icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lilu74
13. nov 2016

@suuzanka ja som pre tehotenstvo aktivne sportovala az mi to chyba ale ked sa nakopnem hadam to pojde lebo o chvilu je tu jar a leto a kratke tricka uff😂🙈

suuzanka
13. nov 2016

@lilu74 Juj bože, kebyže krátke trička, tam ma moja predstavivost ani nepusti ... ale normalne tricko bez maskovania by som rada obliekla... Baby mate vy vycitky, ked napriklad ako ja drzite chudnuciu fazu a cvicite a snazite sa stravovat a potom idete na obed ku svokre, a nemozete povedat, nie dakujem, rezen nechcem, (hlavne ked som ho nevarila), radsej vodu, a vlastne je nedela a ja mam za sebou kuraci rezen so zemaikovou kasou, 2 pohare ribezloveho vina ( tomu som sa nebranila vobec) a par krekrov? Lebo ja si teraz vecer ako zbabelec pripadam alebo co .... ale cvicila som!!!!

suuzanka
13. nov 2016

@lilu74 a prepac, ja som mimo obraz, ty si tehu, alebo po tehu alebo ako?

mrskova
19. nov 2016

Ahojte , zienky ..mam otazocku.. zacala som cvicit 30 dnovku.. mam za sebou 12 dni, citim sa fajn .. sice po niektorych cvikoch placem, ale idem dalej.. otazka na zabehane cvicitelky je: Aky program odporucate po 30 dnovke? Ja som rozmyslala ze este raz dam 30 dnovku level 1,2,3 ..ale nasla som program Hot Body, Healthy Mommy ? ci ? dakujem za kazdu odpoved

kejtka87
28. nov 2016

ahojte zeny, ktora zacina cvicit oddnes tak ako ja, nech sa motivujeme🙂

dievcatko_123
28. nov 2016

@kejtka87 ahoj ja dnes začínam 😉 čo sa chystáš začať cvičiť?

kejtka87
28. nov 2016

ahoj tak ja som rano zacala JM level 1 urcite poznas. a o chvilu si idem dat hodinku na bicykli.

kejtka87
28. nov 2016

@dievcatko_123 ahoj tak ja som rano zacala Jilian michaels level 1 a o chvilu si idem dat hodinku na bicykli

kejtka87
28. nov 2016

@mrskova ahoj prosim ta kde si nasla level 3 od JM 30 day shred?

mrskova
28. nov 2016

@kejtka87 ahoj ja dom nasla 3ku tu https://www.boom.pk/video/5245/jillian-michaels... , ale nakoniec manzel mi to stiahol cez torenty ..prajem prijemne cvicenie 🙂 , ja taham uz 23 den 🙂

kejtka87
28. nov 2016

@mrskova ďakujem.tak uz aby som mala aj ja toľký deň odcviceny 🙂

mrskova
28. nov 2016

@kejtka87 podla mna budes, ja som sa zatala a da sa to aj pri 2 malych detoch 🙂, chcem daco pre seba urobit a nie sa zase spamatat mesiac pred letom a pozerat na tu moju huspeninu 🙂 .. a hlavne vidno vysledky, a to nedrzim zisdnu dietu .. , kedze este kojim .. sice prve 4 dni som plakala zo svalovice , ale pri 3ke to uz ide super

kejtka87
28. nov 2016

@mrskova presne tak ja tiez tesne pred letom resp.uz par rokov sa spamatavam,ale teraz po porode je to omnoho horšie.tak snad to dam.som rozhodnuta to dat aj napriek bliziacim sa sviatkom.

kejtka87
29. nov 2016

Druhý den cvicenia zamnou.svalovica poriadna z prveho dna.ze som si nevedela ani cupnut,sadnut nieto este cvicit, ale dala som to.musim do vianoc 4 kg.myslíte,ze sa mi to podari a je to vobec zdrave?

