Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@kopculienka Zo zaciatku som tiez cvicila kazdy jeden den poctivo,este aj vikendy.Ked som uz bola spokojna a videla som spevnenie,tak potom je fajn cvicit asponkazdy druhy den-cize 3krat do tyzdna.Ja teraz to robim tak ze od pondelka do piatku cvicim a vikendy volno.Inak na nete je kopa toho popisaneho o tom,ako nie je dobre pre svaly a telo cvicit kazdy den.Telo sa nestiha zregenerovat a tym padom to potom nema taky ucinok ako by to mat mohlo ked ma telo pomedzi cvicenie aj oddych.Len treba davat velky pozor aby sme sa nevyhovarali potom na to...a preto necvicili :P sportu zdar 🙂
Ahojte dievcata ja som trosku smutná pretoze cvičím poctivo každý den 14 dni ale uz druhý den ma pobolieva koleno- presne toho som sa bála... Nechcem voľno ale ak to inak nepojde asi to budem musieť spravit 😩.
@kopculienka predstav si, ze ja som si vcera spravila pauzu... a v podstate ze ma kamoska pravdu..citala som, ze ten 30 day shred od Jill je zle pochopeny.. Ze ona v jednom rozhovore nehovori o 30dnoch (kazdy den), ale 30 dnovy program.. ktory moze trvat dlhsie.. ze je ale podmienka odcvicit tie levely kazdy 10x, ako to je povedane.. cize 10x level 1 rozloz tak, aby si mala aj pauzy.. cize kludne aj na 2 tyzdne.. obden, alebo tak.. a je dobre si pridat nieco este k tomuto, nejakych 15min este niecoho - pred tym kardio, alebo potom (bicyklovanie, skakanie, behanie, alebo nejake posilnovacie cviky).. Idem ten 3 level skusit tak.. ze dam utorok-stvrtok-sobota..potom pondelok-streda-piatok-nedela.. ten level 3+15min cvicenie.. uvidim co to urobi poslednych 10x (nie dni) 😉 .. ja fakt neviem, nie som odbornik, ale tak kazdy druhy den 45min dokopy je pre mna lepsie, ako kazdy den trapenia 30min 😀
a ze kazdy den ked cvicime, ze telo vylucuje kortizol, ci co..volaky stresovy hormon, a to brani chudnutiu.. 😅 ..furt volaco je.. skusim to tak..vcera som striedmo jedla (salat, hermelin, biely jogurt - poobede), kedze bola pauza.. no neviem.. uvidime kazdopadne... napisem o 2 tt.. ci to funguje.. ;)
joooj baby ja mam taky nerv, v nedelu som vecer maleho isla zodvihnut zo zeme a seklo ma v krizoch, dnes je to uz lepsie, ale tak necvicim, netrufam si, kym krize nebudu ok ale brutaaalne mi cvicenie chyba, cvicila som takmer denne od januara a koksooo ani som necakala, ze mi to niekedy moze chybat :D uz sa tesim az opat zacnem, hoc sa troska obavam, ze ma moze opat seknut... no snad nie, treba mysliet pozitivne... 🙂
@wladka no zatiaľ to nejako dávam ale jedno cvicenie nedokážem robit a uplne cez bolesť tiez nechcem ísť tak tam robím drepi aspoň 😩. Me tak pred cca 2 mesiacmi ruplo v kolene ked som malého mala na rukách a dvíhala som sa s ním zo zeme a to som uz myslela ze väzy mám uplne odpálene. Neskutočná bolesť tak som mastila, bandazovala a cca po 2 týždňoch som pomalicky začala jogou a potom skúsila Shred s Jillian a tešila sa ako mi to pekne ide, ze som na seba pyšná kedže sa každý den prinútim a teraz toto. No uvidím ako vecer teraz ked pôjdem cvičiť.
ja som dnes zacala a nevladala som po 15 minutach som to vzdala 😢
AHojte, tak ja som dopadla podobne. Mne bolesť vystrelovala do nohy- vysunaté platničky. Prestala som cvičiť a zalača som s fyzioterapeutom cvičiť SM system na posilnenie drieku. Po 5 mesiacoch som sa opäť odvážila cvičiť ale naozja cvičím striedmo, nie každý den a s malými váhami.
tak ja som sa dostala po body revolution druhý týždeň, ale vzhľadom k tomu, že už štvrtý týždeň ma bolela päta, bola som pri ortopédovi a asi ju mám zapálenú, nesmiem sa teraz namáhať, aj chodiť čo najmenej :((( Rotgen až o týždeň a tak dúfam že to nie je horšie, veľmi ma baví cvičiť a teraz môžem akurát telku pozerať 🙂 A koleno som mala mimo pred pol rokom, zapálený väz, som zvedavá, čo to bude najbližšie.
