icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
nela435
21. sep 2012

Ahojky chtela bych neco zhubnout,ale hlavne zpevnit telo...co je to zac to chudnuti s Jillian Michaels,dekuji za radu

jaannuusskkaa
autor
21. sep 2012

@henrieta16 jujky nooo uz mam plan ze sa zavriem do izby a pocvicim....druhyden a uz flakat??nieee budem cvicit nemaj boja 😎

ankaevka
21. sep 2012

čaute kočky, dlho som tu nebola..priznávam sa už som dlho necvičila, musím sa prekonať a začať cvičiť lebo kondička je v pr.eli....dnes som mala zaťažkávací deň, piekla som koláče pre mamu na nedeľnú hostinu..samozrejme koštovka musela byť šak či som dobre spravila ne?..tak vám tu hodím aspoň orechové rožky jáj fajne boli, neviem ako odolám v nedeľu

henrieta16
21. sep 2012

@zuzanat mi niečo hovor, ten menzes je na prdel ☹ A s tým počítaním kalorií, to nerieš, ja to nerobím, snažím sa jesť pravidelne a asi odhadom viem, koľko a čoho môžem zjesť. Ale priznám sa, že 2 týždne som na to kašľala, sťahovali sme sa a tak to vyzeralo. Teraz sa je problém naštartovať, ale musím už. Hlavne veľa vody treba, to bol vždy základ u mňa, teraz som dosť poľavila, nestíham, som sama s detičkami, nie je kedy. Ale včera som už začala, takže to dokopem do konca, lebo sa na seba nemôžem pozerať. 😝

henrieta16
21. sep 2012

@jaannuusskkaa to sú slová do bitky, ideme zarovnako, ktorá poruší, musí 2x 😀

henrieta16
21. sep 2012

@nela435 skús si prečítať začiatky vo fóre, určite tam nájdeš dostatok informácií. 😉

henrieta16
21. sep 2012

@kattulienka ja som cvičila 1. level a po 2 týždnoch som už konečne začala 2. level, ale ja problémy s kolenami nemám, ale baby sa sťažovali. A pritom cvičím iba v ponožkách, no skús si obuť botasky, možno to pomôže 😉

henrieta16
21. sep 2012

@ankaevka no no no, tak nám neubližuj! 😝

zuzanat
21. sep 2012

@kattulienka mna obcas bolievaju ked cvicim, ale vzdy to nastastie prejde

nela435
21. sep 2012

@henrieta16 dekuji moc a Ty jsi neco dala dolu...nejaky kilko? 🙂

jaannuusskkaa
autor
21. sep 2012

@henrieta16 plati..... 😉

zuzu188
21. sep 2012

@henrieta16 už som sa ani na večeru neovládla a zjedla som žemľu celozrnnú s malsom a medom a s kakavkom 😀...ja rozmýšľam že pôjdem od pondelka na 6 week 6 pack

zuzu188
21. sep 2012

@kattulienka mňa kolená nebolia vôbec..ani keď cvičím a ani keď niečo robím

henrieta16
21. sep 2012

@nela435 nooo..pri Jilian idú dole cm. Pozri si u @jaannuusskkaa tabuľku, tam sme všetky, čo cvičíme. Ale teraz stojím, lebo ked si prečítaš fórum, písala som, že sme mali veľa vecí okolo sťahovania a tak som 2 týždne stála a nedávala si pozor. Taká som trubka 😠 ale už som začala zase a hodlám to dokončiť 😀

henrieta16
21. sep 2012

@zuzu188 hm, vraj to je dobré od nej, ja dokončím, čo som začala a pôjdem tiež na to. Tak skúšaj, dáš mi echo. Inak ten level 2 je fakt taký tažký, alebo sa mi to iba zdá? 😀

nela435
21. sep 2012

dekuju moc 🙂

kattulienka
21. sep 2012

@henrieta16 praveze ja cvicim v botaskach.zaujmave je ze pri cviceni ma az tak nebolia ale potom a nadruhy den a tak.no neviem,skusim si ich stiahnut kolenackou a uvidim

