Chudneme s Jillian Michaels
ahojte, tak ja som sa vcera prekonala a vypila 3,5l cistej vody a salku caju. dnes som sa merala a to bola velka chyba ☹ ako je mozne, ze fakt nemam dole ani pol centimetra, nikde! ja som z toho vazne jelen, ved to nie je normalne.cvicim 23 den, stravu mam upravenu, od nedele si davam detox tabletky a L carnitin, ak to uz nepomoze, tak neviem 😔
@zuzanat pri cvičení naberáš najprv svalstvo, takže sa s tým netráp, ja som cvičila 3 týždne, lebo zo začiatku, kým som prešla na Jillian som cvičila jógu a tiež nič, až potom, ked sme sa sťahovali a bola pauza sa to ukázalo a cm išli dole. Uvidíš, bude to vidno 😉 len nech ťa to neodrádza.
@henrieta16 poviem ti, uz som z toho dost frustrovana, strasne ma to stve, neviem ci to je preto, ze sa na to moc zameriavam alebo co. ale proste snazim sa a nic z toho. ked som drzala len dietu, tak to islo a teraz ked sa snazim zdravo ist na to, tak ani za svet ☹
@zuzanat vravím, ono sa to spustí, ja tiež nedržím dietu, iba sa snažím zdravo jesť a poviem ti, ide to pomaly. Niekedy som z toho dosť nervozna tiež. Nechci rýchly úbytok váhy, to sa ti vráti, radšej pomaly a s istotou. Prečítaj si knihu od Edity Sipeky Vysoká škola chudnutia, nájdeš ju aj na ulozto.sk a uvidíš ako sa ti prepne myseľ. 😉
@henrieta16 v to dufam, ze sa to konecne spusti. uz som premyslala, ze pojdem aj vyziv. poradcovi, nech poradi, co robit 😕 Knihu som hladala na nete v knihkupectvach, ale je vypredana, sa mi nechce na PC citat, ale asi budem musiet.
@henrieta16 mne práveže chutí 🙂...teraz sa len čajom dopujem,lebo som chorá a čistá voda by mi moc neprospela..citrónovú vodu s ľadom som pila cez leto 😀..úžasne sa hodila do tých horúčav 😉
@zuzanat ved si ju vytlač, ja som ju síce čítala v pc, ale tak za 3 dni, lebo ma už oči boleli, takže vytlač si ju radšej 😉
@zuzu188 ja práveže nič len čistú vodu s citrónom, iné do seba nedám. Sem tam si dám džús, ale len 100% pomaranč a aj to len občas. Radšej takéto veci vynechávam. 🙂
@henrieta16 každému chutí niečo iné 🙂...ja zas džús moc nemusím
@henrieta16 šak to aj patrilo tebe 😀
@henrieta16 len ja nemam tlaciaren, ale poprosim mamu, aj ked je to dost stran, tak neviem, ci mi to vytlaci.
@zuzu188 no prave na bruchu je dost co zhadzovat, ked robim kliky, to je teda previs na bruchu, strasne 😔
dnes mám už odcvičené 😎 normálne som stíhala..musím byť na seba prísna, o dva týždne idem na oslavu a musím do vtedy schudnúť ešte 3 kilá aby som sa vmestila do oblečenia, ktoré som mala pred pôrodom..asi si dám aj vodový deň niekedy počas týždňa
Ahojte. Tak dnes som sa odhodlala na druhy level potom ako som odcvicila 1O dni prveho a mala som skrz zdravotne problemy 3 dni pauzu. Tak som si dala znovu 2 dni prveho levelu a dnes uz druhy. Veru musim sa priznat ze som sa znovu statocne spotila. Uzasny pocit. Tento druhy je pre mna zaujimavejsi.....narocnejsi. Super citam ako to ide vam ostatnym. Sme proste dobre.....len vydrzat. 😀 😀 😀
@zuzu188 Ahoj. 6week 6pack...fuuu ha Si dobra ze nevladzes len jeden cvik. Uvidis ako Ti to super pomoze ak mas problemovu partiu brucho....... aj na obleceni a hlavne na foto. Clovek postupne ako chudne a meni sa mu postava zabuda ako vyzeral ale fotky su dokaz....ja som sa radsej nefotila ale asi som mala. V slabej chvilke by ma to mozno udrzalo na uzde. Prajem vela sil v cviceni. 🙂
@zuzanat Ahoj no k dnesnemu dnu odkedy sme sa spolu zacali vazit 4,5kg. Ale hlavne mi to skocilo po tej vode lebo minuly tyzden bol pre mna hrozny a tak som stres a smutok zajedala. Ale uz som sa v pondelok rozhodla radikalne zakrocit....a na moje prekvapenie som vydrzala vodu cely den a ozaj ma to nakoplo. Niekde som citala ze by bolo najlepsie mat vodovy den raz za tyzden a velmi rada by som to zacala praktizovat. Kazdy pondelok voda. Ocista po vikende tie su pre mna najviac kriticke v jedeni. Aj Tebe sa to pohne uvidis. Len Ty nemusis tolko zhadzovat ako ja tak preto to ide veeelmi pomalicky. Ale postava sa Ti isto zmenila.
Ahojte babule tak ja dnes absolutna nechut k cviceniu normalne som sa prinutila a zacala ale pochvilke som to vzdala a vykaslala sa na to :( a to som ani vcera necvicila lebo sme boli cely den mimo :( ale tak snad mi to bude odpustene 🙂 predvcerom som sa stretla po niekolkych dlhych mesiacoch s babkou mojho manzela a ta ma tak vychcalovala ako som uz pekne schudla ze ako dobre vizeram normalne zeny balzam na moju dusu 🙂 takych ludi by som potrebovala postretavat aspon dvakrat tyzdenne

@zuzu188 och, ja neznášam zelený čaj, ja iba čistú vodu s citrónom. Každý deň si urobím do veľkej 2l fľaše a toto pijem. Niekedy mi ani do večera neostane, tak si dorábam. 🙂