Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Dievčatá - link na fungujúce video level 3??? Dáte mi niektorá? lebo čo otváram, tak sa mi zasekne a nejde, alebo mi vyhadzuje natočené čo iný cvičili podľa Jillien-iných videí...
@kicilanka prepac, mala som skusku... 😀
wow to zavidim, mne sa "stary" posmieva a vzdy mi tie sedive vlasy pocita :D a to mam 30 az o rok... Ja mam prave pocit ze makeup prave zvyraznuje vrasky, preto ho nepouzivam, to ze sa mi ani nechce je dalsia vec :D
Fotky su mocne, tam si kazdy pripada ako tukan... ale 11kg to je uctyhodny vykon! 👏
Ja som hlavnu zmenu spravila v tom ze som kompletne vysadila sacharidy vratane cestovin, ryzu a zemiaky tak raz za 2 tyzdne max. "Cukorove" abstaky odozneli po asi 3 tydznoch ale stalo to za to!! uz tak fungujem skoro rok.
Svalova hmota ti nie je na skodu, kludne na hmotnosti pridavaj to je prave dobre a bud rada lebo svaloha hmota vekom ubuda. nejde o to ze svaly nepotrebujes, potrebujes a cim dlhsie ich mas a udrzujes ich tym lepsie pre teba tvoje zdravie. Aby si to pochopila: zacnes cvicit s hmotnostou, telo na to nie je zvyknute a svaly sa nafuknu. ale ked takto cvicis mesiac s tou istou zatazou tak si svaly na to zvyknu a splasnu. ono sa tam uz ani neda hovorit o nejakom udrzovani pretoze to telo je na tu danu zataz zvyknute. Preto Jill stale pridava na urovni v tych leveloch, aby telo nestagnovalo. ja uz po 4 dnoch cvicenia s jill nie som ani zadychana ani neviem ze som cvicila, lebo telo si uz zvyklo. snad je to trochu zrozumitelne... Telo je velmi odolna a zaujimava vecicka 😀 v kazdom veku je neskutocne prisposobive. Aj v 60tke sa da zacat cvicit, to telo je schopne sa adaptovat. to len babky su lenive a tvrdia ze to nejde... prikladam videjko pani kotelko (sportovat zacala v 63)
No super, tak budes aspon dcere stacit pri sporte napr🙂 makaj kludne kolko ti srdce raci. Inak hmotnost moc nesleduj, svaly su ovela tazsie nez tuk. skor sa pomeraj a daj si metu ze das napr este -5 cm v pase.
Myslim ze na freezoznam alebo take nieco dala som link na 3 a je tam aj 3
@sspeed_cs presne tak, ja som sa nevážila ani od júla a až potom všetci do mňa hučali aby som sa postavila na váhu..a teraz po mesiaci som len zo zvedavosti na váhu zas stúpla, nič sa nezmenilo 😀 a mne je jasné, že treba začať už miery sledovať 😀 - tak som si zapísala už 🙂
mne nevadia ani chlieb, ani zemiaky, ani ryža...ja musím sladkosti obchádzať úplne zďaleka...ale je zaujímavé, že od kedy pravidelne 1x týždenne a niekedy aj 2x v týždni pečiem, tak nemám vôbec potom chuť na sladké 😀 😀 - čo je super, lebo vďaka tomu moje brucho stráca na obvode 🙂
...tiež mi dcéry doniesli makeup na vyskúšanie, ale ako vravíš - mala som pocit, že moje vrásky boli ako brázdy 😀 a tak som dala len BB krém a pod to tekutý korektor a vybavenéééé
..ale je veľmi príjemné, že teraz ako stretávam ľudí čo ma dlhšie nevideli, že vidia zmenu a pýtajú sa a chvália ma 🙂
dneska som si dala už tie ťažšie činky, zajtra asi neudržím ani pohár v ruke, ale cítila som, že svaly zas pracujú 🙂
Dýchanie som tiež zvládla v 1. leveli...teraz sa snažím cvičiť už viac ako černoška vľavo a vďaka tomu sa tiež viac potím 🙂
..tak som si dala nejako pre seba cieľ, že do konca mája potiahnem teda Jill a možno postupne popridávam už aj iné cvičenia, lebo cítim že mám rezervu a od júna by som šla do posilky už 😀
@kicilanka chlieb obcas peciem v zime, ale taky skor je z kadejakeho zrni. Nevadia mi sacharidy vobec, kedysi by som sa napchavala veternikmi, doboskami a hlupostami 😀 Ale chcela som to skusit. Nedrzim sa tej paleo stravy, jedavam sezonne ovocie. Skor tak nejak uvazene. Ale vsimla som si ze vydrz a vitalita sli hodne hore takze som pri takej strave ostala... ale aj tak uplne najhorsie na tom je ze mi uz tie sladkosti ani nechutia ☹ som sa nafutrovala na vianoce tak ze som skoro ajvianocny stromcek zjedla 😀 a pak to prislo. bolo mi fakt na umretie, este aj na druhy den.... Takze uz si ani na chut neodzdibnem lebo aj to je tak sladke ze sa to jest neda...
tekuty korektor nie je make up? 😀 ja som v tomto blba, moju kozmetiku tvori jeden balzam na pery od modrej pupavy 😀
Vidis 🙂 vobec sa tych ciniek neobavaj. Silno fandim!!! Hlavne uz neprestavaj... Ked das tieto 3 levely tak skus potom poweryogu od Jill, to je ine kombo 😅 som si to raz pustila po 2lvl, ze ved yoga na oddych 😂 nevedela som ci sa mam smiat plakat alebo co ale potrebovala som aby ma niekto postavil na nohy...
