Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@salonka30 no ten si daj až po svadbe .)
ja tiež cvičím hlavne večer - snažím sa aby som najneskôr bola o 8 hotova, lebo potom už nechcem jesť.
naposledy som čítala, že je jedno či napr. večer po 6 už nejeme - že treba počítať koľko kalórií prijmeme za celý deň. Samozrejme 2 hodiny pred spánkom stále platí nejesť.
Robili nejakú štúdiu s ľuďmi čo jedli iba doobeda a ľuďmi čo jedli to isté celý deň a tí doobeda neschudli viac - skôr naopak.
Čiže ak chodíš spať okolo 10 - 11 v kľude si daj ten nápoj po cvičení 🙂
Rada by som sa pridala do tejto skupiny. Veľmi sa páči cvičenie od Jill. Začala som som s 30day shred a chcem sa opýtať, čím by bolo najlepšie pokračovať, a kde to stiahnem. Ďakujem
@lua278 skupina je tu... tu sa vsetko dozvies... https://www.modrykonik.sk/group/2077/ a ja pokracujem Ripped in 30 🙂
@salonka30 1000 kcal denne je velmi nizky prijem na den. To je dost drsne podla mna. Co sa tyka tej tabaty,tak nemam konkretne video . Riadim sa podla tohto casovaca
https://www.youtube.com/watch?v=eatpVgkj_6Utam ti ukazuje ze kedy mas cvicit kedy oddychovat. Cviky som si sama upravila podla toho ktoru partiu som mala problemovu-cize u mna brucho.
@salonka30 ja som skúsila od nej asi všetko. Toto mi príde časovo najlepšie - je to 35 min aj so strečingom.
Cvičila som aj podľa Zuzky Light - aj ta je super, tá má 15 minutové cvičenia (nájdeš na youtube viacero)
Odcvičené mám aj T-25 - to bolo tiež super.
A dobré je aj bodyrock.tv - majú pár videí na youtube alebo u nich na stránke.
Cvičím už dlho, takže nejaké výrazné zmeny nepociťujem - v podstate sa potrebujem udržať vo forme a nech som neni ako huspenina.
Ak ešte môžem poradiť - neboj sa činiek. Ja som takto robila dlho chybu - mala som zbytočne veľa karia lebo som nechcela pribrať. Teraz sa udržiavam s Jill - občas menšia obmena.
Sval rýchlejšie spáli tuk - treba nabrať svaly a potom aj chudnutie ide rýchlejšie .)
S Jill sa udržiavam asi 2 roky (zrušili mi fitko kam som chodila), raz týždenne chodím na TRX (závesný program, tiež posilňovanie vlastným telom)
je dobre si davat medzi jednotlivymi cviceniami pauzu a obzvlast to plati pri takomto ako ma jilian - aby si telo nezvyklo, ze cvicis stale len rovnake partie.
Baby, zacinam odznova po roku...je tu niekto, kto zacina tiez na vzajomnu podporu?
@lentilka46 Ahoj ja od zajtra začínam. Plánujes aj niečo zhodiť alebo len spevniť?
@shooty2014 ahoj, ja mám za sebou už 3dni..dnes bude 4tý...najradšej by som aj zhoidla, aj spevnila, dávam si pozor aj na stravu, tak uvidíme, čo sa podarí...a čo ty?
@lentilka46 No ja potrebujem aj dosť zhodiť :( a samozrejme spevniť 🙂 mohla by si mi poslať linky na videá podľa ktorých cvic´číš?
@shooty2014 fúha, link nemám, vlani som si to stiahla z ulozto na usb..skús ale popozerať v tejto diskusii, určite tu niečo bude pridané..tak ja by som tiež chcela dosť zhodiť, ale nemám radšej prehnané očakávania 😀
@lentilka46 Našla som na youtube, takže dnes som dala prvýkrát 1 level a celkom som sa zapotila a malá sa mi motala pomedzi nohy. Zajtra idem nato zase. Ja som sa dlho odhodlávala, aj skúšala zhodiť po pôrode, ale už je toľko toho na mňa nalepené a keď som videla fotky dievčat tu na MK, tak som sa rozhodla ísť pevne do toho. Držím palce aj tebe 🙂
dievčatá, je pekné že chceme cvičiť a chudnúť, ale menej je niekedy viac. Mne sa to vypomstilo, tak veľmi chcem a nemôžem. Veľmi mi to vyhovovalo, ale keď človek dlho necvičí a zrazu toľko, pre telo je to šok. Ja som dopadla tak, že na pätách mám ostrohy a popadali mi klenby, takže teraz mám rehabilitácie a môžem maximálne plávať alebo bicyklovať. To len, ak má niektorá pocit, že ju bolia nohy, je to už jasný signál, že asi to netreba preháňať a ani podceňovať. A treba tiež dbať na správnu obuv! 😉
A ak tu niekto je, kto podobne dopadol, nech sa ozve...som zvedavá 😅
Ahojte niekto kto začína ? 🙂
@sonya16 no ja som cvicila 6dni v tyzdni a po 4mes sa mi to vypomstilo tak, ze ma seklo v krizoch... cize musela som polavit a co som prestala na 3tyzdne cvicit tak aktivne, kym sa krize nedali naspat do normalu, schudla som 3kg a boli vyraznejsie zmeny na tele vdaka predoslemu cviceniu... vtedy sa nemalo telo kedy zregenerovat, teraz z viem, ze staci 2-3x za tyzden zacvicit + spravne stravovanie a ide to lahucko 🙂
@nikanika3 nika, mne tu vraveli baby, ze 30day nie je pochopeny dobre u vacsiny bab, ze 30 dni makas..ale ze je rozlozeny na 30x.. cize 10x robis level 1..10x level 2, a 10x level 3... ja som prve dva levely sla kazdy den, ale nebolo to dobre (svalova unava strasna).. a odvtedy cvicim tu Jill kazdy druhy den.. zasada je ze 3-4x do tyzdna musi byt.. cize ten level 1 mozes cvicit 10x, kazdy druhy den, to ti aj na 2 tyzdne vyjde.. 😉 ..a je to najlepsie, co mozes urobit.. ja mam teraz striedavo Jill a Shauna T25 (oba su po 25min), shaun je narocnejsi, ale tak, nech teda nieco robim 25min poriadne.. ale Jill to ma pestrejsie a zaujimavejsie.. a vysledky vo vahe u mna nevidno, skor cm isli dole.. 😉
Po akej dobe po porode ste zacali cvicit jill?ja som pred tehu aktivne cvicila ale mam strach ze zaciatky po porode budu velmi tazke😕
@lilu74 po 6tyzdnoch po porode som zacala troska brusaky a chodza s kocikom-taka rychlejsia a dlhsia prechadzka,a aj pri tom som bola prve dni zadychana:D a po 2mesiacoch som nabehla na Jill-samozrejme hovorim o prirodzenom porode,nie o cisarskom-tam neviem ako je to s tou ranou,ze kedy sa moze. Vela stasia 🙂
Vie niektorá z vás, akú hmostnosť majú činky, ktoré sú použité v leveli 1? Ďakujem za odpoveď ;)
@kalerabik1 dakujem pekne, ja sa uz tesim na pohyb, dost mi chyba. 😒

@danka_ba Dakujem danka, skusim zamenit desiatu a olovrant. Ja po káve neviem zaspať, a cvičievam vo večerných hodinách, to by som mala problém so spánkom. Cheat day by som asi tiez nemala mat cez vikend?