icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
barca127
24. sep 2012

@henrieta16 juuuuuuj jaky zlatucky chrobacik 🙂 mno to ja by som pri malej tiez nic nepocvicila ona musi mat furt pozornost nevydrzi sa smama pohrat ....teraz manzel dost taha v praci tak sme casto same ale svokrovcoch mam cez ulicu tak parada ked je nam dlho tak ideme tam aj poobede sa chystam lebo mala je daka zafufnana tak moc nechcem po vonku a doma to neexistuje ze by sme obsedeli tu nam je dlho 🙂

barcelona94901
24. sep 2012

@baby124 uf,to bolí,ja som si tak palec narazila,som videla snad všetky hviezdičky 😀

baby tak ja nič,ani hore,ani dole a som ako lemra od rána ,zajtra ideme na kontrolu,asi drobec ostáva ešte doma,neviem či to na mna nelezie cvičenie skoro žiadne,iba na fit lopte 😔

zuzanat
24. sep 2012

ja uz som aj spat od zubara, aka som dnes sikovna 😎 😀 tiez cvicim cez obed, kym mensi spi, lebo inak som na to rovnako, mota sa pod nohami, alebo "cvici" aj on a to tiez zavadza, ale je zlaty ako pozera na Jill a cvici 😵

cviklu ja sice mam velmi rada, ale inak sa mi ta macingova zda dost obmedzujuca. Ja zatial pockam s dietami a uvidim co pocitanie kalorii, snad to bude mat efekt, ked som aj ten L Carnicin kupila. a aj tabletky na detox si davam. zajtra si dam asi len vodovy den, mam po MS, tak hadam by nieco zo mna uz mohlo zmiznut 😀

Dnes je super pocasie, asi sa zastavime na zmrzku, ked pojdem po syna do skolky. hned mi je lepsie, ked slnko svieti!

baby124
24. sep 2012

@barcelona94901 ved aj ja bolest riadna 😀 ja keby len hviezdicky vsetkych svatych 😀 a ty si medzi nami nova?? 😀

henrieta16
24. sep 2012

Baby, našla som aj facebook-stránku na Jillian https://www.facebook.com/pages/Diskuze-na-cviče... 😀

zuzanat
24. sep 2012

@henrieta16 na tu stranku uz som aj pisala 😀 len smola, ze som to zabudla vymazat z mojej casovej osi a videli to vsetci 😅

kingstonka
24. sep 2012

@lucky14 no uvidim ako mi to pojde tentoraz- ja som mala cviklu celkom rada, ale pocas tejto diety sa mi dost sprotivila, tak preto uz mesiac rozmyslam, ci ist do toho- uvidim-budem rada ak sa dostanem aspon do polovice.

monnika
24. sep 2012

ahojte, tak včera boli u nás hody a zvládla som to na výbornú. Žiadna kačica a lokše 😝 Pekne dusené bravčové s ryžou som si navarila. A ani kúsok koláča či zákusku som si nedala. Iba taký zdravý koláčik. A vlastne aj preto Vám sem píšem.
Veľa z Vás má cez víkend problém ovládnuť svoje chute..ja nemám doma môjho pokušiteľa=manžela, tak to zvládam v pohode.
Pre tie, čo im chutí sladké, vyskúšajte, je to FANTASTICKÝ KOLÁČ!!! Aspoň mne neskutočne chutí.
Ja som ho pomenovala ZDRAVÝ KOLÁČ 😀
Suroviny: pol vrecka ovsených vločiek, mlieko, kypriaci prášok, jablko, hrozienka, kakao, 2 vajíčka, škorica, med na osladenie.
Postup: cca pol vrecka ovsených vločiek sa zaleje mliekom aby trošku zmäkli. Pridáš na malé kocky nakrájané jablko, za hrsť sušených hrozienok (kto má veľmi rád, môže i viac, to podľa chuti). Ďalej dve vajíčka, celý kypriaci prášok, čajovú lyžičku škorice. Pre chuť môžte aj lyžicu kakaa. Osladíme medom - podľa chuti. Ja som dala 1polievkovú lyžicu. Všetko zamiešame. Malo by to mať takú optimálnu hustotu, čiže ani úplne hustá masa, ale ani veľmi riedke. Pečieme na cca 200stupňoch, asi 20minút.Použila som papier na pečenie, ale môže byť aj trošku namastený a vysypaný plech. Ale ten papier sa mi zdal rozumnejšie riešenie, keďže to má byť koláčik aj pre chudnúce🙂 Keď už je vrch trošku "prisušený", necháme vychladnúť, a potom krájame. Dobrú chuť 🙂

henrieta16
24. sep 2012

@zuzanat hm, to je tiež pravda. Ja som sa chcela teraz v polke 2. levelu sfotiť, ale nejde mi zapnúť camera na notebooku, ako naschvál. 😠

