icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
26. sep 2012

@zuzu188 Uzasne. 😀 Ty to zvladnes. Ty si nasa vojvodkyna...cvicis poctivo najdlhsie. 😀 Ja veru neviem co zacnem po 30DS ale ja mam este daleku cestu....moj problem su nohy boky a zadok tak asi nieco zamerane na to.....ale pozerala som aj Body Revolution to vyzera riadny zaberak tiez. Hlavne ze cvicime vysledky sa predsa musia dostavit. 😀

zuzanat
26. sep 2012

@barca127 to isto potesilo, taka pochvala 😎

@lucky14 no praveze ani na oblecklu nic, fakt divne. ked niektore na FB ukazuju fotky a miery po1 leveli tak nechapem,a ko je to mozne!

lucky14
26. sep 2012

@zuzanat Pocuj moja zabudla som kolko to Ty vazis? Pamatam si ze dost malo ale neviem presne. Mozno sa Ti len tvaruje postava uz nie je moc z coho schudnut. Ale uvidis po vode Ti to klesne. A vahu uz mas doma vyreklamovanu?

sonenschein
26. sep 2012

ahoj kocky, chcem to tiez svami skusit, teraz som si stiahla video level 1 taze 10 dni sa cvici jednotka?? ako to vlastne je? nemozem chodit casto do fitka mam dve male deti jedno v skolke a ked druhe spi je to super alternativa, ake mate skusenosti s tym cvicenim dakujem za nazory 😉

sonenschein
26. sep 2012

ste aj na FB? ked pisete o fotkach je to dobra motivacia 😀

lucky14
26. sep 2012

@sonenschein Ahoj. Ano kazdy level sa cvici desat dni. Toto cvicenie je uzasne pre maminky s detickami lebo myslim si ze kazda si dokaze najst pol hodinku denne na cvicenie teda ak jej to dovoluju okolnosti. Aj ja cvicim prevazdne ked moj malinky spinka. Zacni uvidis ako Ta to chyti. Je to skvely pocit. 🙂

zuzanat
Odpoveď bola odstránená
lucky14
26. sep 2012

@zuzanat To nemyslis vazne ze nevidis zmenu. Ved sa lepsie prizri moja. Super sa Ti tvaruje zadok aj nohy a na brusku a v pase a na rukach tiez poznat zmenu. Len treba vydrzat. Na miestach ktore nas najviac trapia zmena pride najneskor lebo tam mame zvacsa najviac tuku....Ty ho tam moc namas....hovorim o sebe. Moja problemova partia su boky zadok a nohy a ja uz vidim ze sa mi zmensuje brucho ale na zadku a nohach len malinko takze treba vydrzat.....Uvidis ked dokoncis 30DS bude to este lepsie a stale sa to bude len zlepsovat pokial budes cvicit. Mas skvelu postavicku. O 58kg ja mozem len snivat.

zuzanat
26. sep 2012

@lucky14 dakujem za slova utechy 😉 no my sme s muzom na to cumeli ako puci,ale ziadne zmeny sme si nevsimli teda 😨

zuzu188
26. sep 2012

@lucky14 😀 😀..mňa to baví,tak mám spojené príjemné s užitočným 😀..na to má Jill No more trouble zones..na to sa vrhnem,keď docvičím 6 week 6 pack...zmeny cítim a aj ich dosť vidno 🙂...musím makať,aby som sa dostala na svoju vysnívanú váhu 🙂

miriem
26. sep 2012

@zuzanat Mne sa tiez vidi, ze na zadku a stehnach vidiet male zmeny. Keby si vazila 70kg zmeny by boli vacsie, pri nizkych vahach to ide po mm nie po cm. Treba vydrzat. A citis na sebe, ze by si bola pevnejsia? A ze cvicenie ti ide lahsie a vladzes viac?

henrieta16
26. sep 2012

@zuzanat váha 58, wau, takú by som chcela. Na fotkách je vidno zmeny, hlavne na zadných partiách. Vidno, že sa telo rysuje. Takže hlavu by som si s tým nelámala... @miriem má pravdu, iné by bolo, keby si vážila 70 a viac kíl. Ešte chvíľu vydrž. Všetko chce čas a uvidíš, aká potom budeš kočka. Pozri, mne treba dať dole 20 kg a čaká ma dlhá cesta. Musím sa pofotiť a ukážem potom seba 😀

ankaevka
26. sep 2012

@zuzanat no akože fuha 58, super váha...nie sú veľmi viditeľné zmeny ale trochu predsa a to na zadku určite..takže skúsime to s tou vodou zajtra či..

