icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzu188
16. sep 2012

@baby124 musím viac zeleniny a ovocia jesť a samozrejme menej sladkostí

baby124
16. sep 2012

@zuzu188 noo ja skoro vobec nejem sladkosti ale sem tam si dam aj ... no odmietny cokoladu 😀 😀

leria
16. sep 2012

no baby, od zajtrajšieho dňa sa k vám pridávam 🙂 dúfam, že to vydržím...chcem to spojiť s mačingovej očistným programom...trošičku mám z toho stres, hoc viem že to nie je dobré a človek sa má pritom tešiť, no dúfam že po prvom týždni to pominie 🙂

kingstonka
17. sep 2012

pondelok- novy zaciatok- cez vikend som sa velmi nesnazila- sladkosti , v nedelu som sa ani k cviceniu nedostala- taky lenivy den som mala... no mala prestavka nezaskodi, dnes som uz nastartovana... pekny den vsetkym

liviapeto
17. sep 2012

@jaannuusskkaa dobre ranko dnesna vaha 75,7 - pomalicky to predsa len ide dole 🙂

zuzanat
17. sep 2012

@kingstonka som na tom podobne, aj so sladkostami aj vcerajsim necvicenim. Dnes som chcela "nastupit" aj na 90 dnovu dietu, ale akosi nic z toho 😖

barca127
17. sep 2012

@jaannuusskkaa dnes rano vaha 67,8 :( cize prirastok :(( snad to bude tym ze sa dostavila mrcha aspon teda dufam...ale centimetrovo som sla opat o malinko dole tak aspon to ma tesi

henrieta16
17. sep 2012

@ankaevka tak to veru dúfam aj ja, ale som smutná, včera som nestihla, teraz som vonku, hned ako prídem domov, idem na to, lebo mi dnes ukázalo viac, takže to nie je dobré, ale malo vody som pila, to bude tým zhonom a stresom. Držte sa kočeny, papa

winzy
17. sep 2012

Tak babule po víkende som sa radšej nepostavila na váhu 😀 radšej až zajtra.Jillian odcvičená a ešte raz si ju dám večer 🙂. dnes ma čaká kaderník tak sa teším že zo mňa vyčaruje niečo sexi keď už sa tak aj začínam cítiť 🙂

ankaevka
17. sep 2012

@jaannuusskkaa ahoj, dnešná váha 89,5kg 😀

sisanka
17. sep 2012

@jaannuusskkaa moja dnesna vaha 83,1kg...samozrejme to islo hore - ani sa necudujem po tom vikende 😀 😀 😀

lucky14
17. sep 2012

Ahojte. Pre dnes odcvicene. 😀 Takze uz poctivo 7dni za mnou. Tak sa z toho vytesujem. Aj na kondicke citim zlepsenie. Este 3 dni a idem do dvojky. 🙂 Este si strazit ten moj jedalnicek. To sa mi zatial moc nedari. Od piatku vecera do vcera vecera ach jaj. 😒 Problemy doma v spojeni s ms a hor sa do jedenia. Este ze cvicim aspon to mi dava pocit ze pre seba nieco robim. Prajem vsetkym krasny den. 😀
@jaannuusskkaa dnesna vaha 80,8kg 😒

roberta31
17. sep 2012

@jaannuusskkaa takže vaha presne 61 😠 .Malý príratok,ale kedže v piatok a nedelu sa len oslavovalo,tak sa ani necudujem 😀...ako u každej z nas,pondelok je na važenie zlý,trebalo dat piatok 😀

sisanka
17. sep 2012

@lucky14 ty uz mas odcvicene?ja este nie...a ani vcera som necvicila,nestihala som kedze som svokre s obedom pomahala...takze o chvilku si idem dat Jillian - 6.den a vecer znova...az to dozeniem! 🙂 a s tym jedlom ani nehovor - vcera to bolo huste - salat, rezne, grilovane kridielka, chlebicky, troska torty, ach jaj...ale od rana sa uz krotim 😀

lucky14
17. sep 2012

@sisanka Mna len to cvicenie drzi v dobrej nalade. Inak neviem neviem. By som si ten moj vikend urcite viac vycitala. Ved Ty to dnes dobehnes. Si sikula. Ja veru nemam energiu cvicit dva krat za den. Ale jeden nikdy nevie mozno aj to pride. Cez vikend som to riadne s jedlom prehnala ....teraz zase nastupuje obmedzovanie. Aspon dufam ze to dam. 🙂

lucky14
17. sep 2012

@roberta31 Ahoj. Skvely napad s vazenim v piatok. Vaha aj mna ma radsej v piatok ako v pondelok. 🙂 Vikend je pre mna vzdy kriticky. 😉

roberta31
17. sep 2012

@lucky14 už to nebudeme asi menit,ale je to tak 😀DD

lucky14
17. sep 2012

@roberta31 Ved ja viem ...ja len ze je to skoro u kazdej z nas tak. 😀

zuzanat
17. sep 2012

ahojte, ja mam tiez dnes odcvicene 😝 zacina mi ms, tak hadam v cviceni budem aj pocas nej pokracovat. vahu neviem, nevazim sa, kedze prd z toho 🙄 😀

lucky14
17. sep 2012

@zuzanat Mne prisla ms v sobotu. Tiez cvicim dalej. Nemyslim ze by mi to uberalo zo sil. Ale je to skvely pocit vzdy ked docvicim ze som pre seba nieco urobila. A ako to citis na obleceni? Urcite Ti je aspon trosku volnejsie? 🙂

zuzanat
17. sep 2012

@lucky14 necitim nic, asi len trosku na nohach, ale na bruchu vobec nic 🤐

lucky14
17. sep 2012

@zuzanat uvidis po ms budes citit aj na bruchu. To len teraz je ten cas v mesiaci ze telo zadrziava viac vody. 😒

zuzanat
17. sep 2012

@lucky14 hej hej, asi preto nic necitit, uz ma to napadlo. nechame sa prekvapit 🙂 v piatok zacinam treti level, tak hadam!

sisanka
17. sep 2012

tak baby uz mam dnes odcviceny 6.den a vecer dam este 7.den aby som nezaostavala 😀 cim dalej tym mi to ubieha rychlejsie...cize super 🙂 a dnes som mala inu svalovicu, strasne som stehna citila pri cviceni a pritom som vcera nescvicila..mozno preto, zatuhli mi svaly 😀

baby124
17. sep 2012

@jaannuusskkaa dnesna vaha 76,3

zuzu188
17. sep 2012

@baby124 to sa nedá nedať si 😀

zuzu188
17. sep 2012

váha išla po včerajšku hore,presne ako som čakala ,ale aj tak mám menej ako min. týždeň 😀 @jaannuusskkaa dnešná váha 78,8 🙂

zuzu188
17. sep 2012

môj dnešný obed: varené zemiaky s maslom a kopou syra 😀

sisanka
17. sep 2012

@zuzu188 a moj: to co vcera..salat s reznom 😀 no co...ked nam svokra dala 😀

henrieta16
17. sep 2012

moje stravovanie je na bode mrazu, dneska už som začala poctivo, lebo sa už mám pocit, že zase zväčšujem, 😠 musím sa do toho dostať, môj manželik o mesiac doma a výsledky nikde 😉 ach jaj, tie víkendy ako čítam robia každému problém, nič, baby, treba sa začať kontrolovať... Pekný deň prajem! 😉