Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@dejka pridala som do svojho blogu fotku a aj som ťa označila a dala tam poznámky ako to ja cvičím 🙂
...a inak - brucho mi teraz stojí, ale boky mi super zišli a aj nohy od kolien do pol stehna sa už pekne poddali, už vidím na legínach športových 🙂
musela som dať 2 dni voľno namiesto jedného, lebo ma ten chrbát nepustil a nechcela som to uhnať zbytočne, ale zajtra idem ďalej v 2ke a cez víkend robím fotodokumentáciu rozdielu po ukončení 2ky Jill 🙂
Tesim sa na fotky a dakujem za rady. Inak cez vikend sme boli u svokrovcou nemohla som zastavit jedenie.ma porazi vyzeralo to ako keby mi doma nedavali nic😂
@dejka ja som zistila sama na sebe, že ak sa takto občas teraz "urvem" tak potom mi lepšie ide chudnutie...ale je pravda, že ak som si dala koláč - celý veľkú kus, tak som večer dala o 15 brušákov viacej 😃
ááále prosím ťa - aké rady???? ja len opisujem čo JA robím...skúšam ako moje telo reaguje na podnety....
Takze poucenie ideme relaxovat a liecit sa?😊
Baby, prosím Vás, po cca koľkých dňoch ste začali badať na svojom tele tie pozitívne zmeny? A ešte jedna otázka - cvičíte ráno či večer? Veľa zdaru!
@moonlightingna mojom profile mám fotku po prvom leveli...tam boli naj výsledky...v druhom to pekne spevňujem...a ja cvičím večer, lebo ja som potom úplne grogy...
@kicilanka Ďakujem, ja som dnes začala prvý krát, práve teraz som dokončila cviky prvého levelu, akože mokrá ako myš, niektoré cviky som ani nevládala (konkrétne kliky), uvidím ako dlho to vydržím.
@moonlighting tie kliky vôbec nevadí...v 1. leveli som ich ani ja vôbec nerobila...ako oni tam robia kliky, tak ja som držala plank - mám ho v mojom albume 🙂 a v 2. leveli sú inak zaradené kliky a dávam ich už úplne v pohode 🙂
Hlavne neťahaj veľa dní za sebou...urob si prestávku...napr. 2 dni cvičíš a 1 deň prestávka...alebo 3+2 🙂
aj keď sa to cvičí dokopy 10 dní stále to isté, mňa to neomrzelo, lebo som bola rada, že som zas viac zvládla a tiež som zakaždým cítila potom svalovku iných častí 🙂
v prvom som nevládala ani jump v kuse dať a v 2. bez problémov skackám 😃
a ja som sa zo začiatku vôbec nepotila a začala som sa až cca po 5 dni cvičenia...
Tak kocky navrat sa dnes konal odbehnute 12 minut na pase.zopar brusakov a plank.tazko sa mi hybe s tym bembelom co mi narastol skoro za dva tyzdne ale verim ze su to len ceresne co som brala utokom.ale som na seba hrda po 40 teplotach aj keby som na pase chodila tak si dam medajlu.drzim palce
Ja som najskôr začala Ripeed ako prvé cvičenie ale v druhom týždni sombola neskutočne unavená tak som si stiahla Beginner Shred - to je vyslovene pre začiatočníkov a spočiatku minimum kardia. Ešte predtým si dávam 5-10min.kardia v pomalom tempe bez vyskakovania. Teraz som začala 2.level - zvládam uplne v pohode bez svalovice, tým že je tam len mierne pomalšie kardio tak aj udýcham aj ked na kocnci som mokr ako myš - ale to je aj kombinácia teplo+cvičenie...
Ahojte,mozno budete vediet niektora poradit, kolko po kyrete sa moze zacat cvicit? K dr. idem až o tyzden, samozrejme sa ho opytam ale či nemate niektora skusenosti.vdaka
Tak konecne posun level 3 4x.ako pokracujete?
Ja som v začiatkoch. Cvičím 1. level, dnes 7.-krát. Chcem sa ešte spýtať ... po akej dlhej dobe ste na sebe badali vyditeľné zmeny? Nejak mi nechce zliezť bruško ☹
Akú pravidelnosť v cvičení ste si zvolili? Ja som zatiaľ z tých 7-krát mala 1-krát pauza. Vlastne cvičím podľa možností, keď sa mi podarí tak aj každý deň. Ale je tam potrebná nejaká pravidelnosť alebo si môžem odcvičiť 2 dni a jeden deň voľna, potom 3 dni a 2 dni voľna .. jednoducho tak že tam nebude dodržaná tá pravidelnosť?
A ešte jedna otázka ... väčšinou mi vychádza cvičiť v noci, tak medzi 22:00-23:00, je to problém? Viem že najlepšie je cvičiť ráno, ale vychádza mi to fakt len takto.
