Chudneme s Jillian Michaels
@barca127 nič, tú dvojku prežijem, už dnes na to idem 5x a cvičí sa mi to lepšie ako tie prvé 3 dni. Zvládneme, nee? 😉
@henrieta16 jasne ze zvladneme sak sme nejake tie snazilky 🙂 mna este caka sest sni tretieho levelu tak dufam ze to dam co najskor lebo zajtra opat idem plavat a k nasim tak nebudem cely den doma a u nasich sa neda :(
ktora kocka sa tu asi pred tyzdnom chystala na "macingovu"- ako to ide? ja som zacala dnes- po druhy krat ( v maji sa mi celkom darilo-tak uvidim ako to pojde teraz)
inak nemame najlepsie obdobie, tak som vas v poslednej dobe velmi necitala- s detmi kazdy druhy den som u lekara:( - uz nech je lepsie. pekny den vsetkym.
večer sa idem vrhnúť na 6 week 6 pack a od dnes idem trénovať pravidelné stravovanie každé 3 hodiny..už mám budík natiahnutý na 10:00 😀
@barca127 tebe to pekne ide, ked daš k tomu plávanie, to krásne formuje postavu, ja žiaľ takú možnosť nemám, musím si vystačiť sama so skákaním pred telkou 😀
@kingstonka ja by som tu Mačingovú aj skúsila, ale nemám rada striktné dodržiavačky, čo jesť a ešte k tomu tá cvikla. Mám ju rada na Veľkú noc, inak ju vôbec nejem 😒
@zuzu188 niekto tu provokuje, určite sa k tebe pridám, chcela som sa tiež sfotiť, ale neviem či sa mi oplatí, lebo som v polke 2. levelu a čo potom sa odfotím na konci? A tak by som šla na to čo ty. Myslíš, že to je dobrý nápad? Ja som sa od dnes dala na stravovanie podľa Sipeky. Jem každé 4 hodiny...začiatkom roka mi to pekne išlo dole podľa toho. Uvidíme. 😉
@henrieta16 ahoj moja hlasila si vahu?nejak mi neukazalo spravu ci??? 😀 😎 😉
@henrieta16 neprovokujem,vieš ako sa mi bude fajne cvičiť,keď som chorá 😒...neviem,tam píšu,že je dobré najskôr 30 DS odcvičiť...a však sa odfoť,ja som sa tiež 2x fotila 🙂...mne už škvrka v bruchu 😀
@jaannuusskkaa hlásila som 76,4.
@zuzu188 a kde ty to čítaš? Pošli mi do IP link. No ten 6 week 6 pack je dosť náročný. Ale pre mňa i druhý level nemá konca 😀 no dnes sa skúsim odfotiť, ale nesmejte sa, hej? 😀 😀 😀
@henrieta16 skúsim si to stiahnuť..mám od nej len taký článoček vytlačený pre motiváciu a furt si ho čítam keď už som v koncoch
@jaannuusskkaa hlásim váhu 89,0..tak aj pol kilečka poteší
@barca127 vypomstilo sa mi to, mňa to chytilo ráno..asi zato mám o pol kila dole 😀
@ankaevka ja si to dnes chcem prečítať, len dám malého spať. Už som aj zabudla, čo všetko tam je. Ale uvidíš, ako ťa naštartuje! Daj mi potom vedieť. 😉
ahojte, ja som pred chvilou prisla domov zo skolky! lebo cestou som este bola vybavit lekara, SP, UPSVaR, vsade paradny "bezbarierovy" pristup, takez kocar som nosila po schodoch...no unavena som ako pes! a to este idem o pol 1 zubarovi, co som chcela zrovna cvicit, tak dufam ze vecer sa podari.
Vazit sa nevazim, vaha je na reklamacii, nastastie, lebo by ma len demotivovala. Idem mrk tu knihu od Sipeky, co to je zac...
@kamylka ahoj, no ja žiadnu diétu nedržím, lebo nemám pevnú vôľu ju dodržiavať..iba som obmedzila stravu a začala piť veľa vody
@ankalv1 moja ja ti asi nepomôžem, ja chudnem aj preto, že predtým som fakt veľa jedla a teraz som to obmedzila..možno menej soli viac vody..antikonc. som nikdy nebrala takže neviem či sa z toho priberá..ale nepotrebuješ už veľmi radikálne schudnúť, či..keď len nejaké to kilečko tak asi len cvičenie - spevňovanie
@henrieta16 stačí hodiť do googlu 😀..tam nájdeš všetko 😀..nebudeme 🙂
@henrieta16 tu je jeden článok www.freshlili.blogspot.com/2012/02/pekac-buchet...
