Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Aaaa baby, tak ja som zase docvicila...skolili ma horucky...no nic....vylezim a zase odznova...
Caute baby vedeli by ste mi poradit kde by som si mohla stiahnut videa k body revolution workout 9 a 12 nakolko na uloz to ani youtube nie su.dakujem pekne za radu 🙂
@nika218 Nika podľa toho čo cvičíš...ja zatiaľ končím len 30 day shred....to sa da každý deň...kedže deň má 24 hodín 30 minut aj s prípravou si na seba najdeš 😉 prejdem na 6 weeks...to ideš tuším 5 dni a 2 oddychuješ...dobrý plán je pár stranok dozadu skusim ho tu hodiť...koľko sa čo cvičí...ale Nika myslím, že je na každom ako bude cvičiť... 😝
Ak sa chcete inšpirovať 😉
Jillian Michaels: jídelníček
1. Den
Snídaně – 2 vejce, toast se šunkou od kosti
Oběd – krůtí maso s avokádem zabalené v tortile
Svačina – smoothi z jablka a banánu
Večeře – krůtí kebab
2. Den
Snídaně – jogurt s mandlemi a bobulovitým ovocem (borůvky, maliny, brusinky – toto ovoce je silný antioxidant)
Oběd – plátky grilované svíčkové se syrovou zeleninou
Svačina – mandle a pomeranč
Večeře – plátek kuřecího masa
3. Den
Snídaně – wafle s banánem
Oběd – mexická pizza
Svačina – proteinová tyčinka
Večeře – chilli z černých fazolí
4. Den
Snídaně – plátek toastového chleba s máslem. Jillian doporučuje mandlové máslo (lze koupit i online)
Oběd – humus se zeleninou
Svačina – plátky krůtí šunky
Večeře – pečený losos
5. Den
Snídaně – ovesná kaše s jablkem a pekanovými oříšky. Zkuste si namixovat vlastní ovesnou kaši
Oběd – tuňákový salát
Svačina – vejce uvařené natvrdo a k tomu jablko
Večeře – grilované kuřecí křidýlka a burito z černých fazolí
6. Den
Snídaně – omeleta z bílků
Oběd – kuřecí burger
Svačina – humus a zelenina
Večeře – kuřecí marinovaná prsa v medu a citronu
7. Den
Snídaně – křupinky s banánem a bobulovým ovocem (borůvky, maliny, ostružiny …)
Oběd – vegetariánská bageta
Svačina – cottage sýr
Večeře – grilovaná ryba
8. Den
Snídaně – cottage sýr s ananasem
Oběd – losos na grilu a ovocný salát. Jillian doporučuje borůvkový salát.
Svačina – zelenina
Večeře – malá pizza
9. Den
Snídaně – houska se sýrem
Oběd – kuřecí salám s avokádem a mangem
Svačina – slunečnicová semínka s vodním melounem
Večeře – krůtí plátek marinovaný v zázvoru
10. Den
Snídaně – pečená sladká brambora
Oběd – salát z grilované zeleniny
Svačina – mozzarella s plátky hrušky
Večeře – grilovaná kuřecí prsa na oříškách
Jillian klade veliký důraz na rozmanitost stravy a především se snaží dodržovat kalorie. A nestresovat se hledáním speciálních potravin, ani dlouhou dobou přípravy. Respektuje uspěchanou dobu a té se snaží celý jídelníček přizpůsobit. Příští týden vám přineseme dalších 10 dnů 🙂. Pokud nechcete, aby vám další díl unikl, zapište si naše novinky e-mailem.
Dnes sa mi neda cvičiť budem mimo domu... 😢
@danka_ba ahoj je to novsi program JM a odcvicila som ho pred casom (po 30DS). Je to riadna makacka, kazdopadne vyborny program na posilnenie celeho tela, obratnost, kondicku. Cvicis 6 dni, 1 den pauza. Kuk pouzivatelku eikenella, v albume ma velmi dobre popisane jednotlive programy JM😉
sviatok nesviatok ide sa cvičiť a čo vy?
Ja som dneska odcvičila 30 day shred 2 level. POriadna makačka 😀
Babenky dnes končím 30 day shred :D POKRAČUJEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -5cm z brucha , boky -3cm.. stehno -2cm...nevážím sa váha ma demotivuje :D
Áno mam odcvičené 1 level 10 dní, 2 level 10 dní a 3 level 10 dní
baby odkial mam, stiahnut jillian , z youtube mi to zahadne zmizlo a z uloz to mi to seka...diky
@zuzulik280 ktoré potrebuješ?
@danka_ba dva a tri
ahojte, tak pridávam svoju skúsenosť. momentálne dnes 3 deň 3.Levelu - 30 day shred. Výsledky: na váhe zatiaľ -1kg, ale na váhe moc zhodiť nechcem nakoľko pri výške 165 cm mám 56 kg to je tak akurát. Ale na bokoch a bruchu zatiaľ -2 cm. Viditeľné podľa fotiek to moc nieje, ale každopádne celulitída zo zadku je skoro kompletne preč, čo ma teší najviac. Kondička je na tom tiež lepšie, mám pevnejšie ramená aj zadok. Teda aspoň podľa manžela 🙂 Po docvičení pridám aj foto. Ale chcem sa poradiť čím pokračovať ďalej po docvičení tohto levelu. či to 6week alebo niečo iné. Našla som aj niečo ako killer ABS, to sa mi tiež celkom páči.

@nika218 Ale ta postava v bikinách bude stáť za to 😉.... Skus väčší strečing....Jillian ma na konci len veľmi slabý strečing...viac sa ponaťahuj...