mrskova
30. nov 2016

@kejtka87 no ja sice mam za sebou len 25 dni, ale vahu mam skoro nezmenenu.. alev pase -6 cm .. boky -3 cm, ale ja nedrzim ziadnu dietu.. moj muz mi hovoril, ,ze s tou vahou to je ok, sunky sa premienaju na svaly, takze sa pomeraj a uvidis sama o par dni

lilu74
30. nov 2016

ja som s jill zacala po dlhsom case uz 2x a vzdy som po par dnoch ochorela tak som musela prestat:( tak dufam do tretice vsetko dobre🙂

kejtka87
30. nov 2016

@lilu74 tak nech sa ti darí 🙂nam vsetkyn👍

lilu74
6. dec 2016

Dakujem a veru nech sa dari😉

kejtka87
11. dec 2016

zeny ako mam cvicit dalej? zajtra by som mala zacat druhy level 30 DS, prvy level som davala na 95% asi, vzdy ku koncu niektorych cvikov som skoncila skor ako cvicitelky☹ . uvazujem , ze dam este 5 dni prveho levelu alebo mam pokracovat dalej level 2?

mrskova
12. dec 2016

@kejtka87 asi by som sla na 2ku.. dvojka pre mna bola tazsia, ako trojka.. a pravdupovediac nenavidim ju 🙂, ale aj tymto sa ti dvihne kondicka.. ja som opat na jednotke.,a sice sa spotim, ale ide to bez svalovky .. a zeny vidim vysledky..aj moj manzel 🙂 ..takze cvicim dalej

kejtka87
13. dec 2016

@mrskova tak vcera som dala este jednotku, ale dnes dvojka, celkom zaberak🙂 a ak sa smiem opytat, sli dole aj kg alebo len cm?

lilu74
13. dec 2016

@kejtka87 podla mna sa nemusis strikne drzat 1...2...cvic si aj kratsie videa ak jeden den nevladzes alebo si daj ruky, brucho- od jill...a tak🙂

mrskova
13. dec 2016

@kejtka87 u mna cm, kila ani nie.. a spevnujem sa 🙂 , plus kondicka sla hore

kejtka87
13. dec 2016

@lilu74 asi mas pravdu, len ja som tentokrat tak motivovana, ze chcem ist presne tak ako JM🙂 dnes som dala druhy level, ale neskor po cviceni som zacala citit asi pistalu na nohe, nuz neviem ci to je z cvicenia. aj napriek bolesti chcem pokracovat🙂

vrana2
25. dec 2016

Ahojte,chcela by som sa k vám pridať,ale som úplný začiatočník. Ktoré cvičenie mi odporučíte na začiatok? Moja problémová partia je brucho. Ďakujem!

lucineska
25. dec 2016

@vrana2 pripajam sa, tiez by som rada zacala a nech odidu tie sunky z brucha :D

vrana2
25. dec 2016

Práve som.nasla ten rozpis pár strán dozadu,vďaka,je super 🙂

lilu74
30. dec 2016

Ja som ma nete nasla aj knihu o nej kde je rozpis cviceni-ktore dvd je o com😉

mrskova
30. dec 2016

@lilu74 mozem poprosit link? dakujem 🙂

barborka1
3. jan 2017

Dievcata,ktiri program je najlepsi rsp dobry na stehna a boky od Jill alebo akekolvek ine cvicenie....
Par mesiacov som s cvicenim polavila ale musim ist o5 dotoho!moja vyska je 160cm,teraz som trochu schudla na 53.5kg,ale furt sa mi stehna zdaju velke a aj boky,ten tuk sai len tam asi zhzhromazdi...roztecene ako pudi g...pritom najvaci objem tesne pod zadkom je 52cm..v strede stehna 49cm...moj ciel je ist na 49/50kg...stravujem sa zdravo,trochu sladkeho bolo pocas Vianoc,ale ziadne prezieracky...prikladam aj par fortiek.tie stehna mozno nie su az take velke ako na fotke(som fotila zblizka dost🙂)..
Dakujem za kazdu radu...