu a ked pocujem co vselico svokra ide chystat tak uz teraz sa mi zbiahju slinky 😀 😀 😀 😀 musim si rano privstat aby som stihla odcvicit!!! 🙂
ja keď vás tu tak čítam o dobrotách, ktoré Vás čakajú cez víkend, normálne som si musela ísť natrhať jablká a hrušky aby som nezjedla čokoládu, čo som dnes dostala od mojej 13ky.........ja mám totižto dnes 35 rokov....a mm si ešte nespomenul 😢 ..som zvedavá kedy mu to dojde..ale si ho vychutnám keď zabudol 😠
ja mám dnes vodový deň,ale trošku som ho na obed porušila..dala som si trošičku údeného a mliečny rez..vyupratovala som celú izbu a keď dožehlím,pôjdem cvičiť konečne 🙂
tak dnes štvrtý deň odcvičený 🙂
6. deň 3. levelu odcvičený 🙂..už iba 4 a mám to prvýkrát za sebou 🙂

ja sa dnes nejak neviem dostat k cviceniu a deti sa uz aj pomaly budu budit ...