icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzu122
10. apr 2016

@lesanisko ahoj, tuto postupnost programov si nastavila podla stupna obtiaznosti? Ja som sa totiz nikde nedopatrala k tomu co dalej po 30DS

zuzu122
10. apr 2016

@lubaska21 za vyskusanie prveho workoutu nic nedas. Mne to pride dost narocne a hlavne to tempo si prisposobujem. Oddychuje sa malo;) mna ten program velmi bavi, mooooc pri nom vypotis

lesanisko
10. apr 2016

@zuzu122 ano kukni si skupinu tu na mk: cesta k mojej premene, su tam baby co cvicia jill, aj sa zdravo stravuju, taka fajna komunita, podporuju sa a vacsina cvici jill a takto to vacsinou cvicia a oddychnut si mozes hockedy, napit sa, aj vydychat, ved pokukaj tu stranku a rozhodni sa, ja som dnes odcvicila workout 2 z bodyrevolution a tak dlho sa mi nikdy necvicilo 🙂

lubaska21
10. apr 2016

@lesanisko ok, tak skusim asi tu body revolution najprv, ci sa mi zapaci 🙂 dik za tip 😉

lubaska21
10. apr 2016

@zuzu122 ved to, ze to tempo mi pride vrazedneee 😀 no najma, necitim sa este nan... skusim najprv revolution, tiez sa to cvici jeden level jeden tyzden, ci ako?

lubaska21
11. apr 2016

@lesanisko tak dnes som skusila ten program revolution a peckaaa, strasne sa mi to paci a neskutocne dobre sa mi to cvicilo, ani som nevedela kedy a bol koniec... a super je, ze je tam oooovela viac ludi ako v rippede ci shrede... uz sa tesim na zajtra, tiez sa cvici bodyrevolution jeden level jeden tyzden?

lesanisko
11. apr 2016

@lubaska21 jeden den mas workout 1, druhy den work 2, cardio 1 a takto dva tyzdne, nedele mas volne,
potom ides work 3, work 4, cardio 2 zase dva tyzdne, poslem ti aj obrazok - to je harmonogram cvikov, ja som vcera dala work 2 a mam svalovku...dnes to cardio....ale je to fajn..dufam ze bude uz len ubudat...

mariamaria88
12. apr 2016

Ahojte, chcem sa spytat kedy cvicite ? ked mate cas ? kedy je naj, rano, vecer? a este jedna otazka okrem upravy stravy a denného cvicenia robite aj ine? napr beh, bike, alebo korcule.....vdaka

lubaska21
12. apr 2016

@lesanisko super kalendar, diky, velmi si mi pomohla, tak idem postahovat vsetky levely revolution a sup na to 🙂
@mariamaria88 ja cvicim doobeda, ked maly ide spat, cca hodinu - dve po ranajkach, mne to vyhovuje, vecer sa mi nechce, naj je pre mna doobeda, ale ty sama si musis najst najvhodnejsi cas, kazdemu vyhovuje nieco ine, a okrem upravy stravy pijem vela vela vody a inak okrem 30min s jill necvicim nic ine

lesanisko
12. apr 2016

@lubaska21 ja som stiahla cely subor z bodyrevolution, tahalo mi to par hodin a je tam aj kniha na stravovanie (ale jej neverim) a tie workouty rozdele po castiach, pockaj mozno najdem este, kde to bolo 🙂

lesanisko
12. apr 2016

@lubaska21 skus stiahnut tu..malo by tam byt vsetko.. : http://www.ulozto.cz/xwh2EiZa/jillian-michaels-... a cviceniu zdar!

martinellacka
12. apr 2016

@lesanisko a je to dobre cvicenie?

lesanisko
12. apr 2016

@martinellacka no ja som s nim zacala pred par dnami a som sama modrina, to asi na tych miestach, kde chudnem... no a isla som nan po odcviceni 30 shared a ripped in 30...treba skusit...

mariamaria88
12. apr 2016

@lubaska21 Ja by som radsej doobedia ale nestiham, a vecer sa mi nechce uz tiez...

zuzu122
12. apr 2016

@mariamaria88 Ahoj, cvicit je asi lepsie skor rano ako vecer, ako ti vyhovuje. Hlavne ze tu pol hodinku denne odcvicis. Ja mozem tiez az vtedy ked deti spia, tj cez obed alebo vecer. JM ma super cvicenia, navyse nepoznam nikoho kto by pri nom neschudol, pokial sa rozumne stravuje

saabirah
12. apr 2016

Suhlasim, JM je super a kazdemu to pojde. Len to chce riadnu sebadisciplinu a odhodlanie. 😀

lubaska21
13. apr 2016

@lesanisko super vda,a lebo nasla som jeden tiez vacsi subor ale neni na nom vsetko, tak tu snad bude 🙂 tak cviceniu zdar ;)

