icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zujka2
15. sep 2012

@zuzu188 no skúsim ešte zabojovať sama so sebou a s jej skackaním 😀 no zistila som, že fakt nevládzem. kondícia v nedohľadne 😀

ankaevka
15. sep 2012

@zuzu188 daj vedieť zajtra som zvedavá, o koľko ti ukáže váha menej.......možno sa raz premôžem a skúsim to aj ja..a ako často sa to môže takto robiť, že nič len voda

zuzu188
15. sep 2012

@zujka2 na začiatku sme boli na tom všetky rovnko 😀..ja som si zvykla po cca 5 dňoch,keď už bola aká taká kondička

zuzu188
15. sep 2012

@ankaevka jasné 🙂..na nete som našla,že najideálnejšie by bolo raz do týždňa,ale ja si dávam raz,dvakrát do mesiaca

barca127
15. sep 2012

no baby teda moja dnešná návšteva tesca dopadla presne tak ako som predvídala anglickým rožkom som ako vždy nedokázala odolať 🙂 ale kúpila som si činky tak dúfam že sa mi bude cvičiť oveľa lepšie ako s fľašami keď už začínam ten 3.level tak vo veľkom štýle ;)

zuzanat
15. sep 2012

ahojte, ja som len pred chvilou docvicila, 7 den 2 level, som myslela, ze sa na to dnes vykaslem, nie som vobec v psychickej pohode ☹ Vcera som nacuvala autom do plota mojich rodicov 😢 Som z toho stale hotova, nie je to velka skoda, suchnuty naraznik, nastastie plast, ale aj tak ma to strasne moc serie, 10rokov mam soferak a nikdy sa mi nic take nestalo a auto mame len 5mesiacov, no som z toho na nervy. Aj ked viem, ze aj horsie veci sa stavaju 😔

ervenka
15. sep 2012

@lucka127 dakujem za tip... cvicis cez net, ci mas dvd? Ak cez net, dala by si mi link, pls?
dakujem

emilly
15. sep 2012

@sisanka
@ankaevka Jaaj tak to je nejaka chyba, mala je uz na svete🙂 A aj nejaku dietu drzite, alebo len cvicite?

kingstonka
16. sep 2012

dobre ranko- tak ja vcera vecer vsetko zle- vinko sladke ... ☹ ... rano sa postavim na vahu a skoro kilo oproti minulemu tyzdnu dole- no u mna je vsetko na hlavu postavene 😀 - uvidime co dnes- este ani neviem co budem varit... a ake nastrahy ma cakaju, ked je volno a manzel doma 😉

lucka127
16. sep 2012

@ervenka ahoj na dvd ale stiahla som to na ulozto.sk
vecer ti to skusim mrknut🙂
alebo ak mas skype posli mi do ip🙂posleme to cez to

ankaevka
16. sep 2012

@zuzanat nič si z toho nerob, ja som po 12 rokoch bez nehody vošla v kolone jednému do zadku 😀..on mal len poškrabaný blatník zato ja celý predok auta rozbitý ale došla som na ňom domov.....niekto ho musel pokrstiť a padlo to na teba 😀

ankaevka
16. sep 2012

@emilly diétu nedržím žiadnu, len som prestala jesť sladké..snažím sa jesť menšie porcie, veľa vody a večeriam iba zeleninu

ankaevka
16. sep 2012

@lucka127 keď môžem aj ja chcem..posielam ti skype 😉

sisanka
16. sep 2012

@barca127 ja som vcera mala tiez anglicky rozok z tesca 😀

barca127
16. sep 2012

@sisanka mno este jedno stastie ze nechodim do tesca kazdy den 🙂

zuzu188
16. sep 2012

po včerajšej vode -1,6 kg 🙂 a teraz na raňajky som si vynahradila včerajšok- obložená celozrnná žemľa,trochu šalátu a koláč..ledva sa hýbem 😀

sisanka
16. sep 2012

@zuzu188 ty si mala vcera vodu???? 😕

zuzu188
16. sep 2012

@sisanka hej..a od rána sa už prežieram 😒..sa ešte naobedujem a potom sa už krotím

sisanka
16. sep 2012

@zuzu188 fuuuuha ja by som asi vodu nevydrzala...aj ked zajtra by som si tiez mohla dat kedze dnes sa isto prezeriem 😀 😀 😀

henrieta16
16. sep 2012

Tak kočky, hlásim sa a idem zase do toho naplno, už dnes, konečne od včera bývame v novom a už od utorka budem mať net, takže budem prispievať odušu. Teraz som u mamky a čítam vaše príspevky, ide vam to super, už sa veľmi teším, že konečne začnem. Začínam s 2. levelom, ak mi to nepojde po tej pauze, tak začnem s prvým, keby som nemala taký zhon pre to sťahovanie, tak som už mohla mať docvičené. Ale nič sa nedeje, držte mi palce, ešte máme pred sebou kopec roboty 😀

henrieta16
16. sep 2012

@ankaevka všetko najlepšie k narodeninám ti prajem aj ja 😀

zuzu188
16. sep 2012

@sisanka ale určite by si vydržala 🙂..ja sa musím krotiť,lebo bude zle 😀

lucka127
16. sep 2012

@ankaevka jj no problema🙂

sisanka
16. sep 2012

@zuzu188 no keby ze sa zatnem tak by som vydrzala kedze som pri 90dnovke drzala aj vodu...ale co ked sa mi nechce zatinat 😀 😀 😀

baby124
16. sep 2012

@zuzu188 4 kila mam dole 😀

baby124
16. sep 2012

joj kocky taka som unavena dnes sme s chlapom pobehali baumax navarila som isli sme sa prejst na brezinu umyli sme auto a mam dost ... taka som unavena a to chcem dnes este cvicit

zuzu188
16. sep 2012

@sisanka ja som sa na obed trochu najedla 😀..nevedela som si povedať nie 😀..a za dnešok to budem mať všetko späť

zuzu188
16. sep 2012

@baby124 ty si dobrá 🙂...mala by som si aj ja sprísniť režim

ankaevka
16. sep 2012

@henrieta16 ďakujeeem..ale tak kondička ti za týždeň určite neodišla šak si makala pri sťahovaní..nebudeš mať problém s 2kou určite 😎

baby124
16. sep 2012

@zuzu188 ved ked ti tvoj rezim vyhoju tak preco menit ? ja sa niako neobmedzujem a nemyslim ze som na seba prisna tento gtyzden som zjedla 3 cokolady a to som si myslela ze budem mat o kilo viac