icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzulik280
22. máj 2017

@katika82 prosim odkial ste stiahli 30 day shred? dakujem

katika82
22. máj 2017

@zuzulik280 mám to stiahnuté už dávnejšie lebo tak pred troma rokmi som cvičila len som mala problém s členkom. ale na uložto určite nájdeš.
ja osobne si sťahujem všetko cez multishare.cz. je to stránke z ktorej sa sťahuje z viacerých share linkov. a za 4 eur máš 25 GB dát. a sťahuješ rýchlo. to len na okraj.

danka_ba
22. máj 2017

@zuzulik280 pošli mi mail do správy, prepošlem čo mám .)

danka_ba
22. máj 2017

@kejtka87 na peknýzadok - robíš drepy 🙂

katika82
23. máj 2017

ešte som chcela napísať že stravu som zatiaľ neupravovala nijako, nakoľko váhu mám stabilnú za posledné roky, potrebujem len spevniť a zhodiť pneumatiku z brucha. Ale snažím sa obmedziť sladké keď mám chuť tak skôr 60% čokoládu, cukor do kávy si dávam tiež tmavý. a hlavne pitný režim teda ten je dôležitý.
Ešte som čítala tu na MK v uzavretej skupine čo cvičia s JIll že na tú brušnú pneumatiku kto má tak je dobré cvičenie na youtube si zadajte muffin top massacre celkom pekný názov to má že masaker 🙂)) a tam nájdete veľa videí. Vraj sú veľmi účinné. dnes skúsim aj ja prvý krát pridať k Jill aspoň pár cvikov z tohto

https://www.youtube.com/watch?v=AqXmgy5GTzI
lenkasop
23. máj 2017

@danka_ba ahoj, ťa výzva na drepy...to len 1xdenne sa cvici príslušný počet drepov?

danka_ba
23. máj 2017

@lenkasop áno 🙂 - ja som si to pridala k svojmu cvičeniu

zuzulik280
23. máj 2017

@danka_ba dakujem...zuzik21@azet.sk

fitmama
Odpoveď bola odstránená
ericenka07
10. aug 2017

Cvičí ešte niekto? 🙂

jeanettka
10. aug 2017

@ericenka07
Ja ano

ericenka07
10. aug 2017

@jeanettka a kde si teraz? Ja som práve dnes začala. Asi pred dvomi rokmi som už absolvovala všetky tri levely a super. Potom som prešla na bezsacharidovú stravu a parádne som schudla, ale cvičiť som už nevládala. 😒 Potom som samozrejme všetko nabrala naspäť, lebo som prešla na pôvodnú stravu bez cvičenia. Tak idem od začiatku, ale už bez diét. 👍

jeanettka
11. aug 2017

Ahoj teraz som šiesty deň na level 1 v 30DS,včera som musela s dať pauzu,ja cvičim v podstate už dva roky nie intenzívne ale cvičim,brucho potrebujem spevniť

ericenka07
12. aug 2017

Ja tiež hlavne brucho, ale aj tak celkovo schudnúť 🙂

denisa12345
17. aug 2017

ahojte 🙂 niekto kto začal level 2 🙂 ?

jeanettka
17. aug 2017

@denisa12345
Ahoj ja

amisa
15. nov 2017

ahoj ako ste na tom kojace matky?kojm a priberam .. su nejake osvedcene programy aj pre ne?

vandulka24
16. nov 2017

Jaaj ha no ja tiez kojim a priberam😢

danka_ba
20. nov 2017

@amisa ja som kojila a cvičila 1,5 roka. Ak priberáš pri kojení más pravdepodobne zlú stravu :(
Čo sa týka cvičenia, daj si viac záťažové cvičenia ako kardio.

zfialka
12. dec 2017

Aj ja kojenim priberam.. prvy syn ma 3 kojila som 15 mes. Po odstaveni som otehotnela a druhy ma zajtra rok.. kojim a pred mesiacom som si povedala dost a zhodila som 5kg cvicim 30 ds level3 som aktualne day2.. ale presla som na Paleo stravu a ide to

vandulka24
14. dec 2017

Aka je to Paleo strava prosim vas?

zfialka
14. dec 2017

@vandulka24 v skratke strava lovcov a zberacov, nie polnohospodarov.. ziadna muka ani polotovary.. v skratke maso, zelenina, orechy a sezonne ovocie skus uja googla navstivit😉

katrin21
14. dec 2017

@zfialka a vajcia su podstatne a tuky.... bez tukov to nejde.... tych spravnych....
www.paleo.sk

@vandulka24 je tu aj skupina paleo , najdi si ju. .. chce to zvyknut si , ale je to zdrave a vaha ide dole krasne.. hlavne ak ides na prisnejsie paleo a potom uz mozes aj trochu polavit..

dzejndzejnova
18. mar 2018

Baby aj ja sa chystam cvicit.. len mne diety nepomahaju..mala som raz jednu a pak som pribrala 2nasobok.. myslite ze ked zacnem cvicit musim drzat aj dietu?

katrin21
18. mar 2018

@dzejndzejnova nemusis, ale ked neuberies niekde, vysledky nebude tak vidno, urcite nie tak vyrazne a rychlo.. aspon ake take obmedzenie ( sladke a pod) ak spravis, tak to bude lepsie..
Ja som teraz zacala konecne opat cvicit, teraz som tusim 5ty den a dala som sa aj na Macingovu, treti den.. uz mam skoro kilo dole, uvidime co dalej.. aj ked mne ide skor o cm nez o vahu, ta niekedy neni podstatna a ja zas nie som vyslovene tucna, mam skor velku celulitidu a tuk na bruchu a pottrebujem spevnit a zhodit tak 4-5kil a bude to OK .. na moj vek staci :D

m.a.r.t.i.n.a
18. mar 2018

Kočky, vedeli by ste mi niektorá prosím poslať Level 1 aj 2 ? Ďakujem pekne 😘

dzejndzejnova
18. mar 2018

@katrin21 ako .sladke ani moc nejem.. xi.. ale po veceroch hlvne chcem prestat.. a ja yiez hlavne cm.. aby to brucho trosku inak vyzeralo

zuzulik27
19. mar 2018

ahojte baby. kde najdem videa body revolution ale ze vsetky komplet? dakujem

danka_ba
20. mar 2018

Dievčatá viete mi poradiť niečo poriadne ťažké???? Nestíham chodiť mimo cvičiť a klasické fitko ma nebaví ....