Chudneme s Jillian Michaels
@ankaevka 🙂 a ktorý deň si v dvojke? Ja dnes 5. odcvičený. A to šmýkanie, niečo mi vrav, ale dnes i včera som išla naboso a ok to bolo 😉 hlavne že cvičíš, dvojka je dosť náročná. 😅
@henrieta16 ee..ale bolo to zaujímavé..teraz si len na to zvyknúť a bude to super 🙂
normálne sa mi dnes podarilo jesť každé 3 hodiny 🙂
@henrieta16 dnes som to odcvičila 3x..aj stravu som si upravila aj som cvičila, takže fakt od dnes už seriózne budem všetko brať a vytrvám..asi sa nasťahujem k synovi do izby tam je koberec
@henrieta16 tak veru, stačilo! 😠 😀
@henrieta16 dakujem, ale pod tym nazvom je tam toho viac , level 1 je s cim mam zacat, vsak potom 2 a potom chcem si to stiahnut vsetko nech to potom nemusim riesit, dakujem
ahojte baby...ja som zase cvicenie flakala...ale bol vazny dovod, bola som s malym v nemocnici....ale na druhej strane som tam schudla 😀 cize aspon to ma trosku hreje pri srdiecku...teraz je hlavne sa nerozzrat a pomalinky zacat cvicit 🙂
uz som nasla aj trojku 🙂
@kamylka no vidíš, tam je všetko, stiahni si všetko a cvič, každý level 10 dní. Spätne pozadu som dávala, myslím, že na 48. alebo 49. strane ako sa cvičia od Jillian cvičenia. Skús si pozrieť. 😉
@sisanka a čo sa stalo? Dúfam, že už je všetko v poriadku. To, ako si písala, že si schudla, ale kvôli tomu, že ste boli v nemocnici, vieš, aj v tom negatívnom treba hľadať pozitívne, takže sa teším s tebou a maličkému veľa zdravíčka 🙂
@baby124 tá svadba bude o pár mesiacov 😀 a nevesta nás neznáša ,tak ked už mám ísť,nech som za peknu 😀
@barcelona94901 za pár mesiacov to dáš, podľa toho, koľko toho chceš dať dole 😉
@henrieta16 verím v to ,musím 😀 ono mne ani nejde o tie kg,ako centimetre na bruchu 😝
@barcelona94901 o tých cm z brucha mi hovoríš ako z duše 😀
Ahojte, tak vcera som bola s kamoskou a jej manzelom vo fitku. Ja som si taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak velmi zamilovala beziaci pas. Je to uplne super, bezala som cca pol hodku a mokra som bola ako mys...ale doslovne...Velmi ma to tesi ze som urobila zas nieco navyse pre seba a moj ciel je zas o kusok blizsie..takze ideme aj zajtra 😀 😀 😀 😀 Len treba inu podprsenku som zistila..nemate nejake osobne skusenosti s nejakou znackou alebo typom a pod.?? vopred vdaka za rady, a krasny slnieckovy dnik vsetkym 😎 😎
@monnika hm, tak závidím takú možnosť chodiť do fitka, ja ked som chodila na výšku, bývala som na intráku a s kamoškou sme chodili na spinning. Bolo to super, na to by som chodila stále, ak by sa dalo. 🙂 A tú podprsenku, tipujem športovú, sa spýtaj niekde v predajni alebo si vygoogli akú potrebuješ, to je najjednoduchšie. A inak sa ako máš? Uteká to, či? Lebo mne niekedy áno, inokedy sa to neskutočne vlečie...raz sa teším, raz som smutná, to je tak. ☹ A aj prajem pekný deň, aj ked u nás leje ako z konvy ☹
@henrieta16 4 by som nevydržala..a aj malý so mnou papal každé 3 hodiny,tak mi to tak vyhovuje 🙂
po včerajšom pravidelnom jedení mám presne o 1 kg menej 🙂..paráda 🙂