henrieta16
21. sep 2012

@kattulienka neviem... a ktorý level cvičiš? Možno to chce trochu pauzu. Skús naboso. Hm? 😉

kattulienka
21. sep 2012

@henrieta16 ja cvicim stale 1 level lebo nemam stuahnuty 2 level.mam pomali internet.segra mi stiahne 2 level len sa knej musim dostat.a mam aj 3 level ale ten som skusala a nevladala som.no skusim teda bosa cvicit co to spravi

henrieta16
21. sep 2012

@kattulienka ja od začiatku cvičím bosá a nesťažujem sa. Ale boli kočky, ktoré sa sťažovali na bolesti kolien a boli aj také, ktoré vôbec. Neviem čím to môže byť. Skús si niečo popozerať po nete. Cvičenie a bolesti kolien. Uvidíš čo nájdeš a ako tomu predísť. 😉

zuzu188
21. sep 2012

@henrieta16 nezdá,fakt je ťažký..3-jka je omnoho ľahšia..troška ma to 30 DS 2x po sebe nudí,vyskúšam niečo nové..rozmýšľala som aj nad body revolution od Jill

zuzu188
21. sep 2012

@kattulienka
@henrieta16 baby,ja cvičím naboso..v ponožkách ma to šmýkalo 😀

kattulienka
21. sep 2012

@henrieta16 no musim nieco pokukat

henrieta16
21. sep 2012

@zuzu188 včera som cvičila v ponožkách, dnes bez... v 2. leveli to ani inak nejde 😀 šmýkalo sa so mnou po podlahe 😀 😀 😀

henrieta16
21. sep 2012

@zuzu188 ja skor asi začnem 6 week 6 pack či ako sa to volá, lebo to vyzerá zaujímavo. No každopádne, začni, čo ti je lepšie a potom mi povieš, čo mam začať. Dobre že si popredu. Ozaj, ako išli dole cm? Si sa merala? 😀

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 veď treba zmenu,potom sa ku 30 DS zasa vrátim..ona Jillian,tam na konci 3 levelu aj čosi vravela o 6 week 6 pack,tak môžem to vyskúšať ,potom zas 30 DS a potom to body revolution..zajtra sa meriam,ale výsledky z min. týždňa: ruka -1 cm, prsia - 5 cm, pás - 2 cm, brucho - 3 cm, boky - 5 cm a stehno -1 cm

barca127
22. sep 2012

Ahojte babule tak ja mam za sebou treti den tretieho levelu a zda sa mi ovela lepsi ako druhy ten ma uz totalne ubijal tento treti mi ubehne ako nic....potom by som chcela prejst na 6 week lebo potrebujem popracovat hlavne na bruchu....co s tyka tych kolien tak mna na zaciatku tiez strasne boleli lebo ja mam s nimi nejake problemy uz par rokov ale ako nahle som zacala cvicit obuta bolo to ovela lepsie...inac nas zajtra cakaju u nasich hody takze to bude riadna makacna odolavat teda a ani cvicit nebudem kedze tam budeme cely den tak zas bude v pondelok pochmurna nalada po vazeni 🙂

zuzanat
22. sep 2012

@zuzu188 super vysledky tedy!

ja cviciem tiez bosa a ked skacem v tom druhom leveli, tak sa mi tak smyka, lietam ako handra 😀 Ja uz pomaly stahujem osatne cvicenia od Jillian a asi tiez pojdem na 6week, uvidim este. budem rada, ak napisete ako sa vam co cvici...

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 ale ved to su super výsledky a spevnenie tiež musí byť, gratulujem. Mňa ten 2. level ubíja, začali ma dnes z neho bolieť nohy...a brucho, ešte i tá mrcha ma prenasleduje ☹ No musím to nejako dokopať. 😠

henrieta16
22. sep 2012

@barca127 🙂 hody, niekomu je heej 😀 ja som s deťmi išla na víkend do svokry, tiež to nebude žiadna sláva v pondelok, ale už sa musím do kelu snažiť, lebo to flákam...joooj 😠 okrem toho ten 2. level, ten je "zlý na mňa" nepáči sa mi. 😀