Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@milos32nika21 dik si zlata ale ja mam furt "maniu" na stehna🙂)...mohli by byt lepsie! 🙂...to ja zasa brucho ok,teda myslim,pred porodmi som mala aj tehlicky🙂))...to som mala veelke brucho,pri oboch detoch..a cisarske oba pripady,nejak to potom splaslo same bez dajakeho cvicenia...radsej by som brala tie tvoje palicky🙂)...ale diky aj tak. 🙂
@barborka1 hej mala si dva cisarske no ja som mala jeden cisarsky pred 6 rokmi a brucho sa doteraz nespamatalo...ale tieto sviatky som sa aj strasne prezrala aj ked take zdrave kolace ako su raw ale strasne vela aj teraz som jeden dala o 8 vecer blee 😠😠 pred sviatkami som mala tych 48kg a teraz som sa postavila ze 50,5 ach jaajj ale mam aj pred kramami a vtedy mam vzdy vacsiu vahu teda aspon dufam ze to je kvoli tomu....inak po dvoch detoch a dvoch cisarskych super a ako casto cvicis
@milos32nika21 praveze do frasa necvicim,neviem sa dokopat...cvicila som aktivnejsie zaciatkom roka 2016 od februara do april/maj,tak "aktivnejsie" po domacky,doma pred telkou🙂..aj to skoro rano...teraz sa neviem nejako vybrat z postele.achh...aj tma je aj zima..aj leniva som🙂))...vecer nemam dako sily na cvicenie...a to mas super vahu!musis mat nohy ako modelka potom...super.Kolko merias? 🙂
@barborka1 presne ja som tiez viac cvicila chodila som kazdy druhy den behat a teraz vinko kazdy vecer a nic sa mi nechce zavisla som na sladkostiach....nic ine nepotrebujen len to sladke hnusne....a ako si dosiahla take brusko po dvoch cisarskych bez niakeho aktivneho cvicenia kolko si po porode ja sa tiez chystam na druhu matersku a tiez ma strach ci sa dam potom dokopy...toto je foto asi 2 dni pred vianocami
@milos32nika21 wauu...ved vyzeras uplne super!!!ja som oproti tebe tucko🙂))..postavu mas teda supis!!..a to ja cicky ani nemam!! 🙂))....vies ja som na brucho nikdy necvicila,to mam take od prirody darom asi...ale zato stehna rit musim cvicit rsp davat pozor...druheho tehotenstva sa neboj,ved si stihla ako prutik,sa vratis do formy coby dub🙂)..sved aj brusko mas super!!...kolko merias?
@barborka1 ja ale neviem preco som teraz niaka nafuknuta som dnes aj 39dc a kramy nikde asi aj s toho kazdy chvilu cakam vsetko ma boli...meriam 167 cm....ja si pripadam tak divno a ked sa pozriem z boku na brucho vobec neni rovne ploche ale taka pneumatika manzel ni zase nadava ze vyzeram chudo ze by som mala pribrat ale to si nechcem ani predstavit a hlavne to brucho ked si pozriem fotky pred porodom juujj ale tak co uz hlavne ze sme zdravy...a kolko si ty po porode
@milos32nika21 ja som mala prvy porod v 2009 a druhy bude presne tri roky o par dni🙂..a mam 35rokov....mas fakt peknu postavu,mne sa taka "stihlota"paci! 🙂...ze pneumatikaa kde??? 🙂)...mat take stihe nohy je moj ciel...ale neviem ci sa mu to podari..ale keby aspon trocha islo dole bola by som happy!...a ty nevymyslaj🙂)..mad skvely figuru!....taka trapna otazka prepac..aky mas obvod sstehs? 🙂diky
@barborka1 ahoj prepac ze az teraz odppisujem...obvod 1 stehna 43 cm....ja som malu nekojila preto isli aj kila horsie dole ty si kojila?
@milos32nika21 diky🙂..ano prveho som kojila cca 8mesiaciv a drhuheho syns len cca 4 mesiace...kila isli dole ale len do urciteho bodu...porom uz nue,to je asi prirodzene pre moje telo...lenze urcite sa s tym da nieco spravit ked clovek chce...teda myslim moj pripad a moj "boj" so stehnami🙂)...musim sa pystit zada do cvicenia inac to nevidim...to je moja problemova partia...no ale co uz...hadam to dam..🙂
Prosím odkiaľ sťahujete body revolution workouty a cardio? Vdaka
ahojte zienky.. idem vam zreferovat moje vysledky po 60 dnoch cvicenia..u mna najvacsi uspech stehna .. pred 62,5 po 58 cm.. vyhladzuju sa huspenina, a zadok chyta pekny tvar 🙂 .. boky pred 110.. po 106 .. brucho tiez slo dole cca 6 cm.. vaha sa mi nezmenila.. jem tak isto, nakolko stale kojim, a teda ja ziadnu dietu drzat nemienim.. jem sladke, aj pecivo.. Takze ja pokracujem dalej.. pekny dnik prajem
.