ankaevka
26. sep 2012

@lucky14 šak to som chcela vedieť, či ten úbytok zostane alebo sa naspäť vráti po tej vode
@zuzu188 tebe ten úbytok po vodovom dni zostal alebo sa ti to vrátilo hore nasledujúce dni?

henrieta16
26. sep 2012

@ankaevka že by vodový deň? Neviem, či by som zvládla, či sa to oplatí 😀

ankaevka
26. sep 2012

@henrieta16 no veď zato sa pýtam či to hneď na druhý deň nenaberiem naspäť bo potom fakt zbytočne sa budem nalievať vodou a trápiť svoj žalúdok ☹ ..potom by som si dala deň pred oslavou tú vodu aby som sa vopchala do toho oblečenia

henrieta16
26. sep 2012

@ankaevka myslím, že to by pomohlo, že deň predtým. 😉 resp. tak by som to urobila ja 😝

estrella5
26. sep 2012

keď tu pozerám tie vaše fotky normálne mi prišlo ľúto, že som sa na prvý deň neodfotila.... možno skúsim spraviť nejaké foto aspoň dnes, aby som videla na konci zmeny.. aj keď sa obávam, že žiadne nebudú... 😖

zuzu188
26. sep 2012

@ankaevka 2 dni po som sa dosť prejedala,tak šlo čosi hore,ale keď som držala diétu a mala vodový deň,tak som si ten úbytok udržala 🙂

zuzu188
26. sep 2012

inak baby,mne chýba už iba pár dekov k tomu,aby som mala od začiatku roku rovných -20 kg 🙂

lucky14
26. sep 2012

@ankaevka Ahoj. Mne sa to zatial nevratilo. Samozrejme si davam pozor na stravu ale to si tu davame kazda a mam dolu dalsich 0,5kg takze od pondelka -1,9kg. Dam vediet v pondelok ci to udrzim. 🙂

lucky14
26. sep 2012

@zuzu188 Uzasne!!! Gratulujem!!! 😀

henrieta16
26. sep 2012

@zuzu188 takže ty si už schudla 20 kg? Waw..super. A koľko ti chýba k vysnívanej váhe? 🙂

ivanazv
26. sep 2012

@zuzu188 váááááááááááu to fakt, to je super, 😅 kiežby som si to mohla i ja povedat 😠

maca215
26. sep 2012

Ahojte snazilky 😉 dnes som docvicila 30 days shred a vysledok je -4 kg 😀 len skoda ze som sa na zaciatku neodfotila na porovnanie, len som neverila ze to dotiahnem do konca 😝 ale sem som sa vzdy chodila "navnadit" 🙂 stravu som nezmenila iba pravidelne jedla a pila mineralku- este sa musim cistu vodu naucit pit. Od pondelka idem na ripped in 30. Ďakujem za super temu hlavne januskeeee a drzim palce aby sme mali vysnivane postavicky 😅

henrieta16
26. sep 2012

@zuzu188 a verím, že to poviem raz i JA 😀

zuzu188
26. sep 2012

@henrieta16 určite si to povieš 🙂...ešte 8 kg..hádam sa mi podarí dať dole aj tie 😀

sisanka
26. sep 2012

baby ja vam tak zavidim ze cvicite...ja neviem kedy zacnem, este mam nejake zdravotne problemy takze si asi este pockam a vobec netusim co budem cvicit, ci znova 30dnovku lebo ako naschval sa mi ju nepodarilo docvicit dokonca 😒 a mam z toho nerv ked vidim ake pekne vysledky tu mate.... 😔

zuzu188
26. sep 2012

@ivanazv keby som nedržala diéty,tak to mám všetko ešte stále na sebe...posledné kg chcem dať dole cvičením 🙂

wild.horses
26. sep 2012

@ankaevka mam doma uz celu kolekciu. Mne forma DVD vyhovuje najviac, lebo kvoli malemu a chodu nasej domacnosti nemam sancu chodit do posilky. zacinala som s 30 days, teraz to uz striedam na co mam chut. no, za 2 mesiace som zhodila 10% vahy, takze zmena aj v cm aj vo vahe. ale skusam cvicenie kombinovat aj s behanim. jem rozumne, ale sladkost obcas mam. Este potrebujem dat dole dalsich 10% a budem stastna