icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mogaa
6. jún 2018

@emily level1 je workout1

werka_t
Odpoveď bola odstránená
emily
6. jún 2018

@mogaa ďakujem veľmi pekne, skúsim si to stiahnuť, ja som si to pozerala už na youtube🙂🙂🙂

dejka
6. jún 2018

@mogaa si dnes odcvicila super gratulujem

moonlighting
7. jún 2018

Ahojte. Trošku mi odišlo pri cvičení koleno. Neuskackám kardio ale nerada by som prestala, lebo som síce na začiatku ale docela dobre mi to išlo. Končím práve 1.level 30 day shred. Ktoré s tým máte skúsenosť, prestali ste na čas cvičiť (ak áno na ako dlho?) alebo ako ste to poriešili?

arcanne2
7. jún 2018

Ahojte,možno mi budete vediet poradit niektora,je možne že pri svalovici ide vaha hore? Cvicim len 3. deň no svalovica neskutočná a na vahe 1,5 kg hore :/

moonlighting
7. jún 2018

@arcanne2 Ja končím teraz 1.level, na začiatku som mala tiež svalovicu dosť, ale rozcvičila som ju v pohode. Váha sa mi nezmenila vôbec, ani menej ani viac, len sa mi tak zdá voľným okom že sa formujem. Nepremerala som sa na začiatku čo bola asi chyba.

arcanne2
7. jún 2018

@moonlighting ani ja som sa nezmerala,ale som len 3. Deň tak sa asi zmeram dnes a po mesiaci sa premeram 🙂

arcanne2
7. jún 2018

@moonlighting tak som sa merala,mám ake strašidelné miery, ruka 31, stehno 61, brucho 91,zadok 101 :D :D pekne pravidelne to stupa :D

ivankaberrynka
7. jún 2018

@moonlighting ahoj. Mne pravidelne odchádza koleno pri cvičení. Som z toho dosť zúfalá, lebo cvičiť potrebujem veľmi. Ale radila som sa s jedným trénerom jumpingu, tak mi povedal, že buď sa necvičí cvik správne, alebo je neúmerná záťaž. Teda ľudia s veľkou nadváhou by nemali hneď začať cvičiť ťažké cviky. A veľmi dôležité sú aj tenisky na cvičenie. Ja som si kúpila originál také na cvičenie a musím uznať, že ma kolená bolia menej, alebo vôbec. Ale naučila som sa aj správnejšie robiť cviky.

moonlighting
7. jún 2018

@ivankaberrynka Nadváhu nemám. Cviky si myslím že tiež robím okej, ale teda niesom profesionál, takže si to len myslím 🙂. Skôr to bude asi obuvou, ktorú pri cvičení nenosím.
Akurát neviem či koleno namáhať alebo si dať radšej pauzu.

ivankaberrynka
7. jún 2018

@moonlighting ja som mala také bolesti, že som musela pauzovať. Ešte je aj taká možnosť, že je s kolenom zdravotný problém. Ja momentálne ani necvičím pravidelne, nejak sa neviem dokopať k tomu ☹

mogaa
7. jún 2018

Ja občas cítim kolená, cvičím v botaskách, dávam si kĺbovku a pri cvičení používam bandáže na kolená od Vietnamcov za 1 euro. Ja ich skôr ale cítim počas dňa, nie pri cvičení a po oddychu to prejde.Kardio cviky cvičím upravené, žiadne výskoky ale cvik si upravím ako napr.pochodovanie a pod. Dôležité je cvičiť v správnej obuvy a nedávať pri cvičení kolená pred špičky ale len po pravý uhol(napr.pri drepoch - zadok musí byť vzadu akoby som si sadala,uhol medzi stehennou kosťou a lítkom je 90stupňov. Pri veľkej bolesti určite račej 2-3 oddych a potom si upraviť frekvenciu cvičenia podľa seba - buď obdeň alebo cvičenie 2-3dni a deň voľna. Netreba to siliť, žiadne cvičenie nestojí za zničené kolená.

isis234
9. jún 2018

@kahlan1 aj ja sa chcemm pridať,,, kde sú tie cviky prosím? nejde mi to otvoriť

moonlighting
9. jún 2018

@isis234 Toto je Level 1, cvičí sa 10 dní. Potom si cez google rovnako stiahni Level 2 a Level 3.
https://free.zoznam.sk/video/jillian-michaels-3...

isis234
9. jún 2018

@moonlighting ďakujeeeem❤

moonlighting
Autor odpoveď zmazal
moonlighting
9. jún 2018

@isis234 Pozor! Cvič v topánkach! Ja som cvičila na boso a mám odpísané koleno. A to hneď v prvom leveli. Dúúúfam že len dočasne aby som mohla pokračovať.

isis234
9. jún 2018

@moonlighting dík za info

arcanne2
13. jún 2018

Dievcata mate aj vy po cviceni take stavy že sa vám toci hlava, je vam na vracanie a tak pol hodky nemozete chodit? Ja som dneska zacala level 2 , 30DS, oveľa tazsie cvicenie ale je mi zle tak čo je to normálne

blairgossip
13. jún 2018

@arcanne2 Nespravne dychas pocas cvicenia

arcanne2
13. jún 2018

@blairgossip je pravda že sa veľa zadychavam, musím na tom asi popracovat

isis234
14. jún 2018

@arcanne2 pi vela vody,,, 4 l za den,,, všetko zlé vydýchaj von..

arcanne2
14. jún 2018

@isis234 asi treba dychat pomaly a zhlboka či?

isis234
14. jún 2018

@arcanne2 ano,,, ak napríklad dvíhaš ruky, - nádych,, ak ideš smerom dolu-výdych.... ak cvičíš do strán, jedna strana nádych, druhá výdych... a všetko vydýcahj,,, skús i samotné dýchanie do brucha,,, z brucha nádych hore, " v čele otočka" dolu výdych....

arcanne2
15. jún 2018

@isis234 dakujem ;)

nikdenikto
13. sep 2018

baby, kolko cca po porode ste zacali s Jill?

zuzulik27
11. mar 2019

baby je to normalne? cvicim 8 dni. jem mensie porcie. a vaha tak isto a mozno este viac? kde je problem? dakujem. pijem len cistu vodu a sladke vobec, max. kolac cez vikend.

debbie
2. apr 2019

Ahojte, tak ak mozem pridavam sa k vam, dnes 1xodcvicene.... V ramci moznosti ale nevzdavam to...

janka_23
15. jan 2021

Chodí do tejto diskusie ešte niekto kto cvičí podľa Jillian?