Teraz chodievam kazde rano behavat, vcera som prihodila este 2 km naviac a dnes som mala pocit ze mi niekto seka nozom do lytok. ale super pocit 😝
@sspeed_cs wow, behanie aj mna teda obcas chyti, ale po csob desine som nejak zhnila :D
Cvičí niekto Ripped in30?
@mogaa ja ..momentálne 4 týždeň
Vcera mi mala pocas cvicenia prisla ukazat cokoladu dostala ju na narodeniny asi takto.mami mami aha co som nasla.hm ale nechcem ju chces ? A hodila mi ju asi meter odomna a isla pred.som myslela ze skolabujem 25 minut som na nu pozerala...
Nie paradoxne velmi cokoladu nemusim.
Ale boli tam aj sus.jahody navrchu tak nad tym som tuho rozmyslala.
Ja teraz ficim na mixiku a na jahodach.
@dejka jahody veľmi nemôžem - som alergička na mnoho vecí...ešte aj IZO nápoj mám problém kúpiť, lebo musím pozerať zloženie...
a čo to je "mixík" ?
Predvčerom som bola na túre 12km...no rozbitá som došla z tej horúčavy a nohy ma boleli ešte aj včera - takže som cvičenie večer nechala plávať 🙂
Včera som si dala 1:33 plank, potom 2. level a ešte som pridala 20 minút na stehná a boky cvičenie 🙂
Dneska večer by som mala cvičiť, ale keďže som si včera odfikla žiletkou necht na ruke a bolí to ako ďas, tak uvidím ako sa budem cítiť, keďže akýkoľvek pohyb ľavou rukou mi prináša až mdloby od bolesti ☹
Dofrasa tak ten nechet vyzera dost vazne....mixik je stranka maju tam sus.ovocie susene mnazomaz jedny dozu som stihla zobrat detom bo som v robote vsetko zjedla.vela zdravicka....
Ak dnes 1 pokus o 3 level nevysiel.skoncila som po 10 minutach zajtra dam 2 pokus.
Vcera som trosku pobehala v robote prisla som domov zaspala.ja mavam take dni ze to nejde a potom dni ked som hyeraktivna. Dnes je tiez den....a prst ako boli svina vsak?
Ahojte dievcata idem sa postazovat, cvicim jilien 30 days shred 2. Level, stravu mám upravenu cca 3 tyzdne.dnes som došla po dlhsej dobe za rodinou a všetci na mňa že ako som pribrala.ja to naozaj na sebe cítim že mám viac, nezapnem rifle,do ničoho sa nezmestim.ako je to mozne?:( Som totalne demotivovana,je mi do revu z toho.
Ahoj svaly ti narastli a podla mna tvoje telo zadrziava vodu.alebo je z toho paf ze si obmedzila stravu. Ja sa iba vecer obmedzujem inak normalne jem. Nezufaj urcite vydrz. A pride to. Do 6 x 2 levelu som bola ako balon teraz je to uz fajn. Vidim vysledky aj ked male ale uzsu.
@arcanne2 tak ako napísala aj @dejka - ja sa tiež vôbec neobmedzujem, dokonca zjem aj sladkosť malú občas a síce váha mi stojí, ale dneska som obliekla nohavice čo som už roky na sebe nemala...
nedávno som videla na ploche príspevok kočky, čo písala že má nejakú aplikáciu, ktorá jej ráta koľko energie s jedlom prijíma a zistila že je menej akoby mala a pritom nechudne...začala vraj normálne jesť aby spĺňala aplikáciu a začala naopak chudnúť...a toto tam potvrdili viaceré dievčatá...
ja som pred cvičením s Jill jedla tiež pomerne málo a mala som pocit, že sa napijem vodu a brucho sa mi nafúkne už aj z nej...teraz jem všetko na čo mám chuť, neprežieram sa, ale jem normálne....a chudnem...takže niekde chyba bude, ale či ti v tomto poradíme práve my - to si nie som istá...to by trebalo asi nejakú výživovú poradkyňu....
@dejka kvôli prstu stále necvičím s Jill, ale ani dneska som nevynechala cvičenie - aspoň statické a na podložke cca 30 minút som dala - zaradila som 30 dňovú výzvu na brucho a k tomu cvičím na nohy, ruky, zadok....a samozrejme stále začínam pred cvičením so základným plankom - dávam priemerne 1:20-1:35 🙂

@dejka mne tiež moja pripravuje nápoj pred cvičením 🙂
Dneska som dala teda 5tý deň 2. levelu, ale namiesto 500g činiek som dneska použila už 755g 😎 ...tak so zvedavá na svalovicu zajtra 😀, pridala som si pár cvikov na brucho, zadok a stehná + dlhší strečing ...
Ale viac som sa potila 🙂