Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Kocky ahojte, nasla som si teda cez youtube tieto cvicenia, vyhodilo mi to level 1 a level2. Chcem sa opytat, jak to mam cvicit? Najprv level 1 a hned nasledne na to level 2? Alebo su tam nejake prestavky v dnoch, alebo na striedacku?
Diky
@01kristinka cvicis najprv level 1 desat dni s tym, ze sa odporucaju prestavky... ci uz cvicis 2 dni a 1 den volno, 3 dni a 1 den volno, alebo napr. 5 dni a 2 dni volno... prestavky sa odporucaju kvoli regeneracii... ked odcvicis level 1 desatkrat, tak prejdes na level 2 desatkrat a potom na level 3 desatkrat...drzim palce 🙂
@01kristinka 10 dni level 1, potom 10 dni level 2 a potom 10 dni level 3
Ahojte neviete mi poradiť cviky od jill na zadok a nohy cvičím s ňou už 2.5 mesiaca ale zatiaľ cez tieto partie žiadne cm dole.neviem kde robím chybu brucho aj spodné bruško išlo celkom fajn.momentalne cvičím ripped 2.týždeň
@zuzhe a level 3 najdem kde? Na youtube ho nemozem najst, len level 1 a level 2.
@01kristinka daj do googlu..a vyhodi ti turecky youtube..izlesene...tak nejak, tak tam ti to pojde..;).. ja som ho v nedelu docvicila...
baby a robite si pauzu v tych workoutoch, napr. ked nevladzete ze po prvej serii si date pauzu a rozdychate a idete dalej? Bo ja niekedy zle dycham a zacne ma pichat, tak si ju dam alebo niekedy fakt nevladzem s dychom...
@lesanisko nerobim ziadnu pauzu.. to pichanie je zle dychanie.. radsej uber, a chod na lahsej verzii, nemusis ist hned na vysoke otacky, zvolni tempo ale nestoj.. ja ked nevladzem skakat napr, tak len poskakujem.. radsej nieco ako nic.. 😉 .. a hlavne jest 2h pred cvicenim naposledy..
@lesanisko Presne ako vravis,Jillian je super,ale treba to obmienat,lebo telo si zvyka kazdym cvicenim na dane cviky,a potom to cvicenie straca na ucinnosti.
Ahojte baby, cvici niektora z vas six week six pack?dakujem
@ela1975 vaha sa moze zastavit aj na mesiac, aj na 3 mesiace.. treba len vydrzat, a rovnako sa stravovat a cvicit, potom to pojde dole.. nenechaj sa tym demotivovat..
strava u mna:
R- zitne pecivo, syr äsunka) zelenina.. ovsene vlocky zaliate horucou vodou, kocka horkej cokolady, lesna zmes, med, mandle... prazenica z 3-4vajec (volske oko) so zeleninou a kuuusok peciva..
D: ovocie, alebo jogurt..alebo tvaroh s medom a skoricou
O: maso + priloha a zelenina.. rizoto.. cestoviny s paradajkovou omackou--grilovany losos s prilohou..grilovany hermelin s prilohou.. ked je chutovka, dam si trochu (segedin, gulas..), ale v malom tanieri
O: biely jogurt..acidko..alebo iba oriesky
V: to co obed ale bez prilohy.. mne chutia syry, tak furt tie syry.. ostiepok so zeleninou, hemelin.. feta syr.. alebo len salat (mne to je ale malo) atd..
Uz roky takto jem, funguje.. ked mi zakolise vaha, trosku oberiem z veceri a obedov.. 😉
@ela1975 ano ja cvicievam 6w6p, uz to mam cele komplet odcvicene 2krat,ale stale sa k tomu vraciam,momentalne som troska upustila od Jillian a cvicievam Tabatu,ale niekedy to chce zmenu tak sa vraciam k 6w6p,za mna je to najlepsi program od Jill s ucinkom na brucho. Tebe sa ako dari v cviceni?Kolko cvicis 6w6p:? ci zacinas ?
