icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
salonka30
28. jún 2016

@danka_ba Dakujem danka, skusim zamenit desiatu a olovrant. Ja po káve neviem zaspať, a cvičievam vo večerných hodinách, to by som mala problém so spánkom. Cheat day by som asi tiez nemala mat cez vikend?

danka_ba
28. jún 2016

@salonka30 no ten si daj až po svadbe .)
ja tiež cvičím hlavne večer - snažím sa aby som najneskôr bola o 8 hotova, lebo potom už nechcem jesť.
naposledy som čítala, že je jedno či napr. večer po 6 už nejeme - že treba počítať koľko kalórií prijmeme za celý deň. Samozrejme 2 hodiny pred spánkom stále platí nejesť.
Robili nejakú štúdiu s ľuďmi čo jedli iba doobeda a ľuďmi čo jedli to isté celý deň a tí doobeda neschudli viac - skôr naopak.
Čiže ak chodíš spať okolo 10 - 11 v kľude si daj ten nápoj po cvičení 🙂

danka_ba
28. jún 2016

@salonka30 práve idem cvičiť bodyshred 🙂 - má to 6 levelov. Skončila som minulý týždeň 6 a idem tento týždeň opäť od jednotky. Podľa mňa je to super - aj kardio, aj posilňovanie + brucho 🙂

lua278
28. jún 2016

Rada by som sa pridala do tejto skupiny. Veľmi sa páči cvičenie od Jill. Začala som som s 30day shred a chcem sa opýtať, čím by bolo najlepšie pokračovať, a kde to stiahnem. Ďakujem

ramzesa
28. jún 2016

@lua278 skupina je tu... tu sa vsetko dozvies... https://www.modrykonik.sk/group/2077/ a ja pokracujem Ripped in 30 🙂

kalerabik1
28. jún 2016

@salonka30 1000 kcal denne je velmi nizky prijem na den. To je dost drsne podla mna. Co sa tyka tej tabaty,tak nemam konkretne video . Riadim sa podla tohto casovaca

https://www.youtube.com/watch?v=eatpVgkj_6U

tam ti ukazuje ze kedy mas cvicit kedy oddychovat. Cviky som si sama upravila podla toho ktoru partiu som mala problemovu-cize u mna brucho.

salonka30
29. jún 2016

@danka_ba Fuuá tak ty uz mas toho od jill odcvicene, a aké mas vysledky?

danka_ba
29. jún 2016

@salonka30 ja som skúsila od nej asi všetko. Toto mi príde časovo najlepšie - je to 35 min aj so strečingom.
Cvičila som aj podľa Zuzky Light - aj ta je super, tá má 15 minutové cvičenia (nájdeš na youtube viacero)
Odcvičené mám aj T-25 - to bolo tiež super.
A dobré je aj bodyrock.tv - majú pár videí na youtube alebo u nich na stránke.

Cvičím už dlho, takže nejaké výrazné zmeny nepociťujem - v podstate sa potrebujem udržať vo forme a nech som neni ako huspenina.

Ak ešte môžem poradiť - neboj sa činiek. Ja som takto robila dlho chybu - mala som zbytočne veľa karia lebo som nechcela pribrať. Teraz sa udržiavam s Jill - občas menšia obmena.
Sval rýchlejšie spáli tuk - treba nabrať svaly a potom aj chudnutie ide rýchlejšie .)

S Jill sa udržiavam asi 2 roky (zrušili mi fitko kam som chodila), raz týždenne chodím na TRX (závesný program, tiež posilňovanie vlastným telom)

lilu74
29. jún 2016

je dobre si davat medzi jednotlivymi cviceniami pauzu a obzvlast to plati pri takomto ako ma jilian - aby si telo nezvyklo, ze cvicis stale len rovnake partie.

wladka
29. jún 2016

@danka_ba das mi prosim ta link na bodyshred vsetky levely? ukazuje mi len 1.. 😒

lentilka46
21. júl 2016

Baby, zacinam odznova po roku...je tu niekto, kto zacina tiez na vzajomnu podporu?

shooty2014
26. júl 2016

@lentilka46 Ahoj ja od zajtra začínam. Plánujes aj niečo zhodiť alebo len spevniť?

lentilka46
27. júl 2016

@shooty2014 ahoj, ja mám za sebou už 3dni..dnes bude 4tý...najradšej by som aj zhoidla, aj spevnila, dávam si pozor aj na stravu, tak uvidíme, čo sa podarí...a čo ty?

shooty2014
27. júl 2016

@lentilka46 No ja potrebujem aj dosť zhodiť :( a samozrejme spevniť 🙂 mohla by si mi poslať linky na videá podľa ktorých cvic´číš?

