Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@barborka1 zpredu vidim urcite rozdiel na stehnach aj lytkach....ja koncim tento tyzden 30 DS ale som sa nefotila ani nemerala..zato na obleceni vidim rozdiel. kojim, takze jem vsetko okrem sladkosti, vecer si davam pozor..uvidíme, potom chcem ist na ripped, ma to zmysel, aspon kondicne u mna
Dievčence super. Pridávam aj motivačnú fotku. Nemám síce odfotené bruško pred, ale po 2 deťoch, praci a iných povinnostiach sa snažím zacvicit kedy sa da 😊
Ahojte. Neviete mi poradit, kde stiahnem taku 6-7 minutovku od Jillien zameranu na zadok, stehna, boky? Uz som to mala stiahnute a neviem to najst doma. :( a ani na uloz to neviem najst. Vdaka.
to staci to 30 minutove video cvicit 30 dni a budem vo forme? 🙂 ked dosiahnem tych 30 dni tak som skoncila level 1?
ano ten mam na mysli.super dakujem za vysvetlenie,dnes som sa do toho pustila 🙂 tak uvidime
baby jillian je super, skuste aj blogilates, tiez tam ma kratke videa, zamerane bud na iste partie, ale na cele telo, ktore niekedy vyzeraju byt dost nudne, ale je to zaberak🙂drzim palce k formovaniu postavy🙂
@betka14 možno toto?
@betka14 možno toto?

@ramzesa tak sa budeme vzajomne motivovat. Zacala som dnes 🙂