zuzanat
24. sep 2012

@henrieta16 ja som sa fotila, a je to hroza, ziadna zmena 😔

henrieta16
24. sep 2012

@zuzanat no mne to neviem prečo nechce spustiť. Oooj ☹

zuzu188
24. sep 2012

@henrieta16 občas si ju čítam a pozerám foto pre motiváciu 🙂

garonka
24. sep 2012

ahojte dievčatá, aj ja cvičím Jilian dnes som začala druhy level ale som myslela, že ma zo zeme budu zbierať 😝 jednotka bola super hadam v tom druhom leveli neseknem lebo to skakanie ma ubíja 😅

zuzu188
24. sep 2012

1. deň 6 week 6 pack odcvičený..aj keď len na 90%,ale je za mnou 🙂..naozaj neodporúčam,ak ste necvičili 30 DS..síce som sa nespotila,ale asi bude ráno svalovička na brušku..a jeden cvik som necvičila,strašne ma pri ňom boleli slabiny 😒

zuzu188
24. sep 2012

@garonka vydrž!..3. level bude super 🙂..pre mňa nebol až taký náročný..dvojka je podľa mňa najťažšia,dá najviac zabrať

henrieta16
24. sep 2012

@zuzu188 supeeeer! 😀 to je motivácia!

zuzu188
24. sep 2012

@henrieta16 😀..malý sa na mne rehotal 😀..je je,a niektoré fotky na tej stránke pred a po sú fakt veľmi motivujúce

barcelona94901
24. sep 2012

@baby124 ani nie,pár piatkov tu behám delená,cvičenie 😀
no práve som sa dozvedela baby,že musim dupnuť do tempa a zamakať viac ,pojdeme na svadbu ,nechcem byť za tulena 😀

zuzanat
24. sep 2012

@zuzu188 nie je to moc zlozite? lebo mne sa to zdalo strasne, ked som to pozerala. Ale tiez by som to chcela vyskusat, ked dokoncim treti level, no uvidime este. Som si prave dala veceru, ale este si neskor dam polievku. som dnes unavena ako pes, v podstate cely den niekam lietam, pred chvilou sme prisli "zo skolky " sme sa este vonku zastavili. Ale musim este zehlit, nech maju ti moji chlapi co nosit.

monkab
24. sep 2012

tak a ani dietu nebudem potrebovat dnes mi volali ze buduci tyzden idem s krpcom na liecenie takze mesiac na nemocnicnej strave vydrzim hadam 😖

zuzu188
24. sep 2012

@zuzanat niektoré cviky sú,niektoré nie..a veľa záleží aj na kondičke..ja idem až o 7 večerať,mi to tak vyšlo ešte mi od včera ostal zemiakovo-cvikľový šalát,tak si dám ten..ja dnes iba ležím,musím sa vypotiť

estrella5
24. sep 2012

juj, dnes 5.deň za sebou 😝 ale som na seba hrdá, od rána od 7mej do večera 17tej som bola na 12 cm podpätkoch 😝 prišla som domov, nôžky samozrejme boleli, unavená.. ale aj tak som sa dokopala odcvičiť si jillian 😝 hneď ma to nadopovalo lepšou náladou 😎

henrieta16
24. sep 2012

@estrella5 vidíš, ide to po 5. dni hravo, že? Hm, ja teraz s láskou spomínam na 1. level, lebo ja cvičím 5. deň 2. level a to je už iné kafé 😀 ale dnes mi to už išlo oveľa-oveľa lepšie 😝

estrella5
24. sep 2012

@henrieta16 veru áno, rýchlejšie to ubehne.. aj som menej zadýchaná.. taká pohodka 🙂 mám z toho radosť 😀 ale ak mám byť úprimná, z toho 2. levelu ste ma vystrašili.. keď tu každá jedna píše aké je to náročné.. tak si krásne užívam 1.level 😀 ale vidíš aká šikula, keď už aj 2. level ide oveľa lepšie... už máš určite za tie dni dobre vytrénovanú kondičku 😎

baby124
24. sep 2012

@zuzu188 ahoj k tomu 6 week 6 pack mne na youtube ukazuje len 2 min. urivky... ty si si to stiahla ci ako?

baby124
24. sep 2012

@barcelona94901 fuuha len aby svadba nepokazila tu snahu chudnut a ty aby si to nezabila kolacikami reznami 😀

henrieta16
24. sep 2012

@baby124 stiahneš si to tiež na ulozto.sk 😉

henrieta16
24. sep 2012

@estrella5 no ja som po prvom leveli mala "nechcenú" pauzu, kvôli sťahovaniu a bolo s tým dosť problémov, takže sa nedalo. Ale pokračujem dalej a celkom to ide. Dnes som už vynaložila snahu chudnúť poriadne a dúfam, že to pôjde, manžela mám doraz doma a ja nič 😝

zuzu188
24. sep 2012

@baby124 muž mi to stiahol z ulozto.sk

henrieta16
24. sep 2012

@zuzu188 ani si sa pri tom nezapotila? Takže musím odmakať to svoje 30 DS a bude to super 😀