Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zuzulik280 mám to stiahnuté už dávnejšie lebo tak pred troma rokmi som cvičila len som mala problém s členkom. ale na uložto určite nájdeš.
ja osobne si sťahujem všetko cez multishare.cz. je to stránke z ktorej sa sťahuje z viacerých share linkov. a za 4 eur máš 25 GB dát. a sťahuješ rýchlo. to len na okraj.
@zuzulik280 pošli mi mail do správy, prepošlem čo mám .)
ešte som chcela napísať že stravu som zatiaľ neupravovala nijako, nakoľko váhu mám stabilnú za posledné roky, potrebujem len spevniť a zhodiť pneumatiku z brucha. Ale snažím sa obmedziť sladké keď mám chuť tak skôr 60% čokoládu, cukor do kávy si dávam tiež tmavý. a hlavne pitný režim teda ten je dôležitý.
Ešte som čítala tu na MK v uzavretej skupine čo cvičia s JIll že na tú brušnú pneumatiku kto má tak je dobré cvičenie na youtube si zadajte muffin top massacre celkom pekný názov to má že masaker 🙂)) a tam nájdete veľa videí. Vraj sú veľmi účinné. dnes skúsim aj ja prvý krát pridať k Jill aspoň pár cvikov z tohto
Cvičí ešte niekto? 🙂
@ericenka07
Ja ano
@jeanettka a kde si teraz? Ja som práve dnes začala. Asi pred dvomi rokmi som už absolvovala všetky tri levely a super. Potom som prešla na bezsacharidovú stravu a parádne som schudla, ale cvičiť som už nevládala. 😒 Potom som samozrejme všetko nabrala naspäť, lebo som prešla na pôvodnú stravu bez cvičenia. Tak idem od začiatku, ale už bez diét. 👍
Ahoj teraz som šiesty deň na level 1 v 30DS,včera som musela s dať pauzu,ja cvičim v podstate už dva roky nie intenzívne ale cvičim,brucho potrebujem spevniť
Ja tiež hlavne brucho, ale aj tak celkovo schudnúť 🙂
ahojte 🙂 niekto kto začal level 2 🙂 ?
@denisa12345
Ahoj ja
ahoj ako ste na tom kojace matky?kojm a priberam .. su nejake osvedcene programy aj pre ne?
Jaaj ha no ja tiez kojim a priberam😢
Aj ja kojenim priberam.. prvy syn ma 3 kojila som 15 mes. Po odstaveni som otehotnela a druhy ma zajtra rok.. kojim a pred mesiacom som si povedala dost a zhodila som 5kg cvicim 30 ds level3 som aktualne day2.. ale presla som na Paleo stravu a ide to
Aka je to Paleo strava prosim vas?
@vandulka24 v skratke strava lovcov a zberacov, nie polnohospodarov.. ziadna muka ani polotovary.. v skratke maso, zelenina, orechy a sezonne ovocie skus uja googla navstivit😉
@zfialka a vajcia su podstatne a tuky.... bez tukov to nejde.... tych spravnych....
www.paleo.sk
@vandulka24 je tu aj skupina paleo , najdi si ju. .. chce to zvyknut si , ale je to zdrave a vaha ide dole krasne.. hlavne ak ides na prisnejsie paleo a potom uz mozes aj trochu polavit..
Baby aj ja sa chystam cvicit.. len mne diety nepomahaju..mala som raz jednu a pak som pribrala 2nasobok.. myslite ze ked zacnem cvicit musim drzat aj dietu?
@dzejndzejnova nemusis, ale ked neuberies niekde, vysledky nebude tak vidno, urcite nie tak vyrazne a rychlo.. aspon ake take obmedzenie ( sladke a pod) ak spravis, tak to bude lepsie..
Ja som teraz zacala konecne opat cvicit, teraz som tusim 5ty den a dala som sa aj na Macingovu, treti den.. uz mam skoro kilo dole, uvidime co dalej.. aj ked mne ide skor o cm nez o vahu, ta niekedy neni podstatna a ja zas nie som vyslovene tucna, mam skor velku celulitidu a tuk na bruchu a pottrebujem spevnit a zhodit tak 4-5kil a bude to OK .. na moj vek staci :D
Kočky, vedeli by ste mi niektorá prosím poslať Level 1 aj 2 ? Ďakujem pekne 😘
@katrin21 ako .sladke ani moc nejem.. xi.. ale po veceroch hlvne chcem prestat.. a ja yiez hlavne cm.. aby to brucho trosku inak vyzeralo
ahojte baby. kde najdem videa body revolution ale ze vsetky komplet? dakujem
Dievčatá viete mi poradiť niečo poriadne ťažké???? Nestíham chodiť mimo cvičiť a klasické fitko ma nebaví ....

@katika82 prosim odkial ste stiahli 30 day shred? dakujem