Ahojte. Prajem krasny den. Tak ja som si dnes dala znovu prvy level. V piatok som mala prejst na dvojku ale ma neskutocne bolia kolena ako keby mi do nich niekto vrtal alebo klince pchal. Tak som vlastne 3 dni necvicila. Kolena bolia neskutocne stale ale pre dnes som sa rozhodla znovu si dat jednotku pokym ta neskutocna bolest nepominie. Povedala som si ze hlavne nech sa hybem.....do dvojky pojdem ked sa moje koleno trochu spamata. No so stravou to bola cely tyzden bieda. Ale dnes som uz znovu namotivovana.....uz som aj vypila liter zeleneho caju co Jillian odporuca pri chudnuti a nech sa kila stracaju. 😀
@jaannuusskkaa dnesna vaha 80,5kg....na to vsetko co mam za sebou minuly tyzden som aj tak rada ze som nevidela viac.
@kingstonka Ahoj. No ja som tiez citala velke pozitiva o tej Macingovej ale nenavidim cviklu. Nemozem ju z receptov vynechat? Prajem vela pevnej vole. Ked si to zvladla raz tak mas aspon vysledky co Ta budu motivovat vydrzat 😀 .
@kingstonka to som bola ja 😀 ,no teraz sa mi s nou velmi nedarí...nedokážem sa akosi prinútiť, začínam každý týždeň 😀 a potom cez víkend to dokafrem ☹ takže prispejem tu ked budem mať aspon nejaké výsledky.....ináč som tú očistnú 28-čku absolvovala v januári, vtedy som to v pohode zvládla, len som sa nemerala, no cítila som na oblečení, že som schudla aj okolie si všimlo, že som vyzerala celkom ináč-lepšie...dokonca aj druhá brada,ktorá sa mi robila, zmizla.No najväčšie pozitívum bolo pre mna, že som po tej kúre po niekolkoročnom snažilkovaní prirodzene otehotnela.A to som mala podstupiť insemináciu.Nedopadlo to dobre, potratila som.No nemôžem si pomôcť, ale podla mna, mačingovej kúra mala na moje otehotnenie vplyv, hlavne tá cvikla...tej som sa nevedela dojesť.Snažím sa ju zaradiť aj teraz často do jedálnička, lenže to je taká zelenina na ktorej ja nevidím kedy je dobrá...ked je sladka,tak je super, no ak nie, tak sa mi sprotivý a potom dlho trvá kým ju zase kúpim.Teraz sa snažím stravovať bez pečiva a sladkostí.včera som dostala kramoše, tak ani necvičím. No pomaly sa na to pripravujem...no kedy to dotiahnem do konca, neviem?som uplne nemožná, nemám výdrž...začnem s velkým nadšením a potom to zbabrem...klobuk dole, pred vami, ktoré to tak super zvládate... 😉
5. deň 2. levelu za mnou, čiže polovica je odcvičená. To je super. Ešte polka a budem aká čaja 😀 😀 😀 potom sa rovno vrhnem na 6 week 6 pack 😀 tešíííím 🙂
mam prvy krat odcviceny 3 level a funim ako lokomotiva, som myslela na zaciatku ze odpadnem, a ten "superman" no dovidenia 😝
idem rychlo do sprchy, o pol 1 mam byt u zubara, som rada, ze som to stihla, vecer by sa mi nechcelo 🙂
@henrieta16 mno ide to celkom dfajmn jeden tyzden ubytok druhy prirastok ako na hojdacke....to plavanie to je len kurz pre babatka takze tam moc toho nenarobim iba na ruky zaberak ako malu dviham....mne sa dnes vobec nechce pustit do cvicenia ale ak nepocvicim teraz kym mala spi tak uz nebudem mat kedy fu a este k tomu som sprasila zo vcera salat s reznom tak sa musim dokopat do toho len dufam ze stihnem lebo mala akosi poplackava v postielke tak neviem ci pospi nieco
