icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
22. sep 2012

ozaj dievčatá, ktoré je lepšie 6 week 6 pack alebo rappid in 30, ktoré sa cvičia 4 týždne alebo som našla ešte banish fat boost metabolism. Rozmýšľam, čo začnem. Popravde, ten 2. level ma vôbec nebaví. Asi zvyšné dni dokončím 1.levelom a prejdem na 3 a potom tie cvičenia, čo som písala, neviem, ktoré je lepšie. 😉

estrella5
22. sep 2012

aj mňa dnes čaká odolávanie... 😝 idem pozrieť babičku, tak to zas bude samé ponúkanie a kopec dobrôt na stole... 😝 aspoň aby sa neprežeriem do prasknutia...... inak dnes svalovka na lýtkach poriadna. ledva zlezem dolu schodami, pri každom pohybe, dotyku ich cítim.. dokonca som si včera po cvičení dala aj acylpirin... snáď to prejdeeeee 😅

henrieta16
22. sep 2012

@estrella5 všetká bolesť prejde, len treba cvičiť aj cez ňu. Ty si na začiatku cvičenia?

estrella5
22. sep 2012

@henrieta16 cvičím podstivo aj pri bolesti.... len už by mohla pomaly ustupovať 😀 áno, na začiatku.. akurát si idem dať 3x 1 level.. asi ešte skoro na to aby svalovka nebola, tak uvidíme čo to bude o pár dní

barca127
22. sep 2012

@henrieta16 no nasi nemohli minuly vikend slavit odpust tak to robia trosku opozdene 🙂 take posedenie pre rodinku a dva chody k tomu nejake kolaciky pani to zas bude 🙂 mne sa druhy level pacil naozaj najmenej ale vydrzala som a to je zaklad 🙂 ale necvicim poctivo kazdy den lebo nie stale sa podari k tomu dostat

kattulienka
22. sep 2012

Baby zacala som jest L-karnityn.kamoska mi to poradila.ona za rok schudla 22kg,tiez upravenou stravou a pravidelnym cvicenim a popri tom si davala L-karnityn.Nie je to financne narocne, stoji kolo 4,8 eur na 60 dni.Ked ho jes nemas chut na sladke a dava sa pol hodiny pred fizickou zatazou(cvicenim).ja si ho davam rano a druhu pred cvicenim.fakt nemam chut na sladke.sladke som uz nejedla si 2 tyzdne.vyskusajte mozno pomoze 🙂

barca127
22. sep 2012

mno baule tak na dnes odcvicene obedik sa dovara takze ked mala zaspinka mam cas len na seba na oddych juuj tesim sa 🙂

henrieta16
22. sep 2012

@barca127 no mne sa ten druhy vôbec nepáči a to mňa musí cvičenie baviť, aby som cvičila. No uvidíme ako mi to dalej pôjde. 😉

henrieta16
22. sep 2012

@kattulienka hm, vyskúšam aj ja. V pondelok si kúpim. A má niekto skúsenosť s jablčným octom? 🙂

zuzanat
22. sep 2012

@kattulienka veru aj ja vyskusam, este musim zistit kde sa to da kupit 🙂
@henrieta16 ja som dost citala o tej diete a ze to vobec nie je zdrave, dopovat svoje telom octom. tak kaslem an tu dietu. ja som teraz nasla jednu stranu, kde pisu aj o tom L-karnitine a je tam takyto jedalnicek. ale to je skor dieta a obmedzovanie http://zaciatocnici.sk/diety/sacharidove-vlny-p...

barca127
22. sep 2012

@henrieta16 mno aj man to musi bavit preto som druhu polovicu deruheho levelu odtrpela ale vydrz a treti sa mozno aj tebe bude pacit viac

henrieta16
22. sep 2012

@zuzanat ja som nenarážala práve na diétu, ja som len chcela vedieť, či pomáha, ak sa dáva ráno nalačno, to je všetko 😉 diéty nedržím, neznášam, ked mi niečo prikazuje, čo jesť a čo nie. Nikdy som nijakú neskúšala. Treba len pravidelne jesť a s tým mám veľký problém, u mňa vždy desiata vypadáva, pretože po raňajkách nebývam hladná a obed sa snažím jesť bez prílohy, teda ako delená strava. No vážne, posledný týždeň, čo bola pauza, som to neriešila. Mala som čo robiť, vôbec som ani čas nemala na jedlo. Teraz, ked sa to pomaly vracia do normálu to pôjde lepšie. Zase som za začala nalievať vodou a musím si nastaviť mobil na pravidelné jedlo a večer nejesť. Tak som sa zhoršila ☹

