Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lilu74 Juj bože, kebyže krátke trička, tam ma moja predstavivost ani nepusti ... ale normalne tricko bez maskovania by som rada obliekla... Baby mate vy vycitky, ked napriklad ako ja drzite chudnuciu fazu a cvicite a snazite sa stravovat a potom idete na obed ku svokre, a nemozete povedat, nie dakujem, rezen nechcem, (hlavne ked som ho nevarila), radsej vodu, a vlastne je nedela a ja mam za sebou kuraci rezen so zemaikovou kasou, 2 pohare ribezloveho vina ( tomu som sa nebranila vobec) a par krekrov? Lebo ja si teraz vecer ako zbabelec pripadam alebo co .... ale cvicila som!!!!
Ahojte , zienky ..mam otazocku.. zacala som cvicit 30 dnovku.. mam za sebou 12 dni, citim sa fajn .. sice po niektorych cvikoch placem, ale idem dalej.. otazka na zabehane cvicitelky je: Aky program odporucate po 30 dnovke? Ja som rozmyslala ze este raz dam 30 dnovku level 1,2,3 ..ale nasla som program Hot Body, Healthy Mommy ? ci ? dakujem za kazdu odpoved
ahojte zeny, ktora zacina cvicit oddnes tak ako ja, nech sa motivujeme🙂
@kejtka87 ahoj ja dnes začínam 😉 čo sa chystáš začať cvičiť?
ahoj tak ja som rano zacala JM level 1 urcite poznas. a o chvilu si idem dat hodinku na bicykli.
@dievcatko_123 ahoj tak ja som rano zacala Jilian michaels level 1 a o chvilu si idem dat hodinku na bicykli
@kejtka87 ahoj ja dom nasla 3ku tu https://www.boom.pk/video/5245/jillian-michaels... , ale nakoniec manzel mi to stiahol cez torenty ..prajem prijemne cvicenie 🙂 , ja taham uz 23 den 🙂
@kejtka87 podla mna budes, ja som sa zatala a da sa to aj pri 2 malych detoch 🙂, chcem daco pre seba urobit a nie sa zase spamatat mesiac pred letom a pozerat na tu moju huspeninu 🙂 .. a hlavne vidno vysledky, a to nedrzim zisdnu dietu .. , kedze este kojim .. sice prve 4 dni som plakala zo svalovice , ale pri 3ke to uz ide super
Druhý den cvicenia zamnou.svalovica poriadna z prveho dna.ze som si nevedela ani cupnut,sadnut nieto este cvicit, ale dala som to.musim do vianoc 4 kg.myslíte,ze sa mi to podari a je to vobec zdrave?
ja som s jill zacala po dlhsom case uz 2x a vzdy som po par dnoch ochorela tak som musela prestat:( tak dufam do tretice vsetko dobre🙂
Dakujem a veru nech sa dari😉
zeny ako mam cvicit dalej? zajtra by som mala zacat druhy level 30 DS, prvy level som davala na 95% asi, vzdy ku koncu niektorych cvikov som skoncila skor ako cvicitelky☹ . uvazujem , ze dam este 5 dni prveho levelu alebo mam pokracovat dalej level 2?
Ahojte,chcela by som sa k vám pridať,ale som úplný začiatočník. Ktoré cvičenie mi odporučíte na začiatok? Moja problémová partia je brucho. Ďakujem!
Práve som.nasla ten rozpis pár strán dozadu,vďaka,je super 🙂
Ja som ma nete nasla aj knihu o nej kde je rozpis cviceni-ktore dvd je o com😉
Dievcata,ktiri program je najlepsi rsp dobry na stehna a boky od Jill alebo akekolvek ine cvicenie....
Par mesiacov som s cvicenim polavila ale musim ist o5 dotoho!moja vyska je 160cm,teraz som trochu schudla na 53.5kg,ale furt sa mi stehna zdaju velke a aj boky,ten tuk sai len tam asi zhzhromazdi...roztecene ako pudi g...pritom najvaci objem tesne pod zadkom je 52cm..v strede stehna 49cm...moj ciel je ist na 49/50kg...stravujem sa zdravo,trochu sladkeho bolo pocas Vianoc,ale ziadne prezieracky...prikladam aj par fortiek.tie stehna mozno nie su az take velke ako na fotke(som fotila zblizka dost🙂)..
Dakujem za kazdu radu...

@suuzanka ja som pre tehotenstvo aktivne sportovala az mi to chyba ale ked sa nakopnem hadam to pojde lebo o chvilu je tu jar a leto a kratke tricka uff😂🙈