@lucky14 ahoj 🙂 pre mna to bola zabudnutá zeleninka, no mamka ju robievala a čo si pamätám, tak mi celkom chutila...problém je asi v tom na akú natrafíš, ja som minule kúpila bio,bola dosť drahá, no chuťovo fantastická...no niekedy natrafím na takú nijakú chuť, to je asi problém u väčšiny zeleniny a ovocia...ja som staršia korytnačka 😀 , tak ešte pamätám časy ked bolo všetko chutnejšie a autentickejšie 🙂 a stými víkendmi...u mna je to asi tak, celý týžden som väčšinou sama, tak sa viem ovládať, no cez víkend, treba navariť aj niečo iné a tam to už nezvládam...no myslím, že ked obmädzím to sladké a pečivo, a cez víkend ak si dám aj nejaké jedlo mimo mačingovej, tak menšiu porciu...časom sa to určite odrazí na postave...ona píše v tej knihe, že vela ludí si roky zlou stravou devastuje organizmus a zazraky by chceli za pár dní....takže radšej pomaly a isto 😉 ja som zatial premudreta teoreticky a prax bude na dlhú trať 😀
Kočky, niečo som našla, to je pre tie, ktoré po 30 day shred budú chcieť prejsť na niečo iné od Jillian 😉 (písala to jedna holka na českom fóre)
Jill DVd jsou: 30 day shred - 3 levely po 27 min. cvičí se každý 10 min. V každém levelu jsou 3 min. silového tréninku, 2 min pro kardi cvičení 1 min pro ABS
2) 6 week sixpack - 2 levely po 35 min. každý level se cvičí 3 týdny. Zaměření na břicho
3) Joga- 2 levely relax a posilování. Každý level se cvičí do doby než nám příjde jednoduchý
4) No more trouble zones - cvičení na problémové partie jako je ABS, zadek, stehna, triceps - 1 levl
5) Banish fat boost metabolismus - 1 level, většinou cardio cvičení, obsahuje prvky kickboxu
6) Shred-it .. 2 levely,30 min. každý se cvičí 15 dní- posiování rukou, prsníchsvalů a zadku
7) Ripped n 30 .. podobá se cvičení 30 day shred.s\tejný cyklus cvičení, jen jsou tu 4 levely a cvičíse 5-6 dní v týdnu každý level, pak přestávka 1-2 dny
The complete the biggest winner .. 5 levelů 30-40 min. posstupně celé tělo od rukou přes bbřicho po kotníky. každý level se cvičí týden
9) Killer buns 3 levely, každý se cvičí tak dlouho až předcházející level se bude zdát jednoduchý. Procvičuje zadek,stehna
10) Extreme sher +shred 2 levely po 45 min. cvičí sej ako předchozí
11) Kick box - 3 levely po 20 min.
12) Body revplution - obsahuje sada 15 dvd, má tři fáze, Každé dvd 30 min. Každá fáze se cvičí 30 dní. v každé fázi jsou 4 posilovací dvd a 1no kardio.
První měsíc jedeš tu fázi 1 - a. a2 týden-workout1, workout 2.,cardio1,workout2,cardio1,sedmý den pauza,
3 a 4 týden akrorát místo workout 1 a 2 dáš workout 3 a 4 a pod. i ve 3 fázi
@leria Asi si skusim tu cviklu kupit BIO a uvidim. No co si patam z detstva tak mi asbolutne nechutila a velmi mi ani nevoniala. Ale cloveku sa chute menia tak uvidim. Tiez mam zdevastovane telo vecnymi dietami a hladovkami a obzerstvom takze by sa mi nieco taketo zislo. U mma je najhorsie ked sa necham vyhladovat potom uz jem co pride prve pod ruku a v 90% je to nieco najmenej vhodne 😉
@barca127 hm, to aj ja tak. Sama som teraz na tých svojich, tak cvičím, kým ten menší spí, alebo cez deň, alebo až večer. Tomu staršiemu vždy vravím, že maminka ide cvičiť, lebo má veľké bruško a on mi vraví stále, že "mama, malé buto maš" zlatý... 🙂 on sedí na gauči a pozerá, toľko vydrží, hoci občas sa mi pletie pod nohy a prechádza mi pod nimi.. 😉 pri tom menšom by som nepocvičila 😀 tiež len cvičím, kedy môžem. Dnes máme navarené od včera, svokra nás nabalila, takže mám voľnejšie... 😅 potom s nimi pojdem von, zatial to vyzerá na pekné počasie.
take kocky dlhsie som sa neozvala 3 dni som necvicila narazila som si malicek skoro som si necht odvalila ale dnes idem na prvy level uz sa moc tesim a dnesna vaha 76,0 som si vcera kupila konecne vahu do teraz som sa vazila u svokry
@jaannuusskkaa

@jaannuusskkaa no tak dneska sa teším 😎 a hlásim váhu, napriek "mrche" je to 76,4 😀 a to som sa moc nesnažila, ale oddnes makám na sebe, lebo už dosť, 5. týždeň za nami a aj kilo dole? Dočerta! 😠