Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@vladulik2 to musis zmznit rozmyslanie a zit tak uz odterz navzdy.nie dieta na mesiac.pol roka ale zmenit styl navzdy....
@jaannuusskkaa ahok.co ke to za cvicenie a kdz sa to da pozriet???co sa z tojo robi???schudnzs????alebo len spevnis telo?dakujem
http://www.blogilates.com/
je tam rozpis cviceni na konkretne partie na - po registracii bude chodit na mail kazdy mesiac🙂
Ahojte môžem to cvičiť aj ked kojim 🙂
Ako mám zacat ? Poraďte komín a priberam uz ani manzel nechce so mnou spávať !☹
Na facebooku nemáte založenú stranku ?
@mirka7582 pridaj sa do tejto skupiny a vsetko sa dozvies 🙂 ... https://www.modrykonik.sk/group/2077/
Ahojte dievcata, pridávam sa k Vám aj ja, cvičím uz 8 dni ale vcera a dnes hrozná kríza. Nehovorím o svalovke alebo tak ale o tom ze som sama zo seba znechutená 😫😪... Môj synček bude mat o par dni rok ale brucho mi este ostalo. Momentálne možem mat tak 65 kg uz sa od minulého týždňa radšej nevážim a dúfam ze to vydržím a tak skoro na váhu nepôjdem 😞. Mám upravený aj jedálnička a ozaj si dávam pozor na to co zjem. Snažím sa jesť pravidelne, ľahké jedla a hlavne som upravila aj pitný režim lebo ten bol u mna úbohý... Ja viem ze vsetko sa nedá hneď, rozumiem tomu len som proste sama so sebou velmi velmi nespokojná...
@ritak a aku mas vysku? Mna to zatial bavi kedze uz fakt po tyzdni som citila zmenu aj ked v kilach je to ubohe len -1,5kg ☹ ale vsetko mi je bolne a velke akoby som schudla aspon 5kg. Tiez som startovala 63.5kg co az tak vela nie je(ani malo 😉... musim vydrzat a ked spevniem budem spokojna kedze takto je to take... 😢 vsetko len nie do plaviek...
Takze vydrz 😉 a daj fotky pred a po 😉
@norika30 super, pekne vidiet... ja nemam odvahu na take fotky 😀... a ani nemame take velke zrkadlo 😀 , kde by som sa cela videla 😝... nejak nam doteraz nechybalo 😅 ... ja na sebe velmi nevidim zmenu, ale citim... cela som pevnejsia... a to som dnes odcvicila iba 2. den 2. level 😝...
@ramzesa no ved ja ze tam daco nahram a potom ze predsa nie...a zrazu tam mam zverejnene fotky no fajn... tiez nie som ten typ...ale stiahnut to uz neviem,neva. Ale je trosku vidiet 🙂 co ma tesi. No ten lev2 je masajer to sa tam aj baby potia 😉 som zvedava aj na trojku snad to nebude este horsie... 😉bojujeme...
Ahojky .Hladam patram po nete a natrafila na vasu temu.dufam ze sa mozem pridat.mam 37rokou a 102 kg a potrebujem dat dole 30 kg.a viacery mi radia jillian..naposledy som cvicila ako 16 rocna ked som hravala zensky futbal..v20 tychsom sekla z cvicenim kvoli inf.mononukleoze a odvtedy len naberala..poradite mi ako zacat? Coje pre mna na zaciatok najlepsie? Minuli rok mi z nadvahy praskol lytkovy sval a uz to nechcem zazit.bolia ma kolena tak musia tie kila dole..na kardio do fitka nestiham.dakujem
@gora1 ja by som ti odporucala zacat programom 30Day shred - jeden level sa cvici 10dni, bez oddychoveho dna (ale ten si kludne podla potreby mozes dat) a potom program ripped... pri tychto dvoch programoch sa telo zahreje, stratis cm a je to dobra priprava na tazsie programy... drzim palce!
@norika30 no meriam cca 164cm ako ja sa aj cítim lepšie ale ja vlastne neviem ci som myslela ze po týždni budem stihla ako prútik. Chcela som sa dostať na váhu pod 60 kg ako ja verím ze to dám len my ženy by sme vsetko chceli hneď a uz vcera bolo neskoro. Ozaj si dávam pozor aj na stravu, zaradila som vela zeleniny, ryby a aj ked varím tak je to zväčša onzelenine a kuracom masu. Bravcove sme nemali ani nepamätám, vymazane vobec tak hádam sa to odrazí .... 😔 joooj len sa hnevom na seba ze som uz dávno mala začať ale to mas tak ked si nie si vnútorne istá ze to chceš a hľadáš stale výhovorky, tak tak mi treba... 😫😁😫😡😠😤
@ritak zvladneme a do leta budeme ficat v plavkach bez pajera 😉 alebo velkych triciek hihi 🙂. Ja tiez mam len 167cm nic moc teda a momentalne 62kg -1,5slo uz dole ale par dni drzim vahu. Tiez by som chcela na tych 58 🙂 plus spevnit vsetko 🙂 lebo som jak huspenina ☹. Ale snazim sa jest menej a po 18.h uz vobec kedze cvicim vecer a kebyze sa najem by som kardio s jill tazko zvladla. Chodi sa mi lepsie do postele ze som daco pre seba spravila. Musime nejak vydrzat aj ked by sme sa asi chceli vsetky chceli dat do formy najlepsie za 2dni...
ja rozmyslam zeby som si po porode zadovazila domov elipticky trenazer, nakolko sa do posilky od maleho isty cas nepohnem - mate s tym niektora skusenost? prip. mi viete nejaky poradit?
@lilu74 podla mna ti ten trenazer bude sluzit ako vesiak na oblecenie... ja som mala rotoped a bavil ma 2tyzdne, potom som ho predala... cvicenie s jill je super, obmienaju sa cviky, je to len 30min denne a vysledky su rychlo viditelne... kdezto na trenazeri budes slapat a slapat a podla mna ta to bude po case nudit...
Prosím Vás, viete mi niektorá poradiť, odkiaľ stiahnem 6 Weeks Abs Workout, všetky levely?? Na ulozto som našla prvé dva, takisto na youtube, hoci je to tam zbalené v jednom veľkom súbori, očakávala som, ze tam budú všetky diely, no nie je tomu tak.

dik
včera som po dlhšej nutenej prestavke body revolucion , level 1