Chudneme s Jillian Michaels
baby, 7. deň 2. levelu za mnou. Zase som sa rozbehla a už ma nič nezastaví! 😀
@wild.horses a čo je to tých 10% 😀 super, že ti to ide, držím palce! 😉
@sisanka začni znova, čo je na tom, nie je sa kam ponáhľať, ved fungujeme dalej, ja som tiež vyše 2 týždnov stála, ale už v tom znova lietam 😎 drž sa, hlavu hore, videla som tabuľku, aj tak ti to pekne zišlo. 🙂
baby ide vam to teda super!
ja som dnes necvicila, a jedla som len dva krat ☹ bola som na pohovore, kde som stravila 3hodiny a uz som unavena ako pes, takze dnes necvicim ☹
neviete ci sa daju tie fotky vymazat? nechcem aby to tu viselo roky!
@zuzu188 aj mňa to zaujíma, aká dieta, ešte si na Dukanovi? 🙂
@henrieta16 si na tom ešte dobre..ja som začala chudnúť s vyše 97 kg!..vyššiu váhu som mala len pred pôrodom...ani neviem,kedy sa mi podarilo tak vyjesť 😒
kocky dnes som prvy den odcvicila 6 pack a zacala ma tak bolet brucho asi dostanem mrchu dnes som mala len jogurt a zeleninovy salat ale som hrozne hladna ale uz jest nebudem 😖 asi sa aj ja dam zajtra ten vodovy den nech ma precisty dufam ze to zvladnem
@sonenschein ahoj, ja som od začiatku cvičenia (aj necvičenia) schudla skoro 5kg za 5 týždňov..išli dole aj cm len neviem koľko presne ale vidím to na oblečení..neviem o tom aby sme boli aj na fb...............či?
@ivanazv
@henrieta16 začínala som s 13 dňovou diétou,schudla som nejaké 3 kg,samozrejme jojo efekt zaručený..druhá bola farebná diéta (jedlo sa jedlo podľa farieb),pri nej som schudla 3 kg..potom 90 dňová,schudla 4 kg tie sa mi vrátili...štvrtá vegetariánska,tam som schudla kilo a pol a nakoniec Dukanova,začínala som pri nej s 92,5 a schudla som ňou 14 kg...mesiac som ju nedržala a vrátilo sa mi iba kilo a aj to už mám dole 🙂
@zuzu188 fíííha, tak ja som rodila s 93 kg, ale tie zišli dole všetky, po druhom mi nič neostalo, iba po prvom dieťati, tam mi ostalo 9 kg. No strašne. Bolo to tak, že malý mal 3 mesiace a ja už znova tehotná bola...čo dodať, bolo to strašné...a ešte i na sekciu ☹ takže preto tie kg mi ostali a nešli dole a vyšplhala som sa na 93 ☹ och, strašné číslo, ale ako vravím, zišlo to dole, ešte mi treba zhodiť 2 kg a budem mať z pôrodu všetko preč. A teraz dôjdem k tomu, že ani predtým som štíhla nebola...ale bolo to trochu lepšie 😀 moja vysnívaná váha je 59, aleee...čaká ma k nej dlhá cesta...ale už to musím dať. Dukanova by tu pomohla, ale bojím sa jej. Neviem, či by mi to išlo. 🙂
@zuzu188 to je super,obdivujem 🙂
@henrieta16 no len mne sa zas nechce ten prvy level cvicit 3.krat 😀 😀 no uvidime ked sa dam dokopy...hej hej vaha tak vselijako saskovala a teraz sla dolu nastastie dietnejsiemu stravovaniu v nemocnici 😀
@henrieta16 ja som šla rodiť so 101 kg,keď som otehonela,mala som váhu cca 86 kg (neviem presne,lebo na tej váhe sme sa nejako so sestričkou dohodli,keďže som nevedela váhu na začiatku tehu 😀)..po pôrode som vážila 80 kg a dojčenie ma dohnalo až na 97 kg..keby som nemala rizikové tehu,tak by som pribrala možno 5-6 kg (v 27tt som mala iba +2 kg)...ale čo už teraz narobíme...keď sa budeme snažiť,tak dosiahneme naše vysnívané váhy 🙂...zvládla by si ju,jej hlavné pravidlo je jesť,jesť,jesť
@baby124 Ahoj. Ja som mala vodovy den v pondelok a cvicila som hned rano mala som energiu. A vlastne som ani nemyslela ze budem mat len vodu ale som si povedala ze sa najem az ked budem ozaj hladna - cez vikend som dost jedla tak preto - a ked na mna prisiel o 14tej hlad som sa napila vody a zeleneho caju a povedala si ze skusim vydrzat a potom som si povedala ze ked som to uz zvladla do 17tej tak uz to skusim vydrzat do rana. A dala som to. Ale to som mala asi energiu v zasobe po vikende. Ty si toho dnes moc nepojedla tak neviem. Skusit to mozes a uvidis dokedy vydrzis. Mozno budes prekvapena. A ked Ti bude blbo das si nieco. 🙂
@zuzu188 ja si dám vodu asi v piatok. Idem do školy, takže mi to ubehne, musím vyskúšať očistu pred víkendom, zase idem s deťmi k svokre 😅
.. tak si prechádzam stránky zamerané na jillian 30 days shared, rôzne fóra, diskusie.... a dosť často sa tam vyskytol názor, že to skôr spevní hornú časť tela - brucho, ruky, chrbát.. ale so zadkom a stehnami to moc neurobí - a to sú práve moje problémové partie... 😠 čo si o tom myslíte? upokojte ma, že aj so stehnami si 30 days poradí 😀 😎
... a musím všetky pochváliť.. keď si vás tu čítam, tak vám to naozaj ide super! 😵

@zuzu188 určite si to poviem! Správna reč! 😎 Ale chce to čas. Dúfam, že sa ale dostanem za vodou, keby som už aspoň 70 prekročila, to by ma tešilo najviac. 😀 No radšej pomaly a isto, nie? Zatiaľ som zhodila 3 kg, od polovice augusta, takže super, ale od nového roka som zhodila už 8 kg, mala som 83. Keby som sa po Veľkej noci nesekla, mohla som už byť pod 70. 😠 Ale teraz to už dám určite 😉