Baby ako mam zacat a o co presne vlastne ide? Potrebujem spevnit postavu,zadok a brucho hlavne,chudnut ani extra nie mam 54,5kg
@blackcat8885 popozeraj si videa a sama sa rozhodni čo sa ti páči .)
30 Day Shred je niečo čo určite zvládneš, 6 Week Six - máš väčší zaberák na brucho - odporúčam pred letom, BODYSHRED - super na celé telo.
Tieto cvičenia sú všetky okolo 30 min 🙂
Ahojte kočky, trochu sa vám sem votriem...mám otázku aký je rozpis na ABS killer ...teraz cvičím Body revolution a mám odcvičené 30day shred. Dakujem za info.
Ahojte,poradili by ste mi kde sa da stiahnut od michael jillien 6 week six pack level 2.Neviem to nikde najst.Vsade iba level 1.Dakujem 🙂
danka_ba Dakujem 👍🙂
Ponukam jedalnicek na mieru pre vase telo po konzultacii aj online plus cvicebny plan a dozivotne poradenstvo zadarmo u mna ☺
ahojte baby. pripajam sa ku vam. cvičím aj ja zatial viac ako týždne. je to uplne super. zatial žiadne kilečko dole ale nevadí. chcela by som cca 10 čo mi zostalo po pôrode. upravili ste aj stravu? cvičím body revolution. no najviac ma trápi brucho co mi zostalo ...
@terqa ahoj dakujem za pochvalu 😎 je to cca rocna premena s nejakou 2mesacnou pauzou od cvicenia kedy sme makali na prerabke detskej a nestihala som cvicit, zatial mam dole 11kg ale idem dalej, este je co upravit, cvicim 3x tyzdenne, prvy polrok som cvicila 5x ale seklo ma v krizoch - od pretazenia a tak som musela povolit, 3x tyzdenne mi max vyhovuje, upravila som stravu len tym stylom, ze jem mensie porcie, vynechala som uplne biele pecivo a chlieb, nejem sladke, ani napoje nesladim, pijem vela vody a po 17tej sa snazim nejest, max ked si dam jogurt, alebo mrkvu 🙂 a cvicila som s jill najprv program shred, potom rappid a uz dlhsie sa drzim programu Body revolution, lebo mi max vyhovuje a vidim po nom krasne vysledky a cvicim ho stale dookola, kym ma neprestane bavit 😅
@nezabudka8 len tak dalej, brusko pojde krasne dole, len vytrvaj, a z vahy si nerob tazku hlavu, ja mam viac kg ako pred prvym tehotenstvom, konkretne o 10kg ale postava takmer ako predtym - svaly su totiz tazsie ako tuk, takze cisla vahy niesu vzdy smerodajne 😉
@lubaska21 dakujem. ked som videla tvoje fotky spred roka to akoby som seba v zrkadle videla. takže budeš moja motivácia. no chcela by som ešte druhé bábätko tak uvidíme či sa podarí ale cvičiť neprestanem teda aspoň zatiaľ.
😲 ohoo, cervenam sa, dakujem, chce to fakt vela sebazaprenia, najma ked zacinas, casto sa ti nechce a musis sa premahat cvicit, no ja uz teraz mam normalne abstaky ak nahodou tyzden necvicim, mi to chyba... tak drzim prsty! ja mam uz po dvoch tehu, dalsie neplanujeme, tak makam 😉 ja som z tych, ze hoc pocas tehu vela nejedia ale priberu aj z vody a lepili sa tie kg vsade... ved je vidiet aka postava bola, ked som zacinala... ze fuuuj... odporucam ti sa fotit... na zaciatok, po mesiaci, dvoch... ja som sfotila na zaciatku a po prvykrat po 9t cvicenia a som nechapala, ze aka zmena... sama som bola v soku... fotky su super, lebo tak sama na seba kazdy den pozeras, tu zmenu moc nepostrehnes... ale silno drzim palce 😉 jill je perfektna, energicka, vysmiata a aj ta partia, co s nou cvici je super a robis to v pohodli domova a zadarmo 😉 tak smelo do toho!

@barborka1 podla mna mas akurat postavu ja mam zase iny problem nohy ako palicky a brucho ovysnute