icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
barca127
22. sep 2012

@henrieta16 no ja som rada že aspoň tie centimetre sa kúsok hýbu ináč by som nemala vôbec chuť pokračovať aj keď mohlo by to ísť rýchlejšie ;) aj keď radšej pomalšie a natrvalo že?ja už som dvakrát v živote schudla veľmi rýchlo dosť veľa ale to sa vždy vrátilo

henrieta16
22. sep 2012

@barca127 vieš ako sa vraví, pomaly, ale isto. Ja som nikdy nedietovala, raz som za dva mesiace dala dole 6 kg ale to som cvičila každý deň a nejedla po 5tej, pila veľa vody a nejedla sladké. A dlho sa mi to nevrátilo, až ked som začala chodiť na intrák, tam to šlo dole vodou. Vieš si predstaviť, žúrky, diskotéky, nepravidelná strava, suchá strava 😖 teraz napr. vôbec nič nepijem, ani pivo, nič. Ani mi to nechutí, ani nechýba. Musím sa znova tak zaťať a pôjde to, len si treba veriť. Dneska 3 deň 2. levelu za mnou, nedám sa, musí to dole. Dáme to! 😉

henrieta16
22. sep 2012

@zuzu188 hm, tak ja si pomaly s istotou docvičím to čo mám a pridám sa 😉 3. deň za mnou, išlo to ťažšie, ale zajtra už bude dobre. Určite 🙂

ankaevka
22. sep 2012

čaute babule, tak vy sa už chystáte cvičiť niečo nové? ja sa zatiaľ stále pokúšam cvičiť 2. level..mne na ňom vadí len to, že ma pri cvičení bolí zápästie a to ma potom odrádza od cvičenia ☹ ..
@zuzu188 tak ale pekne je vidno, že zišlo dole..tiež som sa chcela odfotiť ale nenašla som ten správny uhol aby som vošla celá do čočky 😀

henrieta16
22. sep 2012

@ankaevka ja tiež cvičím level 2 a je to ťažký level, mala som vtedy pauzu. No dnes 3. deň a ide to. A čo máš so zápästím? Dúfam, že ti to rýchlo prejde a pustíme sa hravo do levelu 3. 😀 už nechcem nič vynechať, lebo zaostávam. Zajtra bude lepšie, určite, nevzdávame to. Drž sa!

ankaevka
22. sep 2012

@henrieta16 no vždy ma začne bolieť na pravej ruke zápästie na vonkajšej strane a nerozumiem prečo..ale nejak to dobojujem do konca..dúfam, že v trojke nie je toľko cvikov na rukách

henrieta16
22. sep 2012

@ankaevka vraj je trojka ľahšia, že 2. level najťažší. Tak neboj, utečie to a budem v 3. 😉

ankaevka
22. sep 2012

@henrieta16 super potešila si ma, idem si hneď stiahnuť trojku 😉

betuska22
22. sep 2012

baby chcem začať level 1 ako často sa to cvičí? teda kolko krat za den? ako to funguje? to zakaždým ine cviky alebo každy den to iste?

zuzanat
22. sep 2012

no baby, ja som ani necvicila, ani nezehlila, idem asi aspon par brusakov spravit, lebo uz to treti den flakam ☹

@betuska22 cvicime sa raz za den, 1 level cvicis 10dni, 2 level 10dni, 3 level 10dni....

betuska22
22. sep 2012

@zuzanat a to za ten mesiac sa da kolko schudnuť ked to cvičíš pravidelne?

zuzanat
22. sep 2012

@betuska22 mna sa radsej nepytaj, mam za sebou 19dni cvicenia a neschudla som nic. Ale su tu baby, ktorím centimetre pekne odbudaju 😉

barca127
23. sep 2012

@henrieta16 jasne ze dame 🙂 len treba verit 🙂 verit som schudla pred par rokmi cez dvanast kil za dva mesiace ale to som nastupila do novej prace moc som toho nenajedla a stres k tomu pootm som otehotnela a dolo vymalovane 🙂 a prvy krat som schudla tiez tak vela za kratky cas ale to som nejedla ze uz skoro vobec to bolo nieco hrozne (nestastna laska 🙂 )mna dnes caka navsteva u nasich salat rezne pecene kura a kopec dobrot k tomu tak uvidime ako to dam a samozrejme bez cvicenia dnes lebo nebude kedy kedze prideme az vecer a mne sa vecer ale ze uplne nechce

