icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
nikusebi
20. mar 2018

Baby môžem k vám prosiiiim, snažím sa schudnúť po poslednom pôrode...začala som s jillien 30 Day shreed level 1 a 2... No vahovo som nedala nič dole sme v cm áno hlavne zadok a nohy, a j stravu som upravila...kde robím chybu :-? Ďakujem za každú odpoveď

sticker
m.a.r.t.i.n.a
20. mar 2018

@nikusebi Cvičením získavaš svaly, ktoré majú svoju hmotnosť. Pokiaľ vidíš výsledky v čom, všetko je v poriadku. Na váhu sa vôbec nepozeraj. Tuk sa ti mení na svalovinu.

m.a.r.t.i.n.a
20. mar 2018

@m.a.r.t.i.n.a *nie v čom, ale v cm tam malo byť 😉

nikusebi
20. mar 2018

@m.a.r.t.i.n.a ale sak keď idem k lekarke a pýta sa má že váha? Ja jej poviem a ona kukne na mňa neveriacky a pýta sa ze kde? Ako ja naozaj nechápem po druhom pôrode strašne ťažko z váhou...naozaj v cm som zhodila i podľa oblecenia lebo oblečiem veci co som nosila pred 7 rokmi...

arcanne2
20. apr 2018

Ahojte, chcela by som sa k vám pridat, ale neviem či je ešte skupinka aktuálna.zacala som dnes cvicit 30days level 1.ako ste ju cvicili vy? A vysledky boli také ako som videla na nete? :D

kicilanka
20. apr 2018

@arcanne2 ja som odcvičila pred 3 dňami 1. level a cvičila som 7 dní, potom som jeden deň už nevláadla dať, tak som dala voľno si a potom som dotiahla 3 ešte...dneska idem na 2. level...
@radka444 mi ale poradila, že podľa nových postupov sa to už necvičí v kuse, ale inak - urob KUK ku mne na plochu - dala som si tam album a rozdiel pred 1. levelom a po ňom...a pritom naozaj nedržím diétu, mám vek a hormony si robia čo chcú...a aj teraz tie 2 dni čo som necvičila, miery zišli dolu 🙂

milena35
22. apr 2018

@m.a.r.t.i.n.a 🙂 tuk sa nanič nemeni...odburava sa...svaly naberaju na hmote...tiež som si to myslela...kedysi..🙂

m.a.r.t.i.n.a
22. apr 2018

@milena35 Ano, je to samozrejme tak, ja som to len blbo napisala, myslela som to tak, ze namiesto tuku su svaly, ktore tiez maju svoju vahu a preto nevidi vahovy ubytok ;)

dejka
24. apr 2018

Ahojte aj ja cvicim dnes idem 2 level 5 x 30 day shred.

arcanne2
24. apr 2018

Baby čo jedavate po cviceni?ja cvicim vždy vecer okolo pol 8 a nikdy neviem či si nieco dat alebo radsej len tekutiny.vdaka ;)

dzejndzejnova
24. apr 2018

Ja tiez tak cvicim a raz som skusila jest potom a bolo mi zle..kedze som nikdy tak neskoro nejedavala

dejka
24. apr 2018

Ja skoro vzdy jablko manzel ich nakraja detom a vzdy si zobnem.

dejka
24. apr 2018

Baby som rada ze niekto cvici tiez

kicilanka
24. apr 2018

@dzejndzejnova
@arcanne2
ja tiež cvičím až po 19,30 a mne to tak aj vyhovuje...ja pijem počas celého cvičenia iso nápoj - vypijem cca 250-350 ml pred cvičením a počas cvičenia ďalších cca 250-300 ml a zvyšok čo mi ostane - dorazím po cvičení 🙂 ...ale potom už vôbec nie som po ňom hladná...a vždy sa najem do tej cca 17,30-18,00 teda 2 hodiny pred cvičením, aby mi nebolo zle...

veronika1603
24. apr 2018

@arcanne2 ja si davam protein

dzejndzejnova
24. apr 2018

@kicilanka mne to jedenie ani nechyba kedze nekdy si lahnem uz o 21 hod xi

kicilanka
24. apr 2018

@veronika1603 po cvičení si dávaš? a o ktorej zvykneš cvičiť?

veronika1603
24. apr 2018

@kicilanka o 19:30 cvicim po sprche si vzdy dam.chodim neskorej spat cca 23:30 takze myslim ze mozem.po cviceni by si si mala dst bielkoviny

sspeed_cs
24. apr 2018

@arcanne2 daj si obyc tucny tvaroh, to mas bielkovinovu bombu pre svaly. pocas cvicenia nic pit nemusis tych 20 minut bez problemov bez vody vydrzis 🙂 alebo zeleninovy salat so semienkami orieskami atd

dzejndzejnova
24. apr 2018

@sspeed_cs mne je aj zo salatu zle.. 😐

kicilanka
24. apr 2018

@sspeed_cs no ja možno aj pre svoj vek nezvládam tých 30-40 minút bez pitia...musím piť a robila som tak aj pred 18 rokmi, takže je to možno otázka zvyku...ja si vždy za cvičením pridávam ešte naviac strečing...a tiež ak pijem ten ISO nápoj, mám pocit že zvládam väčší výkon podať 😝

dejka
25. apr 2018

Ja pijem tiez pocas cvicenia.nejak mi to nejde bez toho . Nefunguju mi nadoblicky. Tak sa mi zda ze tempo s vodou zvladam lepsie. Mozno je to len v hlave neviem

kicilanka
25. apr 2018

@dejka presne tak...ale napr. nápoj ISO má v sebe vitamíny a minerály, tak som aj rada, že aj dodržujem pitný režim a tiež že dopĺňam vypotené alebo spotrebované látky 🙂 Ale asi každý si musí podľa seba...niekto priberá z pečiva, niekto zo sladkého...pre niekoho je káva močopudná a pre iného vôbec...

dejka
25. apr 2018

Mozno vyskusam iso zatial nemam ani kg dole ale 2 cm hura su dole

kicilanka
25. apr 2018

@dejka ja sa nevážim bežne, pre mňa je meradlom oblečenie 😀...ja mám teraz ISO z DMka...ale ISOSTAR originál obsahuje karnitín a ten pomáha odburávať tuky pri cvičení a tie premieňa na energiu potom...

dejka
25. apr 2018

Dakujem a nepostrehla soako daleko s cvicenim si ste?

sspeed_cs
25. apr 2018

@dzejndzejnova pokial ti je po cviceni z jedla zle tak jest nemusis, nie je to nutne. sustred sa na to co vyzaduje tvoje telo. pokial po cviceni nemas na jedlo chut tak sa nenut. ak budes casom hladna skus napr banan alebo nieco neutralne a lahke.

sspeed_cs
25. apr 2018

@kicilanka strecing je super vec, ja si ho nerobim vobec, miesto neho mam beh na zahriatie. ale musim ho aj ja zaradit nech som ohybnejsia kusok 🙂 nebudem ti do iso napoja vstupovat lebo ja som jeho silny odporca 😀 voda ano, ale nechapem ze sa ti da pit pocas cvicenia, nelocka ti to v zaludku? ked si idem aj v lete zabehat tak ked bezim do 20 km netaham so sebou ani vodu ani jedlo.

dzejndzejnova
25. apr 2018

@sspeed_cs dakovalaaaaa 😀

sspeed_cs
25. apr 2018

@dzejndzejnova no nemas velmi za co dakovat 😀