icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
johaninka
26. apr 2017

tak máme 20 dni za sebou :D ani neviem ako to prešlo...ideme na 3 level....už niekto prešiel 3 level? čo naň poviete???

kvetinka75
26. apr 2017

@nikanika3 aj ja by som chcela začať, kedy začínaš?

johaninka
26. apr 2017

@kvetinka75 Neviem či to bola otazka na mňa ale ja som už začala...už idem na level 3....ak chceš začať tak nerozmyšľaj hneď začni je to super...každý si najde na seba 30 minut ...možeš to brať ako darček pre seba...ja zamiesim na chlieb a idem cvičiť 😉

simkamatko
26. apr 2017

Cawte prosim poradte mi ako schudnut alu dietu pouzivate atd

johaninka
26. apr 2017

Babenky motivačná foto...aj Jillian musela od niečoho začať 🙂

danka_ba
26. apr 2017

@simkamatko dietu ti najlepšie poradí dietolog. ak chceš neodobrnú radu - najprv sa niečím motivuj a sama sebe povec čo si pre to ochotna spraviť. pravidelný pohyb + strava. vynechať sladené nápoje, zákusok (domáci) si dať iba príležitostne na oslave, nejesť vyprážané a čo najviac zeleniny. to by na začiatok mohlo stačiť 🙂

kvetinka75
26. apr 2017

@johaninka začnem od zajtra, dnes mám jumping a to už by som nezvládla

zabinka8660
26. apr 2017

@johaninka ja si to dávam po dva cvičenia za sebou. 3 dni cvičím a 1 deň voľna, Ale dávam si dvojnásobok.

johaninka
26. apr 2017

@zabinka8660 Waw teeeda, ja som dala 1,2 level dokopy a teda mala som dosť....rozmyšľala som že po 30 dňoch dám 2 levely za sebou alebo pojdem na ten 6 week

zabinka8660
26. apr 2017

@johaninka ten je tiež super
, ako vravím ja so to tak hocijak cvičila, ale teraz som si to dala tak ako má byť

zabinka8660
26. apr 2017

žienky ja som docvičila. Opäť dvojnásobok 😀

puserla
27. apr 2017

Ahojte baby tak ja som vcera zacala s 30 Day Shred: Level 1. Sice o tyzden idem na dovolenku ale tych 20 min sa da odcvicit aj tam :D tak snad mi to vyjde, :D

johaninka
27. apr 2017

Pomoooc neviem ako som cvičila ale začalo ma strašne bolieť rameno....včera som necvičila...mám absťák....dnes skusim pocvičiť dúfam, že to prejde

kejtka87
27. apr 2017

Aj ja som vcera opäť zacala s JM 30DS L1,stale som skoncila v polke L2, snad to dotiahnem uz do konca,lebo vysledky boli viditeľné🙂

puserla
27. apr 2017

@kejtka87 nebojsa dame to :D aj ja som zacala vcera :D. Uz som to cvicila aj v minulosti ale nikdy nedokocnila, ale teraz do dam :D vlastne DAME :D

kejtka87
27. apr 2017

@puserla ahoj no jasne musime,ved uz o chvilu leto,to znamená ide do tuheho😀 ak sa smiem opýtať mas aj upravu stravy?vylucenie peciva atd?

johaninka
28. apr 2017

Baby včera som si myslela, že som si stiahla 3 level...cvičim cvičím a zdalo sa mi že akosi dlho a potom pozriem a ja som si stiahla nejakú Jillian 60 minutovú...nuž tak som si to odcvičila...keď som už začala fajnová makačkaaaaa

nika218
28. apr 2017

Ahojte baby, ja uz mam pol roka odhodlavam co mi odporucate na uplny zaciatok. Nemam ziadnu kondixku a 20 kg navyse...:(. Dik za kazdu radu

johaninka
28. apr 2017

@nika218 Ja som začala 30 day shred ale pred tým som tiež cvičila...odporučám jillian beginner workout

puserla
28. apr 2017

@kejtka87 uf o dovolenke ani nevrav :D ja letim 7.5. s kamoskou.. :D
Co s tyka stravy tak zdravsie sa snazim zdravovat uz dlho. pecivo jedavam ale malo a snazim sa vsetko piect doma. Jedavam vsetko ale niektore veci v malom mnozstve. Hlavne vela zeleniny a pijem vela vody. Ak nevies ako na stravu kukni na fb na stranku Rychlo, zdravo a chutne tam maju super recepty. Plus ti mozem odporucit stranku kaloricke tabulky maju aj mobilnu aplikaciu. Vies si tam nastavit svoje hodnoty a ciele a potom uz len nahadzujes co si pocas dna zjedla. Ta aplikacia ti presne ukaze coho si zjedla vela coho malo atd....skus 🙂

lenkaza
28. apr 2017

@johaninka prosim ta neposlala by si mi link na cvicenie

vilma7
28. apr 2017

@puserla funguje ta aplikacia aj ked clovek nieje online?

puserla
28. apr 2017

@vilma7 To neviem. Este som to neskusala, ale myslim ze ano. Ale ked ju mas v mobile a prihlasis sa aj cez pc tak je to prepojene a co pridas v 1 najdes aj v 2.

johaninka
28. apr 2017

@lenkaza Lenka všetko je na youtube prípadne na ulož to zadaj len 30 day shred Jillian Michaels

lenkaza
28. apr 2017

@johaninka Dakujem

johaninka
2. máj 2017

BAby nezdá sa vám level 3 ľahší ako level 2?

malyslonik
2. máj 2017

@johaninka ano, ked som cvicila, tak sa zdal!!!

danka_ba
2. máj 2017

@vilma7 ak mas v mobile internet tak ano - určite na nu potrebujes internet

nika218
2. máj 2017

@johaninka dakujem. Tak svalovicu mamstrasnu po 1. Dvoch dnoch. Az mi je do placu. Nepametam si ze by som taku mala. Co pohyb to bolest. No idem dalej... 🙂

danka_ba
2. máj 2017

cvičíte niekto body shred?