ankaevka
23. sep 2012

@barca127 aj mňa dnes čaká odolávanie rezňom a sladkým koláčom..jáj neviem ako to dopadne..najhoršie je, že zajtra je váženie a tá váha tento týždeň nešla až tak ľahko dole ako predtým..dosť som sa musela brzdiť aby aspoň dačo zišlo dole a teraz na posledný deň to asi všetko vrátim naspäť ☹ ..ale šak čo, budem kukať na ostatných jak sa im brada trase a ja nič? tak to teda nehrozí 😀

barca127
23. sep 2012

@ankaevka mno tak to urcite nie len si treba nalozit tak primerane 🙂 mno ja som tento tyzden vobec nedodrziavala jedenie jedla som malo nebolo akosi casu a ani chuti a to nie je dobre

ankaevka
23. sep 2012

@barca127 budem sa snažiť nakladať si iba malé porcie len tie koláče to bude horšie..sú pred tebou položené a tak krásne na teba kukajú 😝 ..mne sa to celkom darilo cez týždeň s odriekaním, iba včera som to asi trošku prešvihla s ovocím..na večeru som zjedla sladučké hrušky dosť veľa a to som nemala lebo išla hore váha

zuzanat
23. sep 2012

ahojte, ja som prave posledy krat docvicila druhy level, hip hip hura 😀 hor sa na treti zajtra, dufam, ze ma to nezabije 😝

zuzu188
23. sep 2012

@henrieta16 určite 🙂...level 3 sa ti bude lepšie cvičiť

zuzu188
23. sep 2012

@ankaevka ďakujem...ja som si to myslela tiež 😀...ale vošla som 😀

zuzu188
23. sep 2012

@betuska22 ja som schudla iba 1 kg,ale cm celkom fajn zošli 🙂

estrella5
23. sep 2012

baby, aké používate vy ťažké tie činky? (či čokoľvek čo používate namiesto nich) 🙂

barca127
23. sep 2012

@ankaevka mno ved to ze ked je nieco pred tebou polozene tak ta to stale laka ja uz som dala dva kolaciky a dufam ze viac ich nebude 🙂

henrieta16
23. sep 2012

@ankaevka ale ved si daj z každého trochu a "premerane" 😀 povedz si napr. že viac ako 200g nezješ na obed. Skús 😉

henrieta16
23. sep 2012

@zuzu188 potešila si ma... 😀
@estrella5 kludne použi fľaše s vodou, ja používam tie 0,75l od rajec. Alebo nejaké 0,5l aj ked oni tam vraj 2kg používajú...no u mňa to nehrozí 😀

zuzu188
23. sep 2012

@estrella5 používam 0,5 l fľaše

zuzu188
23. sep 2012

@henrieta16 😀...aspoň mne sa cvičil lepšie 😉

zuzu188
23. sep 2012

dnes na obed som si dala 1 tanier kačacieho vývaru,1 malý rezeň a zemiakovo-cvikľový šalát s kôprovou zálievkou...mňamka 🙂

estrella5
23. sep 2012

@henrieta16
@zuzu188 diky za odpoveď 🙂 aj ja používam 0,5 l fľaše.. len som sa dočítala, že oni tam používajú 2,5 kg tak som sa prekvapila či nemám až príliš malú záťaž.. ale ste ma upokojili 😅 🙂

henrieta16
23. sep 2012

@estrella5 také ťažké fľaše by bol zabijak, ja čo cvičím 2. level tak je to des...ver mi, tam je zaberák na ruky 😒 ja dnes idem na 4. deň, už nech som na konci... 😀

henrieta16
23. sep 2012

baby poradte, ak si chcem naplánovať budík, aby mi zvonil v čase jedenia na 5x denne, ako si dať, nie vždy vstávam v rovnakom čase, podľa detičiek, niekedy o 7, niekedy o 9tej. Nie vždy sa mi podarí raňajkovať v rovnakom čase. Napr. dnes som až o 10tej raňajkovala a o pol jednej obedovala. Aký časový interval si dať? 3 hodiny bude akurát? Musím sa totiž naučiť jesť pravidelne, v rovnakom čase, lebo stále vynechávam desiatu a olovrant. A jem iba 3x denne a to je celéé zleee! 😠