icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
19. sep 2012

@lucky14 a aku dietu drzis?

zuzu188
19. sep 2012

@baby124 jasné 🙂..chlapi sú necitlivé hovada 😀 😀 😀..dnes mám posledný deň a od zajtra zasa 1 level

pami2
19. sep 2012

ahojte prosim vas kde ste si stahovali toto cvicenie? ja som si to chcela stiahnut na uloz.to a vypisalo mi, ze nemam dostatok kreditu ( po registracii). celkom ma zaujalo aj jej cvicenie 6 weeks six pack 😀

henrieta16
19. sep 2012

Ja som sa už rozhodla, že zajtra začínam odznova, lebo už sa na seba hnevám, že nemám čas. Vidím, @zuzu188 že aj ty, ale 2x už ideš, tak aspoň pojdeme naraz. 😀

zujka2
19. sep 2012

@lucky14 ďakujem. dúfam, máš pravdu. dnes joga, oficial čo som chodievala pred letom. tak sa hádam postupne rozhýbem 🙂 myslím, že aj tých 7 kg za tri mesiace je super. vieme všetci, že to nie je ľahké. hore kilá idú pekne, ale dole..

zuzu188
19. sep 2012

@henrieta16 idem idem 🙂..aspoň nám to pôjde lepšie 🙂

baby124
19. sep 2012

@zuzu188 presne tak 😀 ja dnes 10 den 2. levelu

henrieta16
19. sep 2012

@zuzu188 tak sa teším už a veľmi 😝 už teraz to dam celé a neprestavam 😀

mimkao
19. sep 2012

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Chcem začať od dnes.

lucky14
19. sep 2012

@zuzanat Ahoj. Veru ziadnu. Minuly tyzden som pocitala kalorie ale uz to padlo. Tak sa musim znovu odhodlat. 🙂

estrella5
19. sep 2012

pekný večer prajem 🙂 ja už som sem písala, že som odcestovaná a chcela by som sa pridať keď sa vrátim..tak.. už som doma a rada by som zajtra začala cvičiť s Jillian, pýtam sa rovnako ako príspevok nado mnou... môžem sa pridať? 🙂

henrieta16
19. sep 2012

@estrella5 pridaj sa, 😉 ja zajtra začínam znova, lebo odcvičila som 1. level a potom sme sa sťahovali a boli ešte nejaké naťahovačky s bytom a tak som už skoro 2. týždeň mimo toho. Zajtra začínam zase 1. levelom, aspoň budeme dve 😉

estrella5
19. sep 2012

@henrieta16 teším sa 🙂 dúfam, že ja si na to čas podstivo každý deň nájdem.. ešte by ma zaujímalo.. raz som si to už odcvičila - skúšobne a zdalo sa mi tam príliš poskakovania (záber na lýtka).. nemávala si na nich svalovicu?? 🙂 som zvyknutá cvičiť, ale stávalo sa mi že aj pri normálnej záťaži som mala lýtka preťažené, tak sa obávam aby som po 5 dňoch cvičenia nekrivkala 😀

zuzu188
19. sep 2012

@henrieta16 budeš musieť 😀

kattulienka
19. sep 2012

No dneska je tyzden co som uz necvicila.nie ze by sa mi nechcelo,alebo ze nemam cas,ale bola som chora.brala som antibiotika a tak mi bolo zle ze len vyst hore schodami bol riadny zaberak.Vsetko ma bolelo,nic som nevladala.aj nakup mi dal zabrat,prisla som domov a isla som spat.este som neni uplne ok ale zajtra uz zacnem Jillian zase ale asi bez toho kardia,nech to este doliecim,ale uz mi to chyba a strasne.

lucky14
20. sep 2012

Ahojte. Posledny den prveho levelu odcviceny. No priznam sa ze som ho necvicila s lahkostou ze je to pre mna uz malo. Veru stale som citila svaly a tiez zo mna ku koncu tiekol pot. Ale telo potrebuje zmenu tak zajtra zacinam druhy level. Uvidim ako budem pri nom fucat. 😀

henrieta16
20. sep 2012

@estrella5 no je to zaberák, budeš sa potiť, svalovka bude neskutočná, ale aj cez bolesť, treba cvičiť, po pár dňoch bude všetko fuč a budeš sa tešiť na každé cvičenie, ver mi! 😀

zuzu188
20. sep 2012

včera som necvičila,mala som kopu učenia a aj na hovno,lebo dnes a zajtra som doma pri malom,lebo ochorel..ach..mám ešte odcvičiť ten posledný deň alebo ísť už na prvý level?