lentilka46
27. júl 2016

@shooty2014 fúha, link nemám, vlani som si to stiahla z ulozto na usb..skús ale popozerať v tejto diskusii, určite tu niečo bude pridané..tak ja by som tiež chcela dosť zhodiť, ale nemám radšej prehnané očakávania 😀

shooty2014
27. júl 2016

@lentilka46 Našla som na youtube, takže dnes som dala prvýkrát 1 level a celkom som sa zapotila a malá sa mi motala pomedzi nohy. Zajtra idem nato zase. Ja som sa dlho odhodlávala, aj skúšala zhodiť po pôrode, ale už je toľko toho na mňa nalepené a keď som videla fotky dievčat tu na MK, tak som sa rozhodla ísť pevne do toho. Držím palce aj tebe 🙂

sonya16
27. júl 2016

dievčatá, je pekné že chceme cvičiť a chudnúť, ale menej je niekedy viac. Mne sa to vypomstilo, tak veľmi chcem a nemôžem. Veľmi mi to vyhovovalo, ale keď človek dlho necvičí a zrazu toľko, pre telo je to šok. Ja som dopadla tak, že na pätách mám ostrohy a popadali mi klenby, takže teraz mám rehabilitácie a môžem maximálne plávať alebo bicyklovať. To len, ak má niektorá pocit, že ju bolia nohy, je to už jasný signál, že asi to netreba preháňať a ani podceňovať. A treba tiež dbať na správnu obuv! 😉
A ak tu niekto je, kto podobne dopadol, nech sa ozve...som zvedavá 😅

nikanika3
29. júl 2016

Ahojte niekto kto začína ? 🙂

weronika2
29. júl 2016

@nikanika3 ahoj ja v pondelok 🙂

nikanika3
29. júl 2016

@weronika2 ja to skúsim od zajtra 🙂 dávnejšie som cvičila zumbu ale človeka to po čase omrzí 🙂 a tak asi 2 mesiace sa snažím po 18.00 nejesť tak na 90% to dodržujem 🙂

weronika2
29. júl 2016

@nikanika3 ja som to už cvičila minulý rok a bolo to v pohode..tak ti teda držím palce 🙂

nikanika3
29. júl 2016

@weronika2 celých 30 dní ? schudla si niečo ? 🙂

lubaska21
29. júl 2016

@sonya16 no ja som cvicila 6dni v tyzdni a po 4mes sa mi to vypomstilo tak, ze ma seklo v krizoch... cize musela som polavit a co som prestala na 3tyzdne cvicit tak aktivne, kym sa krize nedali naspat do normalu, schudla som 3kg a boli vyraznejsie zmeny na tele vdaka predoslemu cviceniu... vtedy sa nemalo telo kedy zregenerovat, teraz z viem, ze staci 2-3x za tyzden zacvicit + spravne stravovanie a ide to lahucko 🙂

wladka
29. júl 2016

@nikanika3 nika, mne tu vraveli baby, ze 30day nie je pochopeny dobre u vacsiny bab, ze 30 dni makas..ale ze je rozlozeny na 30x.. cize 10x robis level 1..10x level 2, a 10x level 3... ja som prve dva levely sla kazdy den, ale nebolo to dobre (svalova unava strasna).. a odvtedy cvicim tu Jill kazdy druhy den.. zasada je ze 3-4x do tyzdna musi byt.. cize ten level 1 mozes cvicit 10x, kazdy druhy den, to ti aj na 2 tyzdne vyjde.. 😉 ..a je to najlepsie, co mozes urobit.. ja mam teraz striedavo Jill a Shauna T25 (oba su po 25min), shaun je narocnejsi, ale tak, nech teda nieco robim 25min poriadne.. ale Jill to ma pestrejsie a zaujimavejsie.. a vysledky vo vahe u mna nevidno, skor cm isli dole.. 😉

nikanika3
29. júl 2016

@weronika2 dakujem 🙂

lilu74
30. júl 2016

Po akej dobe po porode ste zacali cvicit jill?ja som pred tehu aktivne cvicila ale mam strach ze zaciatky po porode budu velmi tazke😕

kalerabik1
3. aug 2016

@lilu74 po 6tyzdnoch po porode som zacala troska brusaky a chodza s kocikom-taka rychlejsia a dlhsia prechadzka,a aj pri tom som bola prve dni zadychana:D a po 2mesiacoch som nabehla na Jill-samozrejme hovorim o prirodzenom porode,nie o cisarskom-tam neviem ako je to s tou ranou,ze kedy sa moze. Vela stasia 🙂

angel28
6. aug 2016

Vie niektorá z vás, akú hmostnosť majú činky, ktoré sú použité v leveli 1? Ďakujem za odpoveď ;)

lilu74
8. aug 2016

@kalerabik1 dakujem pekne, ja sa uz tesim na pohyb, dost mi chyba. 😒