@kalerabik1 ešte dva dni a budem mat odcviceny prvy level.celkom sa mi pozdava cvicenie ale nejako nevidim na sebe ziadne ucinky.tak som zvedava ci po ukonceni druheho levelu uvidim zmenu
@wladka už som skušala že som aj chvilu necvičila lebo mi nebolo dobre a upustila aj od stravy a nic.pred tym ked som cvicila tak som uzivala l karnitin a zda sa mi ze mi pomahal ale teraz stojim na mieste.uz som skusala aj rozne napoje bylinkove a nic.neviem ako sa mam znovu nakopnut.citim ze stagnujem 😒
no ženy obdivujem Vás dala som level 1 a žiaľ hrozné bolesti v členku.... 😠
Baby poradte mi jedalnicek, potrebujem schudnúť 5 kg za 3 mesiace do svadby. Vaha mi stoji som na 30 days shred level 3. Moj klasicky jedlanicek 1300 Kcal : R- jogurt s chia vlockami a ovocim, D- mrkva , tofu, knackebrod, O: kuracie masko, kopcek ryze zelenina, Ol- ovocie, V: salat s tuniakom, syrom, fazulou. Medzi tym vypijem po cviceni syrovatku s banánom. Cvicim 4-5 x tyzdennne jillian, + doplnam bike pred tym 15 min intervalovo 30 sek rychlo 1 m klasicky. Pripadne ktoré cvicenia mi este od nej odporučíte kde sú dobré výsledky. Keď skončím 3 level shred. Vrelá vďaka! 🙂
@salonka30 Ja by som ti poradila vynechat celkovo prilohy-aj ryzu,zemiaky. Jendoducho dat si napriklad kuracinu a k tomu len zeleninu. Tiez ovocie nejest na olovrant ale len doobeda. Cvicit rano najlepsie-a potom aspon hodinu nejest. Pit vela vody cistej-aj to zrychluje chudnutie. A co sa tyka cvicenia ja mam najlepsie skusenosti s tabatou- 20sekund robis nejaky cvik alebo aj beh najrychlejsie ako len vladzes a potom 10sekund oddych a zasa dalsi cvik atd. Toto minimalne 20minut,s tym ze po 4 minutach cvicenia je 1minuta oddychu. Taketo cvicenie telo vyslovene sokuje a pali tuky. Je to narocne cvicenie a preto sa odporuca medzi cviceniami 48hod pauza. Cize 3krat max 4krat do tyzdna ked to odcvicis tak to staci. To je moj postreh.Drzim palce a cviceniu zdar 🙂
@kalerabik1 Dakujem za postreh, skusim si zobrat tvoje odporucania k srdcu. znížim sacharidy, i ked vsade píšu , ze telo potrebuje sacharidy hlavne ked zena cvici. Inak znizim prijem na 1000 kcal co je dost malo pri vydaji okolo 400-500kcal. mas aj konkretne videa na tu tabatu?
@salonka30 cvičiť Jill je super - treba ale trochu ten jedálniček ... ovocie iba doobeda - poobede radšej zeleninu, obed je fajn - ale bez ryže aj bez zemiakov. Tak isto ak si rada dáš cestoviny teraz ich vynechaj, po svadbe si sporadicky daj .)
ČO sa týka cvičenia - skús si dať pre cvičenim kávu - zrýchli metabolizmus.
Syrovatka s banánom je super po cvičení - zregeneruje svaly .)
Keď budem doma pozreim čo teraz cvičím a napíšem ...
Držím palčeky 🙂

@zuzu122 A to kardio mi velmi pripomina Banish fat boost metabolism,to sa mi celkom lubilo,tak uvidime.Ale som rada,ze som natrafila na Body shred a Body revolution,lebo je z coho vyberat,kedze tieto programy obsahuju vela videi,tak to nie je stale o tom istom a da sa to rozne kombinovat a obmienat.