Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@nikanika3 aj ja by som chcela začať, kedy začínaš?
@kvetinka75 Neviem či to bola otazka na mňa ale ja som už začala...už idem na level 3....ak chceš začať tak nerozmyšľaj hneď začni je to super...každý si najde na seba 30 minut ...možeš to brať ako darček pre seba...ja zamiesim na chlieb a idem cvičiť 😉
Cawte prosim poradte mi ako schudnut alu dietu pouzivate atd
@simkamatko dietu ti najlepšie poradí dietolog. ak chceš neodobrnú radu - najprv sa niečím motivuj a sama sebe povec čo si pre to ochotna spraviť. pravidelný pohyb + strava. vynechať sladené nápoje, zákusok (domáci) si dať iba príležitostne na oslave, nejesť vyprážané a čo najviac zeleniny. to by na začiatok mohlo stačiť 🙂
@johaninka začnem od zajtra, dnes mám jumping a to už by som nezvládla
@johaninka ja si to dávam po dva cvičenia za sebou. 3 dni cvičím a 1 deň voľna, Ale dávam si dvojnásobok.
@zabinka8660 Waw teeeda, ja som dala 1,2 level dokopy a teda mala som dosť....rozmyšľala som že po 30 dňoch dám 2 levely za sebou alebo pojdem na ten 6 week
@johaninka ten je tiež super
, ako vravím ja so to tak hocijak cvičila, ale teraz som si to dala tak ako má byť
žienky ja som docvičila. Opäť dvojnásobok 😀
Ahojte baby tak ja som vcera zacala s 30 Day Shred: Level 1. Sice o tyzden idem na dovolenku ale tych 20 min sa da odcvicit aj tam :D tak snad mi to vyjde, :D
Pomoooc neviem ako som cvičila ale začalo ma strašne bolieť rameno....včera som necvičila...mám absťák....dnes skusim pocvičiť dúfam, že to prejde
Aj ja som vcera opäť zacala s JM 30DS L1,stale som skoncila v polke L2, snad to dotiahnem uz do konca,lebo vysledky boli viditeľné🙂
Baby včera som si myslela, že som si stiahla 3 level...cvičim cvičím a zdalo sa mi že akosi dlho a potom pozriem a ja som si stiahla nejakú Jillian 60 minutovú...nuž tak som si to odcvičila...keď som už začala fajnová makačkaaaaa
Ahojte baby, ja uz mam pol roka odhodlavam co mi odporucate na uplny zaciatok. Nemam ziadnu kondixku a 20 kg navyse...:(. Dik za kazdu radu
@kejtka87 uf o dovolenke ani nevrav :D ja letim 7.5. s kamoskou.. :D
Co s tyka stravy tak zdravsie sa snazim zdravovat uz dlho. pecivo jedavam ale malo a snazim sa vsetko piect doma. Jedavam vsetko ale niektore veci v malom mnozstve. Hlavne vela zeleniny a pijem vela vody. Ak nevies ako na stravu kukni na fb na stranku Rychlo, zdravo a chutne tam maju super recepty. Plus ti mozem odporucit stranku kaloricke tabulky maju aj mobilnu aplikaciu. Vies si tam nastavit svoje hodnoty a ciele a potom uz len nahadzujes co si pocas dna zjedla. Ta aplikacia ti presne ukaze coho si zjedla vela coho malo atd....skus 🙂
BAby nezdá sa vám level 3 ľahší ako level 2?
@johaninka ano, ked som cvicila, tak sa zdal!!!
cvičíte niekto body shred?

tak máme 20 dni za sebou :D ani neviem ako to prešlo...ideme na 3 level....už niekto prešiel 3 level? čo naň poviete???