icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
kicilanka
25. apr 2018

@sspeed_cs no ja zas neviem behať ani keby čo bolo...už ma aj kamarátka behajúca stiahla že ma naučí...ale mne chýba 1/3 ľavého laloka pľúc, tak možno aj preto mám problém s dýchaním,,,ja dýcham bruchom a nie pľúcami a preto nemôžem ani pilatess cvičiť...

...nič mi "neločká" 😀 vôbec s tým nemám problém...ja kebyže idem behať hoc len na 5 minút a nepila by som, tak umrem hádam aj 😀...jedlo by som nezniesla žiadne a musím dať pozor aby som jedla najneskôr 2 hodiny pred cvičením...
..ale ja sa celkovo snažím veľa piť kvôli veku už...naozaj som zistila, že ak dodržujem pitný režim - tak pleť je viac vypnutá a nemám tak viditeľné vrásky 😀 😀

...strečing som prevádzkovala občas aj počas posledných 10 rokov, keď som ráno vstala a zistila, že som ako doska tuhá 😀...takže som teraz len pridala za Jillien cca 10 minút 🙂

susanne6
25. apr 2018

Ja idem dnes 9 den 2 level ;)

kicilanka
25. apr 2018

@dejka no ja som odcvičila 1 level...a teraz som si dala 50 minút rýchlej chôdze každý deň do kopca a po schodoch 😀 a od dneska začínam 2. level 🙂

kicilanka
25. apr 2018

@susanne6 ale si dávaš aj prestávku, alebo v kuse ideš tých 10 dní??

m.a.r.t.i.n.a
25. apr 2018

Kočky, link na Level 2 by ste niektorá dala prosím ?

dejka
25. apr 2018

Ja mam prestavku necvicim kazdy den.vikend chata.cez tyzden musim aj zehlit atd.cvicim ked je cas.momentalne oddychujem.

dejka
25. apr 2018

Uz ste baby cvicili aj predtym niekedy? Ja tak 5 rokov dozadu .

kicilanka
25. apr 2018

@dejka ja som cvičila 3x do týždňa naposledy pred 18 rokmi 😀 taebo ...

dzejndzejnova
25. apr 2018

Ja som tiez tak ze.ked neni cas necvicim.. minule to bolo 4 dni..ale od 1.5 zacinam aj so stravou.. mam.jedalnicek na mieru tak verim ze to pojde dole

m.a.r.t.i.n.a
25. apr 2018

@dejka Ďakujem

veronika1603
25. apr 2018

@dzejndzejnova moja ako vyzera ten jedalnicek?mas tam aj pecivo?a strava delena ci ako?

dzejndzejnova
25. apr 2018

@veronika1603 esye som to moc nestudovala..ale.je to na mna stavane..ked tak daj mail poslem.ti ho

sspeed_cs
26. apr 2018

@kicilanka Mozno prave preto ze mas problem s lucami by si mala to behanie znova skusit aj ked pri tom umieras (chapem 😀 aj ja som zacinala). By ti tie pluca posilneli. Nevravim ze hned 10km zabehnut. Ale co najskor rychla chodza, chvilku pobehnes atd. to ze mas mensie pluca nie je problem. Dychanie bruchom je spravne, si vsimni ze vsetci novorodenci dychaju bruchom. Ja osobne tak nejak polovicne, co sa nezmesti dole potom dodychuje horna cast 😀 A pilatess mi nepride ako nejake namahave cvicenie. To je taky strecing na jadrove svalstvo. to je divne ze to nemozes cvicit.. ti nieco zavadzia ci nedodychas??

Tak ked nelocka tak asi okey 😀 Hej voda je dolezita, ja aj v zime splachnem dobre 2-3l denne, vlete min 4, ale zase vela piť nie je tiež dobre. Takze snazim sa to nejak podla tela korigovat. A ano na vrasky je to super :D este keby voda odburavala pribudajuce sediny kurnik 😀

Spravne cvicenie ti nikdy neublizi, mrkni na Olgu Kotelko (povodom ukrajinka). Vo veku 93 rokov zabehnut sprintom 100 za 21 sekund, to ani dnesni tinedzeri nezvladnu 😀 pre mna velmi inspirativna babča 🙂 citala som o nej aj knihu "jak utect casu", tiez super.

kicilanka
26. apr 2018

@sspeed_cs 😀 no a ja nemám ale že vôbec ani jeden vlas šedivý, ale moje 28 a 30 ročné dcéry už majú 😀 😀
Už začína vidieť na tvári, že som schudla a tak to čo vypľňal predtým tuk, tak teraz tam nie je a vrásky sa zviditeľnili - takže už ani voda nepomôže 😀 ...takže dcéry zahlásili, že je na čase aj pre mňa konečne začať používať makeup 😝😝

Ja som sa začala hýbať minulé leto - po dcérinej svadbe ako som sa videla na fotkách 😀 - práve chôdzou...nič som necvičila, v postate som ani stravu nejako výrazne nezmenila, len som zrýchlila vychádzky so psom a predĺžila vychádzky a donútila sa jej pravidelne...A od júla som do februára dala dole 11kg...
Takže aj teraz popri cvičení praktizujem ešte aj tú rýchli chôdzu...

