Chudneme s Jillian Michaels
ahoj kocky, chcem to tiez svami skusit, teraz som si stiahla video level 1 taze 10 dni sa cvici jednotka?? ako to vlastne je? nemozem chodit casto do fitka mam dve male deti jedno v skolke a ked druhe spi je to super alternativa, ake mate skusenosti s tym cvicenim dakujem za nazory 😉
ste aj na FB? ked pisete o fotkach je to dobra motivacia 😀
@sonenschein Ahoj. Ano kazdy level sa cvici desat dni. Toto cvicenie je uzasne pre maminky s detickami lebo myslim si ze kazda si dokaze najst pol hodinku denne na cvicenie teda ak jej to dovoluju okolnosti. Aj ja cvicim prevazdne ked moj malinky spinka. Zacni uvidis ako Ta to chyti. Je to skvely pocit. 🙂
@zuzanat To nemyslis vazne ze nevidis zmenu. Ved sa lepsie prizri moja. Super sa Ti tvaruje zadok aj nohy a na brusku a v pase a na rukach tiez poznat zmenu. Len treba vydrzat. Na miestach ktore nas najviac trapia zmena pride najneskor lebo tam mame zvacsa najviac tuku....Ty ho tam moc namas....hovorim o sebe. Moja problemova partia su boky zadok a nohy a ja uz vidim ze sa mi zmensuje brucho ale na zadku a nohach len malinko takze treba vydrzat.....Uvidis ked dokoncis 30DS bude to este lepsie a stale sa to bude len zlepsovat pokial budes cvicit. Mas skvelu postavicku. O 58kg ja mozem len snivat.
@zuzanat váha 58, wau, takú by som chcela. Na fotkách je vidno zmeny, hlavne na zadných partiách. Vidno, že sa telo rysuje. Takže hlavu by som si s tým nelámala... @miriem má pravdu, iné by bolo, keby si vážila 70 a viac kíl. Ešte chvíľu vydrž. Všetko chce čas a uvidíš, aká potom budeš kočka. Pozri, mne treba dať dole 20 kg a čaká ma dlhá cesta. Musím sa pofotiť a ukážem potom seba 😀
@ankaevka že by vodový deň? Neviem, či by som zvládla, či sa to oplatí 😀
@henrieta16 no veď zato sa pýtam či to hneď na druhý deň nenaberiem naspäť bo potom fakt zbytočne sa budem nalievať vodou a trápiť svoj žalúdok ☹ ..potom by som si dala deň pred oslavou tú vodu aby som sa vopchala do toho oblečenia
@ankaevka myslím, že to by pomohlo, že deň predtým. 😉 resp. tak by som to urobila ja 😝
keď tu pozerám tie vaše fotky normálne mi prišlo ľúto, že som sa na prvý deň neodfotila.... možno skúsim spraviť nejaké foto aspoň dnes, aby som videla na konci zmeny.. aj keď sa obávam, že žiadne nebudú... 😖
inak baby,mne chýba už iba pár dekov k tomu,aby som mala od začiatku roku rovných -20 kg 🙂
@zuzu188 takže ty si už schudla 20 kg? Waw..super. A koľko ti chýba k vysnívanej váhe? 🙂
Ahojte snazilky 😉 dnes som docvicila 30 days shred a vysledok je -4 kg 😀 len skoda ze som sa na zaciatku neodfotila na porovnanie, len som neverila ze to dotiahnem do konca 😝 ale sem som sa vzdy chodila "navnadit" 🙂 stravu som nezmenila iba pravidelne jedla a pila mineralku- este sa musim cistu vodu naucit pit. Od pondelka idem na ripped in 30. Ďakujem za super temu hlavne januskeeee a drzim palce aby sme mali vysnivane postavicky 😅
@zuzu188 a verím, že to poviem raz i JA 😀
@henrieta16 určite si to povieš 🙂...ešte 8 kg..hádam sa mi podarí dať dole aj tie 😀
baby ja vam tak zavidim ze cvicite...ja neviem kedy zacnem, este mam nejake zdravotne problemy takze si asi este pockam a vobec netusim co budem cvicit, ci znova 30dnovku lebo ako naschval sa mi ju nepodarilo docvicit dokonca 😒 a mam z toho nerv ked vidim ake pekne vysledky tu mate.... 😔
@ankaevka mam doma uz celu kolekciu. Mne forma DVD vyhovuje najviac, lebo kvoli malemu a chodu nasej domacnosti nemam sancu chodit do posilky. zacinala som s 30 days, teraz to uz striedam na co mam chut. no, za 2 mesiace som zhodila 10% vahy, takze zmena aj v cm aj vo vahe. ale skusam cvicenie kombinovat aj s behanim. jem rozumne, ale sladkost obcas mam. Este potrebujem dat dole dalsich 10% a budem stastna

@zuzu188 Uzasne. 😀 Ty to zvladnes. Ty si nasa vojvodkyna...cvicis poctivo najdlhsie. 😀 Ja veru neviem co zacnem po 30DS ale ja mam este daleku cestu....moj problem su nohy boky a zadok tak asi nieco zamerane na to.....ale pozerala som aj Body Revolution to vyzera riadny zaberak tiez. Hlavne ze cvicime vysledky sa predsa musia dostavit. 😀