Chudneme s Jillian Michaels
no baby, od zajtrajšieho dňa sa k vám pridávam 🙂 dúfam, že to vydržím...chcem to spojiť s mačingovej očistným programom...trošičku mám z toho stres, hoc viem že to nie je dobré a človek sa má pritom tešiť, no dúfam že po prvom týždni to pominie 🙂
pondelok- novy zaciatok- cez vikend som sa velmi nesnazila- sladkosti , v nedelu som sa ani k cviceniu nedostala- taky lenivy den som mala... no mala prestavka nezaskodi, dnes som uz nastartovana... pekny den vsetkym
@jaannuusskkaa dobre ranko dnesna vaha 75,7 - pomalicky to predsa len ide dole 🙂
@kingstonka som na tom podobne, aj so sladkostami aj vcerajsim necvicenim. Dnes som chcela "nastupit" aj na 90 dnovu dietu, ale akosi nic z toho 😖
@jaannuusskkaa dnes rano vaha 67,8 :( cize prirastok :(( snad to bude tym ze sa dostavila mrcha aspon teda dufam...ale centimetrovo som sla opat o malinko dole tak aspon to ma tesi
@ankaevka tak to veru dúfam aj ja, ale som smutná, včera som nestihla, teraz som vonku, hned ako prídem domov, idem na to, lebo mi dnes ukázalo viac, takže to nie je dobré, ale malo vody som pila, to bude tým zhonom a stresom. Držte sa kočeny, papa
Tak babule po víkende som sa radšej nepostavila na váhu 😀 radšej až zajtra.Jillian odcvičená a ešte raz si ju dám večer 🙂. dnes ma čaká kaderník tak sa teším že zo mňa vyčaruje niečo sexi keď už sa tak aj začínam cítiť 🙂
@jaannuusskkaa ahoj, dnešná váha 89,5kg 😀
@jaannuusskkaa moja dnesna vaha 83,1kg...samozrejme to islo hore - ani sa necudujem po tom vikende 😀 😀 😀
Ahojte. Pre dnes odcvicene. 😀 Takze uz poctivo 7dni za mnou. Tak sa z toho vytesujem. Aj na kondicke citim zlepsenie. Este 3 dni a idem do dvojky. 🙂 Este si strazit ten moj jedalnicek. To sa mi zatial moc nedari. Od piatku vecera do vcera vecera ach jaj. 😒 Problemy doma v spojeni s ms a hor sa do jedenia. Este ze cvicim aspon to mi dava pocit ze pre seba nieco robim. Prajem vsetkym krasny den. 😀
@jaannuusskkaa dnesna vaha 80,8kg 😒
@jaannuusskkaa takže vaha presne 61 😠 .Malý príratok,ale kedže v piatok a nedelu sa len oslavovalo,tak sa ani necudujem 😀...ako u každej z nas,pondelok je na važenie zlý,trebalo dat piatok 😀
@lucky14 ty uz mas odcvicene?ja este nie...a ani vcera som necvicila,nestihala som kedze som svokre s obedom pomahala...takze o chvilku si idem dat Jillian - 6.den a vecer znova...az to dozeniem! 🙂 a s tym jedlom ani nehovor - vcera to bolo huste - salat, rezne, grilovane kridielka, chlebicky, troska torty, ach jaj...ale od rana sa uz krotim 😀
@sisanka Mna len to cvicenie drzi v dobrej nalade. Inak neviem neviem. By som si ten moj vikend urcite viac vycitala. Ved Ty to dnes dobehnes. Si sikula. Ja veru nemam energiu cvicit dva krat za den. Ale jeden nikdy nevie mozno aj to pride. Cez vikend som to riadne s jedlom prehnala ....teraz zase nastupuje obmedzovanie. Aspon dufam ze to dam. 🙂
ahojte, ja mam tiez dnes odcvicene 😝 zacina mi ms, tak hadam v cviceni budem aj pocas nej pokracovat. vahu neviem, nevazim sa, kedze prd z toho 🙄 😀
tak baby uz mam dnes odcviceny 6.den a vecer dam este 7.den aby som nezaostavala 😀 cim dalej tym mi to ubieha rychlejsie...cize super 🙂 a dnes som mala inu svalovicu, strasne som stehna citila pri cviceni a pritom som vcera nescvicila..mozno preto, zatuhli mi svaly 😀
@jaannuusskkaa dnesna vaha 76,3
váha išla po včerajšku hore,presne ako som čakala ,ale aj tak mám menej ako min. týždeň 😀 @jaannuusskkaa dnešná váha 78,8 🙂
môj dnešný obed: varené zemiaky s maslom a kopou syra 😀
moje stravovanie je na bode mrazu, dneska už som začala poctivo, lebo sa už mám pocit, že zase zväčšujem, 😠 musím sa do toho dostať, môj manželik o mesiac doma a výsledky nikde 😉 ach jaj, tie víkendy ako čítam robia každému problém, nič, baby, treba sa začať kontrolovať... Pekný deň prajem! 😉

@baby124 musím viac zeleniny a ovocia jesť a samozrejme menej sladkostí