icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
23. sep 2012

@henrieta ja som na tom podobne, jem len 3x max. 4, viac sa mi nedari.snazila som sa chvilu jest 5x, ale akosi to nejde, kedze tiez obcas ranajkujem aj o 9h, desiatu proste nestiham 😖

ja tiez mam len flase 0,75 a teda v druhom leveli som ich obcas aj odlozila, lebo som nevladala 😝

henrieta16
23. sep 2012

@zuzanat fakt s tým jedením budeme musieť niečo spraviť. 🙂 a druhý level je ťažky dosť, teda aspoň pre mňa, lebo po prvom som mala pauzu, síce nechcenú a bolo ťažké sa znova naladiť. No už 3. deň za mnou, dnes 4x a už sa neviem dočkať 3. levelu. 😀

barca127
23. sep 2012

ahoj babule tak a mame po narocnom lakavom dni u nasich...dala som si pekne zo vsetkeho nieco snazila som sa ako tak s mierou 🙂 ale aj tak sa mi to vypomstilo....rozhodla som sa ze pojdem pekne domov s kocikom na peso ze aspon nejaky pohyb nie a v polke cesty ma riadne prehnalo z toho jedla ze som myslela ze ani domov nedobehnem fakt masaker 🙂 ani kociar som neodlozila do kocikarne rovno smikom do vytahu a do bytu mno teda nebolo mi vsetko jedno 🙂 a som fakt zvedava na to ranne vazenie dufam ze ma neporazi ...inac aj mne sa v poslednej dobe nedari ale ze absolutne pravidelne jest stihnem tak tri jedla denne musim sa nejako viac na to sustredit

cka
23. sep 2012

caute kocky,
tak som v leveli 1, asi tak 6 den. Bohuzial, cvicim iba kazdy druhy den, takze neviem, ci to bude mat taky ucinok alebo nie, ale ked som cvicila prve dni kazdy den, asi 3x za sebou, mala mi strasne plakala po dojceni. Takze svalovka bola, a asi mliecko bolo ine, asi mala bolesti brucha. Takze som to zredukovala na kazdy druhy den, a k tomu v utorok hodinova aktivna zumba. Dnes som uz bola zvedava, co je v 2.leveli a same skakacky, uff. Bude veselo. Ale premyslam, ze dam asi 3 tyzdne striedavo obden prvy level, potom zasa druhy level 3 tyzdne a treti level po dalsich 3 tyzdnoch. 🙂) Hlavne ze cvicim, neeee 🙂)

cka
23. sep 2012

no inak, ja tiez jem 3x, nestiham dceru krmit 5x, tak som rada, ze ja sa najem 3x. Mala by som asi zacat aj stravu korigovat. Och jooj.

ankaevka
23. sep 2012

takže môj deň dnes: ráno v kuchyni na hodine pol ôsmej..fajn mám čas behám po MK, vypisujem, pijem kávu..po hodnej chvíli kuknem na hoďky a furt pol ôsmej(moja hodina stojí!!)..a ono už bolo po pol deviatej 😠 ..super, už som nestíhala ani raňajkovať..k jedlu som sa dostala o druhej hladná jak vlk ale že totálne..s jedlom som sa celkom držala na uzde, naložila som si na malý tanierik..samozrejme neodolala som koláčom ale dala som si "iba" dva kúsky štrúdle a štyri rožky, naviac si nespomínam 😔 ..všetko zaliala kávou..ešte stále mi je ťažko na žalúdku ale budem cvičiť aby sa to trošku rozhýbalo

ankaevka
23. sep 2012

@barca127 tak ťa aspoň prečistilo 😀 ..dakto si za to zaplatí a ty si to mala zdarma 😀 😀 no ale furt lepšie jak ja, mňa ešte furt bolí žalúdok..to zajtrajšie váženie bude asi kritické

