Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lilu74 mozem sa spytat ze snad to cvicenie neni len na spevnenie?mam 10kg minimalne nadvahu a snad to aj zhodim...sladke jem uz len minimum aj sladke vody a jedno denne celozrnne pocivo jem.
@veronika1603 to urcite nie.je to riadna makacka len sa nevzdat a vytrvat😉hovori sa to lahko ale vysledky vzdy stoja za to😉
Ahojte baby...koľko maju kg jednoručky činky s ktorými cvičíte?
Ako kedy niekedy mam len zavazia aby sa zapajali aj ruky inokedy aj 2kg s nimi alebo samostatne 3kg.
@johaninka ja mam 1kg...2kg boli uz premna vela.s niekto cvici len s pol litrovymi flasami s vodou a tie maju len 0,5kg
Prip. Dobra cinka je aj syn🤣
Kočky ja som začala aj yogu s jiliams ;)
Cvicila som jillian asi pol roka vysledky boli ale totalne som stratila prsia zase som pribrala aby som aspon nejake mala takze uz len trenazer drepy a cinky 😒
@jordana111 vzdy pri chudnuti idu prsia prve.A neda sa chudnut stylom : " schudnem len z brucha ".
@jordana111 ako často si cvičila?
@iveta7677 5-6 krat do tyzdna
@jordana111 takze je možné za 6mes.dat dole 10kg.aj ked nie na vahe mozno ale na cm?zacala som beginner,zatial mam odcviceny len level 1, potom prejdem na 30days shred a potom este neviem.stravu je treba uplne striktne dodrziavat?
Je to mozne ale len s upravenou stravou vecer nejest
Baby ešte jedna otázočka čo ste cvičili po 30 day shred?
@zltyslonik neviem ako ty.Ja jem, nezeriem.A jem kvalitne a zdravo.Aj ked teraz trochu povolim - sviatky 😊 HIIT cvicenia su vyborne, narocne, ale vysledky uvidis skoro.JM ma v dost cviceniach cviky z HIIT.
Vzdy rozmyslam, ze ked ma niekto ako ty prispevky agresivne, podrazdene, nahnevane, co ta "zerie" v realnom zivote.
Lebo ako vyrovnany spokojny clovek neposobis😕
Ešte raz pokladám otázku....lebo myslím, že tu debata išla iným smerom...babenky ako môžte odpíšte ďakujem:
Čo ste cvičili po 30 day shred?
@johaninka ja som citala ze ma ist ripped in 30 su to 4levely kazdy sa cvici 6+1
@mariacejch A ako si dnes cvicila?
Ahoj dievčatá ja tiež cvičím s Jillian, ale chcela som sa opýtať či mi neviete poradiť nejakú dobrú stránku kde by som kupila DVD 6 Week Six-Pack (DVD)
@jordana111 ešte by som sa rada opýtala, že ako si mala upravenú stravu?
Ahojte kočky 🙂 niekto kto začína ? ja by som chcela začať cca. o 2 týždne 🙂 a bolo by super písať si s niekým tak na podporu 🙂
Ahojte 🙂 koľko sa vám podarilo schudnúť s Jill ? po akom čase ste videli výsledky ? 🙂
@zltyslonik diskusia je o tom, že diskutujeme...je tam 384 stránok a ja som šťastná že si nájdem 30 minút na seba denne :D a nie pozerať kto čo písal pre mesiacom, kto je ochotný tak odpíše kto nie tak nie, ale ďakujem za odpoveď :D

@veronika1603 dobre je nakojit babatko pred cvicenim. Mne vadilo akurat skakanie ked som kojila 🙈