@henrieta16 To ma zobrali oni na aute, chodia s detmi na tanecnu a kedze maju hodinu volno tak chodia do fitka, kamoska vie ze cvicim doma a chudnem, tak ma zavolala...deti mi postrazila mamina na tie dve hodky...takze aspon som mala take rozptylenie..lebo obcas mam pocit, ze to cvicenie je take jednotvarne, ale vzdy sa zatnem a vydrzim, v duchu si opakujem ze musim vydrzat aby som bola na buduce leto stihlejsia a krajsia 😀 A vzdy to zaberie 😀 😀 K tej podprsenke - ja som si nasla na internete, je ich tam neskutocne vela..len som chcela vediet ake mate skusenosti s nimi, vies, ci niekto vie odporucit nejaku znacku a pod..lebo v takom velkom mnozstve si vybrat kvalitnu a dobru a zas nezaplatit za nu sto eur 😀 😀 😀 A cas mi nejako leti, aspon sa mi zda, lebo ved uz to bude mesiac co je prec a ja stale nestiham porobit take veci co som si naplanovala, stale nieco, ci zahradka, ci deti, teraz toto cvicenie, teraz som okna umyvala, este planujem celu kuchynsku linku poumyvat, poupratovat..no stale nieco, takze sa mi zda ze to ide kilometrovymi skokmi 😀 a to je vlastne aj super..s manzom sa vidime kazdy vecer cez skype, tak som si uz aj tak zvykla celkom, je to v pohode...a pride na tri dni domov, maju take male volno, takze 26.10. je tu ako na koni..aj ked len na chvilku..takze este mam mesiac, to mozem dat dole este aspon 5kil...takze teraz poctivo dodrzujem jedalnicek, a cvicim ako o zivot 😀 vam sa to krati, ved o chvilku je doma tiez...nemam prehlad o tom kto kolko schudol, preto sa pytam, ty si uz kolko dala dolu?
tak sa k vam pripajam 🙂 172cm, 62 kg.
Prave som docvicila prvy krat 1 level je to zaujimave, a som trosku zvedava aky bude efekt ☹ .
Ako som si vsimla snazite sa cvicit to kazdy ked, ja to budem striedat chodim 2 krat na kalanetiku a paci sa mi tam tak ostatne dni bude cvicit doma. pojde mi to pomalsie prejst tie leveli.
Este otazocka v dalsich leveloch je toho viac na brucho? mne ide vlastne ide iba o brucho, to potrebujem spevnit 😲
@barcelona94901 bude s teba urcite kocka 😀
@monnika
ahoj,ja mam osobne tuto od triumph,som s nou spokojna a najme na beh je super,da sa pouzit aj ako vrchny diel bez tricka ,cena je trosku vyssia ale ja ju uz mam pomaly 2 roky a je v super stave http://www.zalando.de/triumph-extreme-n-sport-b....
Inak lacnejsie verzie maju v HM,ci v CA,v Lidli tiez maju dakedy,ale ake su co sa tyka kvality neviem
2. deň 6 week 6 pack odcvičený 🙂..len mi je trochu ľúto,že jeden cvik neviem odcvičiť ☹
@zuzu188 ale hej, niekedy mám pocit, že to tak ubehne, že ani neviem kedy a už mám jesť a ja stále ešte ani jedlo nehotové. Takže ide to, no každému niečo iné vyhovuje 😉
@kamylka ked prejdeš 30 DS tak je veľmi dobré na brucho 6 week 6 pack, to je zamerané práve na to. Ale sama Jillian to odporúča až ked sa prejdeš 30 day shred. Takže ako chceš, ja som v polke levelov a potom chcem prejsť na 6 week 6 pack, 😉
@monnika neskôr ked budem mať čas tak ti napíšem IP. 😉
@zuzu188 moja, netráp sa, dáš ho neskôr, všetko chce čas 😉
ja som odcvicila 2x 3 level a teda je to fuska, ja pritom nevladzem 😝 teraz som sa rychlo naobedovala, pijem kavu a utekam do skolky, nech tam syn nie je posledny! neviem ako to tie mamicky robia, ale o pol tretej skoro vsetci chodia domov.

čaute kočeny, tak ja dnes odcvičený 2. level a ešte aj 10 min z trojky..no ale zatiaľ trojku nehám na neskôr lebo to je už iná sila..tá dvojka mi ale strašne dáva zabrať len kvôli tomu zápästiu, neskutočná bolesť, budem musieť si to spevniť nejako lebo to nedocvičím..a to som dnes už aj skákala s nimi pri tých cvikoch na rukách aby som sa viac spotila, aj keď to samozrejme nebolo na 100% bo nohy sa mi šmýkali jak divé po podlahe, ani na boso, ani v ponožkách ani v botaskách