Chudneme s Jillian Michaels
no baby teda moja dnešná návšteva tesca dopadla presne tak ako som predvídala anglickým rožkom som ako vždy nedokázala odolať 🙂 ale kúpila som si činky tak dúfam že sa mi bude cvičiť oveľa lepšie ako s fľašami keď už začínam ten 3.level tak vo veľkom štýle ;)
ahojte, ja som len pred chvilou docvicila, 7 den 2 level, som myslela, ze sa na to dnes vykaslem, nie som vobec v psychickej pohode ☹ Vcera som nacuvala autom do plota mojich rodicov 😢 Som z toho stale hotova, nie je to velka skoda, suchnuty naraznik, nastastie plast, ale aj tak ma to strasne moc serie, 10rokov mam soferak a nikdy sa mi nic take nestalo a auto mame len 5mesiacov, no som z toho na nervy. Aj ked viem, ze aj horsie veci sa stavaju 😔
dobre ranko- tak ja vcera vecer vsetko zle- vinko sladke ... ☹ ... rano sa postavim na vahu a skoro kilo oproti minulemu tyzdnu dole- no u mna je vsetko na hlavu postavene 😀 - uvidime co dnes- este ani neviem co budem varit... a ake nastrahy ma cakaju, ked je volno a manzel doma 😉
po včerajšej vode -1,6 kg 🙂 a teraz na raňajky som si vynahradila včerajšok- obložená celozrnná žemľa,trochu šalátu a koláč..ledva sa hýbem 😀
Tak kočky, hlásim sa a idem zase do toho naplno, už dnes, konečne od včera bývame v novom a už od utorka budem mať net, takže budem prispievať odušu. Teraz som u mamky a čítam vaše príspevky, ide vam to super, už sa veľmi teším, že konečne začnem. Začínam s 2. levelom, ak mi to nepojde po tej pauze, tak začnem s prvým, keby som nemala taký zhon pre to sťahovanie, tak som už mohla mať docvičené. Ale nič sa nedeje, držte mi palce, ešte máme pred sebou kopec roboty 😀
@ankaevka všetko najlepšie k narodeninám ti prajem aj ja 😀
joj kocky taka som unavena dnes sme s chlapom pobehali baumax navarila som isli sme sa prejst na brezinu umyli sme auto a mam dost ... taka som unavena a to chcem dnes este cvicit
@henrieta16 ďakujeeem..ale tak kondička ti za týždeň určite neodišla šak si makala pri sťahovaní..nebudeš mať problém s 2kou určite 😎

@zuzu188 no skúsim ešte zabojovať sama so sebou a s jej skackaním 😀 no zistila som, že fakt nevládzem. kondícia v nedohľadne 😀