henrieta16
20. sep 2012

@zuzu188 podľa mňa môžeš ísť na prvý level, azda ma nenecháš čakať 😀

zuzanat
20. sep 2012

ahojte, ja mam dnes cvicit posledny den 2 level, ale teda nechce sa mi, asi to necham na vecer, aj ked to neviem, ci sa premozem. som dnes ako mechom prastena. Syn strasne vyvadza ked ide do skolky, nechce tam spat, akoby sa bal, ze ho tam necham, som z toho totalne nervozna ☹

kingstonka
20. sep 2012

ahojte- mam hrozne blby tyzden- syn uraz, na mna nieco lezie, nevyspata, mam dostat menzes, vkuse niekde lietam... to pocasie- od nedele som necvicila- a tak dobre mi aspon to cvicenie islo... no dufam, ze sa znova nastartujem

barca127
20. sep 2012

Ahojte zeusky tak ja dnes uplne ale ze uplne nemam chut cvicit nejako sa ani nemozem premoct asi to teda necham tak mala sa mi ochvilku aj tak zobudi a potom uz nebude casu....to pocasie ma akosi ubija cely den leje zima ako v rusku teplota okolo sest stupnou mno hroza este som rano aj premokla ked sme sli z plavania najradsej by som si dala horucu vanu k tomu nieco dobre 🙂 mno vanu nemame a sladke nastastie taktiez nie 🙂

zuzu188
20. sep 2012

@henrieta16 dám si večer teda tú jednotku 😀

zuzu188
20. sep 2012

od pondelka som požrala toľko sladkého,koľko zvyčajne zjem za 2 mesiace...zajtra prísna diéta!..dám si ovocný deň..vitamíny mi len prospejú

estrella5
20. sep 2012

tak kočky, dnes 1. deň 1. levelu úspešne za sebou 🙂 bola som síce zadýchaná ako taký pes 😀 (dúfam, že ďalšie razy mi dýchanie pôjde lepšie) ale cítim sa po cvičení super.. psychicky a zatiaľ aj fyzicky... 😎 vám sa ako darí?

baby124
20. sep 2012

kocky ja si dam zasa tu jednotku ... 3 je nad moje sili nemame doma koberce a moje kolena to asi nepreziju :D

kattulienka
20. sep 2012

no po tyzdnovej chrobe som si dneska zacvicila.myslela som ze to nezvladnem ale na moje prekvapenie som bola dobra a vsetko som zvladla

monnika
21. sep 2012

Ahojte kočky, takže tri týždne úspešne zvládnuté. Váha: - 5kg, prsia: -1cm, pás: - 3cm, stehná: -2cm. A pokračujem ďalej.
Od pondelka som začala s kamoškami chodiť do fitka...nech trošku vypadnem medzi ľudí. Bola som v pondelok a v stredu, vždy na 1 hodinku. 30min bež.pás, cca 15min posil.stroje a potom ešte 12minútový beh. A počítanie a váženie sa mi teda naozaj vypláca. Aspoň mám nad sebou kontrolu, lebo keby nemám, tak požeriem hlúposti 😀 😀
Tak držím všetkým, aj novým kočkám palce, nech sa Vám darí a nech to ide s ľahkosťou. Ja som si povedala že mám poslednú šancu-buď schudnem teraz alebo budem buchta do konca života. Krásny dnííík 😎 😎

zuzanat
21. sep 2012

@monnika super vysledky! aj budes teraz este cvicit nieco podla Jillian?

ja som ani vcera necvicila,mam ms, silnu migrenu, strasne sa zle citim, dufam, ze dnes dokoncim ten druhy level a hor sa na treti

monnika
21. sep 2012

@zuzanat ja som ani toto 30 days necvicila poctivo všetko, pretože som cvičila niekedy doma na orbitreku. Baby čo chodia do fitka, aj kamoška fitneska mi radila aby som veľa neskákala lebo si zničím kĺby. Takže Jillian som dávala keď m trošku nudilo šlapať do orbitreku. Mala som to ako takú alternatívu. Tri týždne som napísala preto lebo manžel mi pred 3týž.odišiel na misiu a ja som sa odvtedy začala zdravo a hlavne po menších dávkach stravovať a cvičiť. Ešte mám toho veeeeeľmi veľa pred sebou. Chcem dať dolu ešte aspoň 25kg. Takže do budúceho roku do júna (vtedy príde polovička) to musím zmáknuť. Je to tuším 36 týždňov. Takže chudnutie 0,5 - 1kg za týždeň je v pohode, to stíham, a nenastane(dúfam) žiadny jojo efekt. Keďže to neberiem ako diétu ale ako normálne stravovanie. A už mi to tak ani nepríde. Ty si aj nejako obmedzila stravu????