henrieta16
23. sep 2012

@barca127 no tak to je nepríjemné, dobre že si stihla, 🙂 ja som predvečerom vypadla od svokrovcov, bolo fajn, trošku som si oddýchla od detí a nemusela som ani variť, také víkendy mám najradšej. 😀 dala som si obed v malom množstve, olovrant len trochu počas krmenia malého a večera zeleninka a 1 ks sójového pečiva. Zajtra som zvedavá na váženie, ale určite to nebude žiadna sláva, lebo počas mrchy to nie je nič moc! Ale to viete asi každá tu! ☹

henrieta16
23. sep 2012

inak babule, som si všimla, že už sme tu len nejaké stálice, to všetko už došlo do cieľa a ostali sme už iba my? 😀 😀 😀 😀

ankaevka
23. sep 2012

@henrieta16 ja tiež nerozumiem, kde sa všetky stratili..či ešte cvičia..ja tiež cvičím iba sporadicky ale myslím na to denne poctivo 😀 a schudnúť chcem určite a takto sa vykecať a podporiť sa je super

henrieta16
23. sep 2012

@ankaevka ved o to ide, že ma to tu dokáže povzbudiť a aspoň sa človek posťažuje, lebo nie vždy to každému ide jedna radosť. Pozri, to cvičenie, hlavne, že cvičíš, odporúča sa pohyb 3 a 4x do týždňa, tak to je dobre, nie? Netráp sa preto. Ja som 2 týždne flákala a teraz to musím dohnať. 😖

ankalv1
23. sep 2012

@henrieta16 @ankaevka ahojte ja som na začiatku tiež písala ešte do tej prvej témy- no teraz sa mi všetko nakopilo boli sme všetci doma na atb + začala mi škola,vrrr nestíham ani čítať príspevky nieto ešte cvičiť. 😀 včera som skočila na váhu doktor mi menil antikonc. a zas mám o kilo hore mňa porazí sladké nejem vôbec, jem 4x denne na malé porcie, prechádzky s deťmi 2x denne a ide to hore??? čo ja už aj zo vzduchu priberám? pomoc kočky čo mám spraviť už som zúfalá ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

jaannuusskkaa
autor
23. sep 2012

BABY a SNAZILKY TROCHU INAK nezabudnite mi zajtra nahlasit vahu 🙂 vopred dakujem a krasny zvysok vecera prajem 🙂

ankaevka
23. sep 2012

@henrieta16 no kým ide váha dole tak fajn ale mám taký pocit, že sa už zastavuje a budem musieť už dačo robiť viac..a tiež mám problém aj so stravovaním..dajak mi tiež nevychádza jesť 5x za deň, takže asi si od zajtra nabehnem na prísnejší režim..nie asi, určite

zibi
23. sep 2012

baby ja som sa dala na posilku ..dajako mi to viac vyhovuje..tak vam budem hlasit ako je to u mna koncom mesiaca sa chcem merat 🙂

ankaevka
23. sep 2012

@jaannuusskkaa jak by som mohla zabudnúť, šak už stresujem od rána čo mi váha zajtra ukáže ☹

kamylka
23. sep 2012

ahojte uz par dni Vas potichu sledujem a rozhodujem sa ze by som sa mala pridat. Schudnut moc nepotrebujem mozno tak 3-4 kila, ale spevnit by sa zislo hlavne brucho. skusala som Norbiho ale umna sa neosvedcil, tak hladam nieco efektivnejsie. Drzite aj neaku dietu ci len obmedzujete? Mozem poprosit o link , alebo kde najdem tie cvicenia s Jilian mozno ste to uz niekde pisali ale nemam cas vsetko precitat .dakujem

barca127
23. sep 2012

@ankaevka no ocista to bola teda riadna to hej len dúfam že už to skončilo a nestravim noc na záchode ale tak mi treba veď komu niet rady tomu niet pomoci nie
@henrieta16 no stihla ale len o chlp sak ale ako rýchlo som bola doma normálne že som neletela a vypotila som aspoň liter 🙂 cez mrchu som mala aj ja prirastok tak ber to zajtra s nadhľadom

estrella5
23. sep 2012

@kamylka aj ja potrebujem len spevniť a niektoré časti tela trochu okresať - tiež cca tie 3-4 kilá... čo sa týka stravovania, diétu nedržím.. ale snažím sa jesť pravidelne, menej sladkého - najlepšie žiadne, mastného..viac ovocia, zeleniny, viac piť čistú vodu...... a navečer jem len bielkoviny alebo zeleninu 🙂 cvičenia nájdeš aj na youtube ....

