Chudneme s Jillian Michaels
@ankaevka Pondelok
Raňajky: čierna káva
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Utorok
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: 1 čerstvý ananás, biely nízkotučný jogurt
Streda
Obed: 2 vajcia na tvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát
Večera: 10 dkg šunky s hovädzou šťavou (respektíve 20 dkg šunky), 2 rajčiny
Štvrtok
Raňajky: 1 čierna káva, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát
Piatok
Obed: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez oleja, šalát s jablčným octom (alebo dusená ryba a uhorkový šalát)
Večera: 20 dkg šunky, ovocie (nie banány!)
Sobota
Raňajky: čaj s citrónom
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: JEDZTE! Zájdite si na večeru, alebo si niečo dobré navarte. Je úplne jedno čo a koľko, dajte si to, na čo máte chuť!
Nedeľa
Obed: ½ grilovaného kuraťa, šalát
Večera: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie (okrem banánov) a 1 celozrnný rožok
Pri diéte treba naozaj prísne dodržiavať pitný režim, je to ten najprirodzenejší spôsob, ako môžeme očistiť náš organizmus. Najlepšia je neperlivá minerálka s nízkym obsahom sodíka, pretože sodík zadržuje tekutiny v tele, a to my nechceme. Počas dňa by ste mali vypiť 2-3 litre minerálky, napite sa vždy polhodinu pred jedlom a hodinu po jedle. Okrem toho musíte denne vypiť jednu šálku žihľavového čaju a každý druhý deň (vždy v utorok, štvrtok a sobotu) šálku čaju na čistenie krvi. Oba sa dajú kúpiť v lekárňach. Pri diéte treba absolútne vynechať cukor, soľ, alkohol, sladené malinovky a olej používajte iba olivový.
Pravidlá pri diéte
Dodržiavajte presne postup tak, ako je napísaný nižšie. Nadväznosť jednotlivých jedál je dôležitá pre procesy, ktoré sa dejú v organizme. Diéta má sedemdňový režim, začínajte vždy v pondelok. Je vhodná ako na detoxikáciu organizmu, tak i na redukciu hmotnosti. Ak ju budete poctivo dodržiavať, v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie tri roky nepriberiete. Ale nesmiete páchať žiadne prehrešky! Na prečistenie organizmu držte diétu dva týždne, na redukciu hmotnosti držte diétu dva týždne, potom si dajte týždeň pauzu a sa znova dva týždne stravujte podľa diéty a znova týždeň normálne.
29. deň odcvičený 🙂
ahojte, ja som dnes necvicila, absolvovala som dlhy pohovor do prace, ktory aj tak bol na prd. potom som bola s detmi vonku a som totalne mrtva. takze cvicim az zajtra 😔
Ja len tak nakuknem- este stale som cvicenia neschopna a vlastne ani normalnej chodze...
Chcem sa spytat- je tu este niekto kto si pri cviceni ublizil? T.j. naprv vyskocene koleno, alebo nebodaj ako ja- poskodil achilovy slachu?
No a moja vaha stagnuje, ale dobre je,ze nejde nahor..
necvičila som,no mali sme prechádzky,nepribrala som,ani neschudla,tento týžden teda nič ,moc 😀 ale zub už je ok ,dieťa ide na kontrolu a po ceste si kupim ešte šťavu ,v bille som si našla taku cviklovu s jablkami,ked to rozriedim a pridám citron dá sa 😀
s podobnou diétou ako je tu..schudla známa pred operáciou ,mala ju od lekára,bola pod dohľadom ,myslím ,že skoro 15kg za tri mesiace ,ale mala dni,kedy sa jej hlava točila ,potom ,že si zvykla..ale mala v diéte viacej mrkvy ,chudého maska
ja nevydržím diéty
Ahojte! Tak dnes 9. den prveho levelu odcviceny. Musim sa vam ale priznat musela som sa poriadne do toho nutit a skoro som to po prvych 5tich minutach vzdala a isla si lahnut za malinkym ale potom som si povedala ze ked uz som zacala treba vydrzat. A som rada ze pre dnes to mam za sebou. Boze keby tak vymysleli dietu pri ktorej sa chudne tak 2kg tyzdenne a clovek nemusi hladovat a stale rozmyslat nad tym co dava do ust. 😒 Prajem vsetkym krasny den. 🙂
@zuzanat aspon ze uz to mas za sebou. Mne sa dnes rano tiez zle cvicilo. Dufam ze zajtra to bude lepsie. Vychutnam si posledny den v jednotke. Mne prave ms konci tak dufam ze s nou aj moja neskutocna pazravost odide aspon do dalsej ms nech uz konecne kila idu dolu....ach tento vecny boj s kilami. A este dnes aj taketo na nic pocasie. Normalne to na mna vplyva. ☹
@lucky14 mna zajtra caka posledny den 2 levelu 😉 Ja sa s jedenim celkom drzim, v podstate jem dost malo,sladke som mala v nedelu - strudlu a dnes jednu malu kinder cokoladku, len akosi nic z toho zatial. Ale verim, ze sa to pohne konecne, inak napisem Jillian, ze mi jej cvicenie nepomohlo schudnut 😀 😀 😀
@baby124 Ahoj. No moja moj je tiez taky celkovo som schudla okolo 7kil a ja to na sebe vidim ale on si este nic nevsimol. A vlastne nikto si nic nevsimol len moji rodicia a jedna sestrenica. Ale asi to bude preto ze idem z velkej vahy keby mam 70 a schudnem na 63 tak to je vidno viac. Mozno jedneho dna. 😉
@zujka2 Ahoj. No moja tych 7 mi ale trvalo dat dolu 3 mesiace. Tak nie je sa cim chvalit. Ja stale zacinam a porusujem. Ty si sikovna Tebe sa podarilo uzasnych 7,5kg za 1 mesiac. To je skvele! A jedno porusenie este nic nie hlavne to treba ustrazit. Nie ako ja. Ja sa aspon tym ze cvicim ukludnujem. Naozaj mi to dava lepsiu naladu aj ked dnes sa mi cvicilo nejako tazko. 😒 Isto Ti to pojde dalej pekne dolu .... nie je dovod preco nie. 😀
ja baby dnes asi necvicim maleho mam od 4 rana hore v horuckach tak len mrnci ale mozno to vecer este dam ak budem vladat lebo uz teraz sa mi da spat

dnešný obed: zeleninovo-paradajková polievka so syrom a kuracie "halušky" s nivou 🙂