lesanisko
13. apr 2016

@lubaska21
@lubaska21 baby, ked skusite ten BR dajte vediet, ci mate aj v modriny...ci nie som jedina..bo ja som aj svalovku mala po workoute 2 🙂 a cardio 1 ma prijemne prekvapilo 🙂 a dneska mam zase work 2, aaaaa

lubaska21
13. apr 2016

@lesanisko tak ja mam odcviceny zatial work.1a 2 a v pohode, dvojka bola narocnejsia ale zatial pohoda...uvidim rano, ci nejako svaly budem viac citit a ako da to cardio 🙂

michhaela
13. apr 2016

Dievčatá to cvicite aj počas silnej svalovici??Ďakujem...😀

lesanisko
13. apr 2016

@michhaela ano, tym sa svalovka znizi, vies klin sa klinom vybija....

barborka1
16. apr 2016

Ahojte,ja som akurat na dni 7...cvicim rano,...po akej dobe ste registrovali uz prve zmeny??...ja zatial nic ani na vahe ani v cm...jem zdravo,pijem vela vody....pravda je ze chcem schudnut z malej vahy...tak asi preto to ide pomalsie....diky za nazorya a rady...idem cvicit🙂

saabirah
16. apr 2016

@barborka1 ahoj pojde ti to, ale pomaly. mne tiez to ide straaaasne pomaly, nevaz sa a nemeraj, cvicit a tvar sa ze setko je super, vysledky sa dostavia 🙂

barborka1
16. apr 2016

@saabirah diky za povzbudneie!🙂...hej hej budem drzat hadam tych 30 dni dajako dam🙂...moj ciel ist z 55 kg na 50...hlavne partie,klasika zadok a stehna🙂)...ale dufam ze za tych 30 dni nejaky vysledok bude🙂

mariamaria88
16. apr 2016

ahojte,ženy cvičím level 2 v rámci shredu a čím ďalej tým viac ma bolí jedno koleno 🙄 čo teraz?? uz ma to baví nechcem prestať,máte niektorá skúsenosť?? nemam čas sa tu hrabat v tých vyše 1000 príspevkoch .vdaka 🙂

saabirah
16. apr 2016

@mariamaria88 ahoj ak mas bolesti tak urcite necvicic, par dni si daj pauzu maximalne skus jogu meltdown ale aj tak by som bola opatrna, ja som prechladla teraz boli ma lava strana chrbtice a mam pauzu ale ked to pominie idem do toho urcite nerob toto nasilu

lubaska21
18. apr 2016

@barborka1 ahoj, tak aj ja ta snad troska povzbudim, u mna sa prve vysledky dostavili po cca mesiaci a pol cvicenia, ked som zacala vsimat, ze obleciem veci, kt. som neobliekla, ze sa citim lepsie, ako radila @saabirah dolezite je nevazit sa kazdu chvilu, nesilit to, lebo cim viac sa sustredis na pokles vahy a ubytok v cm, tak tym pomalsie sa ti to bude zdat - vlastna skusenost... ja som prve dva mesiace sa velmi uprela na zhodene kg a cm... ale teraz si cvicenie uzivam, coraz viac ma to bavi a robim to pre dobry pocit, stale je mojim cielom schudnut, ale uz sa neupinam na kg a cm a ide to rychlejsie ako predtym... psychika robi velmi vela... tak nech ti to idem ;)

brigita2
18. apr 2016

Ahojte. Tak pridavam fotky po ukonceni body shredu. Pred tyzdnom som ho dokoncila a mozem povedat ze to nebolo jednoduche ale stalo to zato ;) teraz som zacala uz behavat a tyzden uz cvicim boba harpera , ale z daleka este s jill nekoncim, budem striedat viac cviceni, kombinovat ;) vsetkym vam drzim palce aby ste si splnili vase ciele ohladom cvicenia ;) medzi fotkami je rozdiel cca 40 dni.

barborka1
20. apr 2016

Prvy level docviceny 🙂 od zajtra Level 2 🙂...nevazim sa a nemeriam,az ked dobojujem do konca...hadam nieco ubudne zo mna 🙂

dida456
20. apr 2016

Jill cvičím 3 mesiace, začala som štandardne 30 days shred, potom Ripped 30, nedrzím špeciálnu diétu, no snazím sa jesť zdravé veci, bez skladkostí, veľa vody, atď. a pribrala som 2 kilá za tú dobu, 1 cm navyše. Je pravdou, ze az tak veľmi mi nešlo o chudnutie, skôr o spevnenie, no ale zase pribrať ešte aj na objeme som určite nechcela. Nemám problém so štítnou zľazou alebo niečo podobné...kto mi vysvetlí, prečo nejde nič dole??? Aspoň 3 kg som chcela 😝 Čo robím zle, alebo to chce k tomu doplniť kardio??? napr. beh.