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
kamylka
23. sep 2012

@estrella5 dakujem. a ty uz cvicis? ja som po lete zacla zas cvicit kalanetiku 2 krat do tyzdna ale to cestujeme za cvicenim , a uz ma to nebavi doma by sa to hodilo ale uz som niekolko krat zacla a doma nemam vydrz tak chcem zas skusit mozno s vami budem mat motivaciu 😉

henrieta16
23. sep 2012

@jaannuusskkaa nezabudneme! 😀 a ty kde si, čakam ta na skype 😝

estrella5
23. sep 2012

@kamylka ja som dnes odcvičila 4. deň z 30tich, tak ma ešte čaká dlhá cesta... ale hlavne, že som začala 🙂 tiež som nemala nikdy výdrž.. športujem už veľmi dlho, ale nikdy mi to nešlo pravidelne... snažila som sa 3-4x do týždňa.. mala som to vždy pekne naplánované, ale výdrž nebola.... tuto aspoň u mňa je 🙂 netrvá to dlho - cca 25 min. si každá nájde... a kedže je to každý deň je tam pre mňa pravidelnosť a to mi pomáha dodržiavať to 🙂 určite vyskúšaj

henrieta16
23. sep 2012

@ankaevka musíme musíme, zajtra 5. týždeň a my nič moc, doraz sme v 12. týždni a budeme sklamané. Tabuľka sa posunie určite, lebo ja za 3 mesiace 20 kg dole nedám, to chce aspoň rok. Takže neboj sa, nie si v tom sama. Ja som už dnes skúšala pravidelne jesť, ale nechce sa mi stále nastavovať mobil na zvonenie a stále mi zazvoní v nevhodnej chvíli, asi začnem zase s tou Sipeky, ona ma vždy naštartuje. Ak chceš, prečítaj si jej knihu, je aj na ulozto.sk - Vysoká škola hubnutí a motivuje ťa. Ja si ju idem prečítať znova! Ked som zo začiatku roka podla nej išla, schudla som 9 kg za 2 mesiace. Polku som ale pribrala späť vlastnou vinou.. žrala som 😖 takže odporúčam! 😉

henrieta16
23. sep 2012

@barca127 inak ako s nadhľadom to asi ani nebudem brať 😀
@kamylka všetky cvičenia nájdeš na ulozto.sk pod názvom 30 day shred - Jillian Michaels 😉

henrieta16
23. sep 2012

a 4. deň 2. levelu je za mnou 😀 no nie je to med lízať ten 2. level no dnes to už išlo omnoho lepšie ako v prvé 3 dni. Som strašne zvedavá na 3. level, nejak sa to zhoršuje 😀 alebo sa mi to len zdá?

jaannuusskkaa
autor
23. sep 2012

@henrieta16 jaaaj tha ja kukala harryho pottera....a popritom plietla vencek....ale zajtra uz pokecame slubujeeeeem 😅 😅 😉 😉 😉 😉

zuzu188
24. sep 2012

po prežieracom týždni hlásim váhu..dnes 79,4 kg...to je hrozné,musím sa už spamätať..ešte že cm ma tešia @jaannuusskkaa

kingstonka
24. sep 2012

@jaannuusskkaa ja po totalne preflaknutom tyzdni -aj co sa cvicenia tyka 😒 80kg. tento tyzden sa skusim k tomu inak postavit -a ak nic tak neviem...

barca127
24. sep 2012

@henrieta16 dvojka je podla mna najtazsia mne sa trojka cvici ovela lepsie 🙂

@jaannuusskkaa takze dnesna vaha 66,6 🙂 normalne nechapem teda...asi to vcerajsie "precistenie" naozaj pomohlo

monkab
24. sep 2012

@jaannuusskkaa 67,3 trosku sa to pohlo 😀
😀