Chudneme s Jillian Michaels
@barca127 vieš ako sa vraví, pomaly, ale isto. Ja som nikdy nedietovala, raz som za dva mesiace dala dole 6 kg ale to som cvičila každý deň a nejedla po 5tej, pila veľa vody a nejedla sladké. A dlho sa mi to nevrátilo, až ked som začala chodiť na intrák, tam to šlo dole vodou. Vieš si predstaviť, žúrky, diskotéky, nepravidelná strava, suchá strava 😖 teraz napr. vôbec nič nepijem, ani pivo, nič. Ani mi to nechutí, ani nechýba. Musím sa znova tak zaťať a pôjde to, len si treba veriť. Dneska 3 deň 2. levelu za mnou, nedám sa, musí to dole. Dáme to! 😉
@zuzu188 hm, tak ja si pomaly s istotou docvičím to čo mám a pridám sa 😉 3. deň za mnou, išlo to ťažšie, ale zajtra už bude dobre. Určite 🙂
čaute babule, tak vy sa už chystáte cvičiť niečo nové? ja sa zatiaľ stále pokúšam cvičiť 2. level..mne na ňom vadí len to, že ma pri cvičení bolí zápästie a to ma potom odrádza od cvičenia ☹ ..
@zuzu188 tak ale pekne je vidno, že zišlo dole..tiež som sa chcela odfotiť ale nenašla som ten správny uhol aby som vošla celá do čočky 😀
@ankaevka ja tiež cvičím level 2 a je to ťažký level, mala som vtedy pauzu. No dnes 3. deň a ide to. A čo máš so zápästím? Dúfam, že ti to rýchlo prejde a pustíme sa hravo do levelu 3. 😀 už nechcem nič vynechať, lebo zaostávam. Zajtra bude lepšie, určite, nevzdávame to. Drž sa!
@henrieta16 no vždy ma začne bolieť na pravej ruke zápästie na vonkajšej strane a nerozumiem prečo..ale nejak to dobojujem do konca..dúfam, že v trojke nie je toľko cvikov na rukách
@ankaevka vraj je trojka ľahšia, že 2. level najťažší. Tak neboj, utečie to a budem v 3. 😉
@henrieta16 super potešila si ma, idem si hneď stiahnuť trojku 😉
baby chcem začať level 1 ako často sa to cvičí? teda kolko krat za den? ako to funguje? to zakaždým ine cviky alebo každy den to iste?
@henrieta16 jasne ze dame 🙂 len treba verit 🙂 verit som schudla pred par rokmi cez dvanast kil za dva mesiace ale to som nastupila do novej prace moc som toho nenajedla a stres k tomu pootm som otehotnela a dolo vymalovane 🙂 a prvy krat som schudla tiez tak vela za kratky cas ale to som nejedla ze uz skoro vobec to bolo nieco hrozne (nestastna laska 🙂 )mna dnes caka navsteva u nasich salat rezne pecene kura a kopec dobrot k tomu tak uvidime ako to dam a samozrejme bez cvicenia dnes lebo nebude kedy kedze prideme az vecer a mne sa vecer ale ze uplne nechce
@barca127 aj mňa dnes čaká odolávanie rezňom a sladkým koláčom..jáj neviem ako to dopadne..najhoršie je, že zajtra je váženie a tá váha tento týždeň nešla až tak ľahko dole ako predtým..dosť som sa musela brzdiť aby aspoň dačo zišlo dole a teraz na posledný deň to asi všetko vrátim naspäť ☹ ..ale šak čo, budem kukať na ostatných jak sa im brada trase a ja nič? tak to teda nehrozí 😀
@barca127 budem sa snažiť nakladať si iba malé porcie len tie koláče to bude horšie..sú pred tebou položené a tak krásne na teba kukajú 😝 ..mne sa to celkom darilo cez týždeň s odriekaním, iba včera som to asi trošku prešvihla s ovocím..na večeru som zjedla sladučké hrušky dosť veľa a to som nemala lebo išla hore váha
ahojte, ja som prave posledy krat docvicila druhy level, hip hip hura 😀 hor sa na treti zajtra, dufam, ze ma to nezabije 😝
@henrieta16 určite 🙂...level 3 sa ti bude lepšie cvičiť
baby, aké používate vy ťažké tie činky? (či čokoľvek čo používate namiesto nich) 🙂
@ankaevka ale ved si daj z každého trochu a "premerane" 😀 povedz si napr. že viac ako 200g nezješ na obed. Skús 😉
@henrieta16 😀...aspoň mne sa cvičil lepšie 😉
dnes na obed som si dala 1 tanier kačacieho vývaru,1 malý rezeň a zemiakovo-cvikľový šalát s kôprovou zálievkou...mňamka 🙂
@henrieta16
@zuzu188 diky za odpoveď 🙂 aj ja používam 0,5 l fľaše.. len som sa dočítala, že oni tam používajú 2,5 kg tak som sa prekvapila či nemám až príliš malú záťaž.. ale ste ma upokojili 😅 🙂
@estrella5 také ťažké fľaše by bol zabijak, ja čo cvičím 2. level tak je to des...ver mi, tam je zaberák na ruky 😒 ja dnes idem na 4. deň, už nech som na konci... 😀
baby poradte, ak si chcem naplánovať budík, aby mi zvonil v čase jedenia na 5x denne, ako si dať, nie vždy vstávam v rovnakom čase, podľa detičiek, niekedy o 7, niekedy o 9tej. Nie vždy sa mi podarí raňajkovať v rovnakom čase. Napr. dnes som až o 10tej raňajkovala a o pol jednej obedovala. Aký časový interval si dať? 3 hodiny bude akurát? Musím sa totiž naučiť jesť pravidelne, v rovnakom čase, lebo stále vynechávam desiatu a olovrant. A jem iba 3x denne a to je celéé zleee! 😠

@henrieta16 no ja som rada že aspoň tie centimetre sa kúsok hýbu ináč by som nemala vôbec chuť pokračovať aj keď mohlo by to ísť rýchlejšie ;) aj keď radšej pomalšie a natrvalo že?ja už som dvakrát v živote schudla veľmi rýchlo dosť veľa ale to sa vždy vrátilo