Ja cvicim od 19.00 a pravudelnost ako sa da ako sa citim.z bruska si nic nerob hlavne sa odmeraj na zaciatku. Svaly ti rastu tak to bude vyzerat ze je vacsie ale vytvaruje sa ako kedy do stredu nie do stran. Pri druhom levely uz to bude vidiet.Pa
@kicilanka teraz nerozumiem ktoré cvičenia máš na mysli. Ja som najskôr cvičila Ripeed in 30 a prešla som na Beginner Shred , oboje cvičenia som mala stiahnuté z ulozto.sk. Nepochopila som či chceš mať svalovicu alebo nie. Pre mňa bol Ripeed in 30 ako pre začiatočníčku náročný, svalovicu som síce mala len 4 dni ale potom druhý týždeň cvičenia som bola neskutočne unavená, preto som hľadala ľahšiu variantu cvičenia a to je Beginner Shred. Teraz tam už cvičím 4.deň 2level a som aj bez svalovice aj bez výraznej únavy, len mierna únava po cvičení ktorá prejde a samozrejme po cvičení som celá mokrá. Teda pred týmto cvičením si dávam ešte 10min.kardia v pomalšom tempe(cviky ako napr.pochodovanie). Výsledky sú viditeľné a po mesiaci sa mi už pohla aj váha cca 1,5-2kg od začiatku cvičenia. Ale ten prvý mesiac som mala stále rovnakú váhu, pohlo sa to až po mesiaci.
@kicilanka takže ak chceš mať svalovicu , prejdi na ďalší level alebo si zvol háročnejšie cvičenie. Jilian má všetky cvičenia robené tak že ak začneš . máš svalovicu a cvičením ti prejde, ale ak si dáš prestávku pár dní svalovica je späť. Ja som pri tom Beginner Shred nemala svalovicu , ale to preto lebo som predtým cvičila Ripeed in 30 - čo je ťažšie cvičenie a trvá raz toľko ako Beginner Shred(to trvá cca 20-25min.) , Ripeed trval cca 40min.
Jilian odporúča cvičiť 5-6x týždenne, minimálne 4x aby bol vidieť nejaký výsledok. Tvrdí že sama na sebe môžeš vidieť výsledok po mesiaci, po 2 mesiacoch výsledky uvidia tvoji blízky a po troch celý svet. Podľa mňa je meranie rovnako zradné ako váha. Ak by som sa odmerala nap.dnes po obede, mám cez brucho o 3-4cm viac ako ráno. Nikdy sa neodmeriaš 2x presne na rovnakom mieste. Stačí že si nafúknutá alebo pred menzesom či práve zadržiavaš vodu. Z mojich meraní som mala napr.po prvých 2týždńoch cez brucho menej o 6cm.cez boky o 1 a o týždeň cez brucho menej o 4cm a cez boky +2cm. Čiže za týžden by som teoreticky pribrala cez brucho o +2cm a cez boky +3cm. Ale výsledky viditeľne vidím, rovnako som už obliekla sukňu ktorú som pred cvičením nezapla.
Ahojte, ja sa chcem opýtať ako dlho cvičíte napr.1.level a koľko krát do týždňa. A kde si viem stiahnuť jillian ale po slovensky. Ďakujem 🙂
Ahoj prelistuj stranky pred tym a vsetko najdes
Baby dajte tip a link na nejake kardio od Jillian, idealne tak 20minutove viac nedam... mate nejake vyskusane? Okrem 30day shred nemam vyskusane nic
@katrin21 z ulozto si stiahni napr.Jilian Michaels Killer Cardio - treba jednoducho vyskúšať ktoré kardio ti sadne má ich tam viac a aj náročnosť je rôzna, ja mám stiahnutý ten Killer, zatiaľ som ho len pozerala ale ešte s ním počkám lebo ho asi nedám, je dosť náročný....ale mám stiahnuté aj 21_DAY_FIX DISC2 a to je fajn kardio- nie je od Jilian
@emily neviem ktoré cvičenie od Jilian máš na mysli, má viac programov a každý sa cvičí inak, jej videá sú len v AJ, v slovenčine ich nájdeš len od kočiek čo si ich nahrali sami a cvičia tam podľa Jilian, ťažko povedať či ich precvičujú správne....ale originál jej cvičenia nájdeš na ulozto alebo YouTube stačí zadať Jilian Michaels....ak si začiatočník - stiahni si https://www.ulozto.sk/hledej?q=beginner+shred&a... - máš tam všetky 3levely, level 1 cvičíš 10 dní, potom prejdeš na level 2 a po odcvičení na level3. Malo by sa cvičiť každý deň, ale je to individuálne podľa tvojej kondičky, Jilian všeobecne odporúča cvičiť min.5-6dní v týždni 1-2dni voľno, ak chceš vidieť výsledky tak min.4x v týždni. Samozrejme platí že budú lepšie výsledky a skôr ak cvičíš 6dní alebo celý týždeń a iné ak cvičíš len 4dni, tie 4dni sú ozaj len minimum, to uvidíš skôr len spevnenie. Siahni si ten level1 a začni cvičiť a uvidíš že podľa nej to dáš, hoci jej nebudeš rozumieť.....Cvičiť treba v botaskách a dávaj si pozor aby si nemala pri podrepoch alebo výpadoch špičky pred kolenom.

@kicilanka super tesim sa ze ti to tak ide okrem tych sliach.a aka to je vyzva na brucho.asi som mimo.inak 4x hura . Dzr sa