Baby,co mate skusenosti s Jill,prosim vas aky je rozdiel medzi Body shred a Body revolution? Docitala som sa na nete,ze jeden program trva 60 dni a druhy 90 dni,ale tie videa jednotlive sa cvicia v obidvoch programoch? Ci uplne su rozdielne tieto dva programy? Dakujem za vysvetlenie 🙂
No uz som si stiahla oba tie programy a snazila som sa este aj tu na tych predchadzajucich stranach precitat,tak sa planujem pustit do cvicenia :P lebo 6w6p je uz pre mna pohodove cvicenie a nie zaberak.Skusim to teda zmenit. 🙂 Cviceniu zdar
Viem, ze tato otazka tu uz asi x-krat bola, ale fakt sa mi nechce hladat. Kolko po porode je v pohode zacat cvicit? Porod prirodzeny, nekomplikovany, citim sa fajn, mala ma 26 dni... Pockat aspon do konca sestonedelia? Ci netreba? Nevyzeram tragicky, ale tie faldicky okolo pasa a na chrbte ma stvu...
@ena1903 Asi by sa ti nic nestalo ani keby si zacala hned,ak sa citis fajn,ale na tvojom mieste by som pockala na koniec 600nedelia,ked budes po prehliadke u gynekologa a ten ti povie,ze je vsetko ok. Podla mna po 600nedeli je to tak akurat-po spontannom porode,ked sa zacne cvicit.
@kalerabik1 Dik. Asi teda pockam. MM ma tiez presviedca, ze az potom. Ono mne sa zase az tak velmi nechce, ale tak ide leto a k tomu dve svadby v najblizsich mesiacoch 🙂
@ena1903 No to ta velmi dobre chapem,ale tak ozaj je to priskoro,a myslim si ,ze o 2tyzdne budes zasa troska inak vyzerat ako teraz,teda aspon ja som to tak mala po porode,ze kazdym dnom lepsie a lepsie co sa 600nedelia tyka.A samozrejme stahovaci poporodny pas si davaj,to mozes hned ho zacat nosit a samozrejme aj pod saty ked si ho das,tak to je mega rozdiel
@ena1903 pockala by som aj ja.. ale kocikovanie s malou neublizi.. daj si 1x po hodinke denne sviznejsim tempom.. nieco pojde dole.. urcite. . skakacky by som neriskovala 😉..ja som chodila 2-3x denne.. mala mi v kociku vyborne spala.. aj som zhodila prve 2 mes. 7kil..aj s vodou 😃..
@kalerabik1 su to dva rozdielne programy. Body shred je novsi a pomerne narocny program. Komplexny, na cele telo. Cvici sa 8 tyzdnov (celkovo je k tomu 10 videi) schemou 2 dni workout, 1 den kardio, 2 dni workout, 1 den kardio... a v nedelu je rest. Zaujimavy je tym, ze cvici viac ludi a kazdy den je ine cvicenie. Mna to velmi bavilo🙂
Ahojte.Neviete kde by som si stiahla Kickbox fastfix 3?Na ulož to a youtube som to nenašla. 🙂
Dievčence, cvičíte niektorá bodyshred?
@zuzu122 Vdaka za vysvetlenie.A je to dobre aj na spevnenie bruska podla teba?
@kalerabik1 Na cele telo. Aj brusko...treba vyskusat😉
no čítam, čítam, tak idem skúsiť cez uložto a hádam sa niečo podarí 🙂
@zuzu122 Presne tak,idem na to.Dnes som odcvicila prvy den😀 cviceniu zdar🙂
@kalerabik1 prvy je launch. Ja to milujem, ale pri bodyshrede som skoro dusu vyplula. Asi je jedno co, hlavne ze cvicime😉
@zuzu122 Jj ten launch som cvicila,celkom fajn,ale dost makacka hlavne na ruky.Zajtra sa tesim na Rise.A ty teraz co cvicievas?Body shred si odcvicila cely?
Bodyshred som cvicila 6 tyzdnov a ked som uz mala problem aj s lahsou verziou cvikov, vratila som sa na ripped in 30. Teraz cvicim to. Som zvedava co povies na kardio. Bodyshred ma inak velmi dobre recenzie
@zuzu122 No tak ja som doobeda cvicila to Launch,ale normalne mi to bolo malo,vobec som sa necitila tak nejako ze by to bolo narocne,tak vecer som normalne dostala chut a odcvicila si poctivo aj Rise. Neviem,no je to urcite omnoho menej narocne zatial ako napriklad 6w6p,to sa neda porovnat,podla mna. Rozmyslam,ze si tie videa nejako nakombinujem aj z Body revolution...Ale pozerala som na nete len tak okrajovo z body shredu ten level Apex-a to som len kukala,to mi prislo miestami uz ako gymnastika :D Takze to asi je narocnejsie...

@kopculienka ja som odcvicila 10dni potom den volna teraz taham zas 10dni lev2 a zajtra si dam 1d pauzu. Asi kazdy robi ako chce 🙂