henrieta16
22. sep 2012

@barca127 no dúfam, lebo to chcem dokopať a potom prejsť na niečo iné. 😀 a čo, na tebe už badať zmeny? Ja som teraz ako balón, lebo tá mrcha mi nedá pokoj ešte pár dní 😠

martinkova24
22. sep 2012

caute baby aj ja teraz zacinam cvicit ale Tae Bo s Billy Blanksom je to dobre cvicenie na prvy krat som sice dala len 15 min bola som spotena ja svina ale aj tak som mala svalovku na druhi den inac aj aj som rozmyslala nad L-carnitinom,,

barca127
22. sep 2012

@henrieta16 mno vahovo nic moc teda ale musim povedat ze citim co to na obleceni aj centimetrovo som sla dole ale vacsinou z brucha asi 4 cm z ostatnych tak po pol centimetra....mno mne mrcha akurat vcera skoncila takze parada

henrieta16
22. sep 2012

@barca127 no i tak dobre, ona tam hovorí, že váha nepôjde dole, ale cm. A tak na cm je to oveľa lepšie, lebo to je viac vidno. 😉

kattulienka
22. sep 2012

@zuzanat @henrieta16 kupis to v lekarni.ale je viacej druhov,su aj tekute,to sa asi pije ale tie boli drahe.co mam ja je virobca VIRDE spol. s.r.o u nas v lekarni ked nemaju nemaju problem aj objednat a na druhy den ti to dovezu.skus sa opytat. tu som nasla stranku tu je odkaz http://www.virde.sk/sortiment.php?page=obezita pozrite, skuste a uvidite

zuzu188
22. sep 2012

@zuzanat ďakujem 🙂

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 ďakujem 🙂...je je a už mi parádne vidno svaly na rukách,keď ich zatnem 😀...neboj,ono to prejde 🙂..začiatky sú ako v jednotke,len bez svalovice

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 tak si išla bez pauzy, aj som mala kvôli tomu sťahovaniu voľno. Dneska plánujem cvičiť, ale som u svokry, to bude dupot, budú na mňa pozerať ako na blázna 😀 no ale čo, už nesmiem vynechať. 😝

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 ja som necvičila ani včera,ani dnes a ani zajtra nebudem...od pondelka idem na 6 week 6 pack..už mám stiahnutú jednotku..na mňa tak doma stále pozerajú 😀..že ja a cvičenie 😀

zuzanat
22. sep 2012

ahojte, tak ja som si kupila L karnitin v DM a aj nejake tabletky na detox, vyskusam, uvidim. Dnes dufam, ze sa mi podari cvicit,aj ked to nevidim ruzovo, kedze muz nie je doma a ja este periem, idem zehlit a mladsi syn len place 😔

zuzu188
22. sep 2012

pred a po 30 day shared

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 hm, pekne vidno na brušku, super, len tak dalej. 😉

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 ja som si tiež stiahla už aj level 1,2 a neviem ako to cvičiť. Porad mi.

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 len mi ešte stále ovísa 😒...musím viac makať..neviem moja..v pondelok vyskúšam a poviem

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 akoby mne neovísalo 😀 😀 😀 tak sme dve 😀 hlavne že snaha je 😉 a vôbec netuším ako cvičiť to, čo začínaš ty od pondelka

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 😀 😀..akurát som si o tom čítala a cvičí sa to 5x do týždňa a nemá sa to cvičiť pred 30 day shared,najskôr sa má odcvičiť to a že je to riadny masaker,hlavne na konci

henrieta16
22. sep 2012

hm, ja som si to dnes pozerala, sú tam pospájané prvky z tých 3 levelov. Vyzeralo to náročne. Ako ja určite plánujem docvičiť 30 day shred a tak budem toto. A rapid si nepozerala? To je ťažšie, či?

zuzu188
22. sep 2012

@henrieta16 nepozerala..6 week 6 pack je pokračovanie 30 day shared,tak možno tie cvičenia na seba nadväzujú...však som čítala,že prvých 5 min. je taká "rozcvička",ďalších 20 min. pomalé cvičenie a zvyšok už všetko zrýchlené