No a pillates - pre mňa to nie je namáhavé cvičenie - to nie...ale pri ňom musíš dýchať teda inak, ako si moje telo pýta...a keď som opakovane mala problémy v noci po cvičení (chodila som na rehabku do nemocnice cvičiť), tak mi odporučili s tým prestať...v noci som sa budila na to, že som sa dusila, nedýchala som, nejako podvedome som sa snažila dýchať ako pri cvičení a nie tak ako mi je prirodzené....

Mne najviac vyhovuje posilňovanie...len aj v mojom veku rýchlo naberám svalovú hmotu...preto aj s Jillien cvičím len s 0,5kg činkami...zvládala by som v pohode aj 2,5kg dávať, ale nepotrebujem svaly...

...ja chcem už len to, aby sa mi spevnilo všetko čo pomaly poovisalo (aj vekom a nie len chudnutím), aby sa priebežne redukovalo to, čo prechodové hormóny sa snažia na mňa nalepiť, aby som bola dlho fyzicky vitálna, kedže mám aj 10ročnú dcérku ešte...

takže chôdzu si nechávam - aj po schodoch, aj do kopca - ale k behu sa asi nedokopem...
cvičím Jillien a ak sa mi podarí zredukovať ešte nejakých 5-7kg, tak potom už pôjdem zas aj do posilky 🙂

dejka
27. apr 2018

Tak vcera 10 min beh na pase a 30days shred 2 8 x
Je mi lepsie....

kicilanka
27. apr 2018

@dejka nepochopila som čo si napísala:
30days shred 2 8 x

dejka
27. apr 2018

Ah 30 days shred 2 level 8x

kicilanka
27. apr 2018

@dejka a cvičíš už 8mý deň zaradom, alebo si mala aj voľno niektorý deň? a cvičíš verziu tej kočky vpravo, alebo černošky vľavo?

dejka
28. apr 2018

Necvicim kazdy den. kazdy druhy sa snazim mam aj povinnosti doma. No vacsinu podla tej vlavo ale ked nevladzem skoncim cvik o par sekund skor.

kicilanka
28. apr 2018

@dejka no ja som prvý level odcvičila v kuse s 1dnovou prestávkou, ale to bolo veľa...teraz cvičím 2-3 dni a 2 dni prestávka, ale ja si pridávam ešte na záver cvičenie podľa svojho - a pridávam vlastný strečing...teda dokopy cvičím cca hodinku 🙂
Ale tie 2 dni čo necvičím, tak sa snažím zaraďovať pravidelne 1x denne cca 45-60 minút rýchlu chôdzu do kopca a schodov...
Ja som 1. level od polky dával už s tou černoškou, ale tento druhý som tak niekde v strede medzi nimi dvomi 😀
Ale výsledky sa podľa mňa prejavia u každého inak...ja to beriem športovo - už aj vzhľadom na vek a hormony...dakedy keby som bola odcvičila 1. level, mala by som 10kg hneď dole 😂😂😂 ...teraz som rada, že váha stojí a nepribúda, ale teší ma, že už telo mi nepľantá až tak - proste sa to spevnilo 🙂

dejka
28. apr 2018

@kicilanka a kolko mate rokov ak sa smiem opytat ja mam 39. A hormony poznam tym ze nefuguju nadoblicky a odisli komplet zen.veci mam hormony ako 50 rocna.takze viem co su zac.🤣

kicilanka
28. apr 2018

@dejka nooooooo už chystám oslavu 50tky t.r. 😀

dejka
29. apr 2018

Takze mam partacku na cvicenie.dakujem

kicilanka
29. apr 2018
dejka
29. apr 2018

No tak som to dala aj dnes 9x 2 level.zajtra odychujem miestami som myslela ze umieram😛

kicilanka
29. apr 2018

@dejka ja som dala 3tí krát dvojku + 20 minút na nohy a strečing...predtým som zvládla ešte dať 1:13 plank 🙂 ...ja som mala voľno piatok a sobotu...teraz pôjdem zajtra a napozajtra 🙂
Ja sa potím jak by vonku bolo 40 😀 😀

dejka
30. apr 2018

Ved toto nie len ze potenie ale farba akokeby moriaka dusili.. a tie komentare..🤤

kicilanka
30. apr 2018

@dejka 😂😂😂😂😂😂
ja som nevedela pomenovať, ako vyzerám...a už viéééééém - že moria(č)k(a)

sticker
dejka
30. apr 2018

Mala my uz flasku nosi a zhana botasky si mysli ze to pomoze. Starsia v kuse otvara dvere ..mamka zijes? Vzdy v tom najlepsom.....