icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
norika30
1. máj 2016

@ramzesa tak sa budeme vzajomne motivovat. Zacala som dnes 🙂

ramzesa
1. máj 2016

@norika30 aj ja som dnes zacala... si v tej skupine?

norika30
1. máj 2016

@ramzesa nie, kde to najdem?

norika30
1. máj 2016

@ramzesa dakujem uz som 😉

barborka1
2. máj 2016

@kakatulik hej hej dufam ze svaly🙂)...ano idem dalej nevzdavam to! 🙂

barborka1
2. máj 2016

@milena35 ano ,jasne mas pravdu...pokracujem dalej🙂..dik za podporu...ak sa mi podari dam nejake fotky...ale kvalita nic moc)

barborka1
2. máj 2016

Pridavam nejake fotky dievcence,neviem ci je tam dajaky rozdiel...kvaluta nic moc,vsetko robim za behu🙂)...trochu su poprehadzovane,hadam sa v tom byde dat vyznat...rozdiel medzi fotenim je cca20dni 🙂)

mariamaria88
2. máj 2016

@barborka1 zpredu vidim urcite rozdiel na stehnach aj lytkach....ja koncim tento tyzden 30 DS ale som sa nefotila ani nemerala..zato na obleceni vidim rozdiel. kojim, takze jem vsetko okrem sladkosti, vecer si davam pozor..uvidíme, potom chcem ist na ripped, ma to zmysel, aspon kondicne u mna

danca27.
2. máj 2016

@milena35 wau, to je super, ze sa ti Tolko podarilo schudnut neupravenim jedalnicka, tiez sa neviem vzdat peciva,klobasok a inych dobrot. 😀 😀 .ale cvicim s jillian kazdy den, zacala som s 30ds,bez upravy,tak dufam,ze sa mi tiez podari, hlavne z cm ubudnut

danka_ba
3. máj 2016

Dievčence super. Pridávam aj motivačnú fotku. Nemám síce odfotené bruško pred, ale po 2 deťoch, praci a iných povinnostiach sa snažím zacvicit kedy sa da 😊

danka_ba
3. máj 2016
norika30
3. máj 2016

@ramzesa ako ti to ide?ja treti den odcviceny a svalovka jak delo...

ramzesa
5. máj 2016

@norika30 napisem do skupiny 😉

milena35
7. máj 2016

Dnes je to presne 6mesiacov..čo som začala s Jil..........odcvičene mam od nej všetko....až na Killer buns...3ti level som už nezvladla.........a kedže ma to bavi....cvičim dalej............A TOTO VšETKO BEZ UPRAVY STRAVY............

vdeo
8. máj 2016

Ahojte. Neviete mi poradit, kde stiahnem taku 6-7 minutovku od Jillien zameranu na zadok, stehna, boky? Uz som to mala stiahnute a neviem to najst doma. :( a ani na uloz to neviem najst. Vdaka.

danka_ba
9. máj 2016

@milena35 prosím ťa kde si našla Killer buns? našla som iba level 1

kejtka87
9. máj 2016

to staci to 30 minutove video cvicit 30 dni a budem vo forme? 🙂 ked dosiahnem tych 30 dni tak som skoncila level 1?

lubaska21
9. máj 2016

@kejtka87 ak mas na mysli program 30Day shred, tak jeden level sa cvici 10dni v kuse a po skonceni prveho ides hned na druhy a potom treti - po 30 dnoch mas odcviceny cely program Shred

milena35
9. máj 2016

@kejtka87 Ja cvičim....podla toho ako ma to ešte bavi...vobec nedodržujem 10dni level a podobne.....a rozhodne ,treba mat aj nejaku pauzu...cvičit max 5x do tyždna...2 dni oddych ,ale nie po sebe...rozhodit to...

kejtka87
9. máj 2016

ano ten mam na mysli.super dakujem za vysvetlenie,dnes som sa do toho pustila 🙂 tak uvidime

kejtka87
9. máj 2016

@lubaska21 ano ten mam na mysli.super dakujem za vysvetlenie,dnes som sa do toho pustila emoticon tak uvidime

lubaska21
9. máj 2016

@kejtka87 drzim palce, na zaciatok je to naj program, ak si predtym necvicila nic ine... hlavne vytrvat a nevzdat to ;) a prinesie to ovocie 🙂

kejtka87
9. máj 2016

@lubaska21 vdaka za povzbudenie,myslim ze bude svalovica ale vydrzim 🙂

lubaska21
9. máj 2016

@kejtka87 aj by mala byt :D ked to neflakas tak bude... dobry signal, ze sa zacina nieco menit ;)

lilu74
9. máj 2016

baby jillian je super, skuste aj blogilates, tiez tam ma kratke videa, zamerane bud na iste partie, ale na cele telo, ktore niekedy vyzeraju byt dost nudne, ale je to zaberak🙂drzim palce k formovaniu postavy🙂

betka14
10. máj 2016

@lilu74 vieš prosím dať nejaký link na blogilates na brucho nejak mi to nejde nájsť, dakujem